2018. november 16., péntek
tól ig

2018-11-03 21:05 A hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a Real Madrid felbontja az Andriy Lunin játékjogára megkötött kölcsönszerződést. Az ukrán hálóőr eddig mindösszesen egy meccsen lépett pályára a Leganés együttesében, méghozzá a Király-kupa legutóbbi fordulójában. Ha igaznak bizonyul a hír, a téli átigazolási időszakban királyi gárda ismét kölcsönadja majd Lunint.

2018-09-02 21:50 A MARCA szerint a Liverpool nagyon közel állt Lunin leigazolásához, de az ukrán végül a Real Madridot választotta. Az angolok egyébként kölcsönadták volna a Las Palmasnak, a megegyezés már megvolt a háttérben.

2018-08-30 15:15 Andriy Lunin a bemutatásán: „Több csapat is érdeklődött irántam, de úgy láttuk, hogy a Leganés kínálta a legjobb kilátásokat. Az ügynökömmel közösen hoztuk meg a döntést. Habár nem a Real Madridnál vagyok, itt is hatalmas a csapaton belüli verseny, a vezetőség pedig komoly célokat tűzött ki erre a szezonra. A záradék, mely megtiltja, hogy pályára lépjek a Madrid ellen? Ez politika, nem rám tartozik. Én csak a futballra összpontosítok.”

2018-08-22 20:43 A MARCA biztosra veszi, hogy Andriy Lunin a Leganéshez kerül kölcsönbe, egyéves szerződéssel. A hivatalos bejelentés hamarosan megtörténik.

2018-08-21 14:20 Az AS értesülései szerint a Rayo Vallecano csapata szeretné kölcsönvenni Andriy Lunint és Raúl de Tomást is a Real Madridtól.

2018-08-14 19:42 Az Okdiario szerint a Rayo Vallecano közelről figyeli Lunin helyzetét. A nyáron leigazolt ukrán kapus jövője még mindig bizonytalan. A felnőtt csapatnál biztosan nem jutna neki elég játékidő, a Castilla szintjét már kinőtte. Spanyolországon belülről több érdeklődő is van, de a klub elsősorban egy külföldi csapatnak szeretné őt kölcsönadni, hogy tapasztalatot szerezzen. A Rayo mindenesetre szívesen látná soraiban a fiatal hálóőrt.

2018-08-06 10:47 A MARCA információ szerint a klub és az edzői stáb nagyon elégedett az ifjú Andriy Lunin teljesítményével. Amennyiben nem érkezik Courtois, az ukrán hálóőr biztosan a keret tagja marad, a csapat második számú kapusaként. Ellenekező esetben egy kölcsönszerződés keretein belül gyűjthet tapasztalatot.

2018-07-23 15:20 Florentino Pérez: „Apránként haladva, a Luninhoz hasonló fiatal, nagy reménységű játékosokkal megalapozzuk a csapat jelenét és jövőjét. Az elmúlt esztendők elképesztő sikerei után is lojálisak kívánunk maradni a saját futball-értelmezésünkhöz. A klub mindig is alázatossággal, munkával és elkötelezettséggel nyert trófeákat. Együtt nézünk szembe a kihívásokkal. Lunin sok csapat kívánságlistáján szerepelt, de számára egyértelmű volt, hogy hol képzeli el a jövőjét. Nem véletlen, hogy a világ egyik legnagyszerűbb kapustehetségeként tartják őt számon. Andriy, ma valósággá válik az álmod.”

2018-07-18 13:38 Julen Lopetegui nem tétlenkedik. A spanyol mester mától kezdődően napi két edzést (egy délelőtti és egy esti) tart az irányítása alatt dolgozó 20 játékosnak, név szerint: Bale, Benzema, Vallejo, Llorente, Ceballos, Theo, Mayoral, Casilla, Vinícius, Lunin, Fede Valverde, Ødegaard, Raúl de Tomás, Óscar, Reguilón, Quezada, Sergio López, Javi Sánchez, León és Álex.

2018-07-12 10:03 A Real Madrid három új igazolását, Viníciust, Odriozolát és Lunint is a jövő hét folyamán mutatják be a Santiago Barnabéu Stadionban.

2018-07-06 18:39 Az AS úgy tudja, az Elche szívesen kölcsönvenné a Real Madrid frissen igazolt portását, Andriy Lunint. Az ukrán játékos sorsa még mindig nem tisztázott; vagy kölcsönbe távozik, vagy ingázni fog a Castilla és a felnőtt csapat között.

2018-06-27 13:34 Keylor Navas és Achraf számára véget ért a világbajnokság. Ők ketten július 27-én, a Mexikóba való utazás napján fognak csatlakozni a társakhoz, másnap pedig minden bizonnyal pályára lépnek majd a Puebla elleni barátságos mérkőzésen. A világbajnokságon nem részt vevő játékosok (Casilla, Luca Zidane, Vallejo, Theo, Ceballos, Marcos Llorente, Bale, Benzema, Mayoral, Vinícius Júnior, Lunin és De Tomás) július 17-én kezdik meg a munkát Lopeteguivel, de persze addig még lehetnek változások a keretben. Fede Valverde, Coentrão és Ødegaard sorsa jelenleg még ismeretlen.

2018-06-22 23:59 Andriy Lunin: „A madridi szerződéssel egy álmom vált valóra. Többszáz ajánlatot utasítottam vissza, hogy csatlakozhassak a Real Madridhoz. A lehető leghamarabb szeretnék az első csapat keretéhez tartozni.”

Tabella