2018. szeptember 24., hétfő
tól ig

2018-09-21 10:18 Daniele De Rossi a meccs után: „Demoralizáló, amikor egy csapat ennyi mozgásra kényszerít, miközben csak nyomozod a labdát. Megvoltak az esélyeink, hogy kontrából veszélyeztessünk, ám hátul is ugyanolyan jók, mint elöl, így nem volt egyszerű dolgunk. A Real nagyon erős gárda, de emlékeztetnünk kell magunkat a saját erősségeinkre. Kizárólag kemény munkával érhetünk el eredményeket, most csakis a Bologna elleni bajnokira szabad gondolnunk. Pontokra van szükségünk a bajnokságban, és nem lesz egyszerű meccs.”

2018-09-19 07:46 Iker Casillas, a Real Madrid egykori kapusa tegnap rekordot döntött: ő lett az első játékos a történelemben, aki 20 Bajnokok Ligája-szezonban lépett pályára.

2018-09-19 07:31 A MARCA szerint ma este ismét Courtois védi majd a Real Madrid kapuját. A kezdőcsapatban továbbá Isco helye is biztos, ami azt jelenti, hogy Asensio vagy Bale valószínűleg a kispadon kezd majd.

2018-09-18 21:14 Daniele De Rossi: „Ha rajtam múlt volna, egy könnyebb ellenfelet választottam volna az idény debütáló BL-mérkőzésére. De most a Real Madrid ellen kell játszanunk, az aktuális bajnok ellen. Cristiano Ronaldo? Nagyon kevés hozzá hasonló labdarúgó van. Csodálom őt, de ebben az esetben nem jelent könnyebbséget az, hogy nincs itt, hiszen a Madridnak így is kiváló csapata van, fantasztikus játékosokkal. Hogy ez lesz-e az utolsó mérkőzésem a Bernabéuban? Valószínűleg igen, és talán ez az utolsó szezonom a Bajnokok Ligájában. Megtiszteltetés, hogy itt léphetek pályára.”

2018-09-18 14:21 HIVATALOS! A holland Björn Kuipers lesz a holnap esti Real Madrid–Roma BL-mérkőzés játékvezetője.

2018-09-17 12:55 Gareth Bale: „Hogy őszinte legyek, meglehetősen dühös voltam a Bajnokok Ligája döntője előtt, hiszen nem kerültem be a kezdőcsapatba. Nyilvánvaló, hogy úgy éreztem, a kezdőcsapatban lenne a helyem. A mérkőzést megelőző találkozókon gólokat szereztem, így nehéz volt leplezni a haragomat. Ami a mostani csapatot és Lopeteguit illeti, nagy segítség, hogy a mester beszél angolul is, így bele tudunk menni olyan részletekbe, amikbe spanyolul nem. Arra a kérdésre viszont nem szeretnék válaszolni, hogy Julen jobb edző-e, mint Zidane volt.”

  • Forrás: dailymail.co.uk
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2018-09-17 07:44 Stephan El Shaarawy, AS Roma: „A Bernabéuban magától jön a motiváció. Mindannyian tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz a Real Madrid ellen.”

2018-09-12 14:03 Álvaro Odriozola: „Nem beszéltem erről Lopeteguivel, de tudja, hogy készen állok a játékra. A Real Madrid a világ legjobb csapata, így nem ért meglepetésként, hogy nem kaptam lehetőséget az eddigi mérkőzéseken, de úgy érzem, hogy mostanra teljesen sikerült beilleszkednem. Ez a klub tényleg olyan, mint egy család. Asensio? Őt már régóta ismerem, hiszen együtt játszottunk az U21-es csapatban. Ő lesz Spanyolország történelmének egyik legjobb labdarúgója. A FIFA díja? Modrić érdemli meg. BL-t nyert, világbajnoki döntőbe vezette Horvátországot, és mindannyiunkat ámulatba ejtett a játékával.”

2018-09-03 22:15 Messi: „A Real Madrid a világ egyik legjobb csapata, amely nagyszerű kerettel rendelkezik. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy Cristiano távozásával valamelyest gyengült a csapat, míg a Juventus a Bajnokok Ligája egyik esélyesévé lépett elő.”

  • Forrás: Catalunya Radio
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2018-09-03 15:40 Cristiano Ronaldo Juventus elleni, valamint Gareth Bale Liverpool elleni BL-találata is bekerült a Puskás-díjra jelölt gólok közé.

2018-08-30 20:57 Francesco Totti: „Meglátjuk, hogy milyen lesz a Cristiano nélküli Real Madrid. Én úgy gondolom, hogy még mindig nagyon versenyképes csapatuk van. A portugál távozását persze biztosan megérezték, de rendkívül nehéz dolgunk lesz ellenük. Tisztelnünk kell őket. A nap, amikor legutoljára jártam a Bernabéuban? Nagyon kedvesen és tisztelettudóan fogadtak. Még olyanok is voltak, akik meghajlással üdvözöltek. Felejthetetlen nap volt. Florentino Pérez dedikáltatott velem egy mezt, és arra kért, hogy ezt írjam: »az egyetlen, aki nemet mondott a Madridnak.«”

2018-08-30 20:52 Sergio Ramos: „A mai egy nagyon különleges este, ahol a legelkötelezettebb sportolókat díjazzák. A Real Madrid egy újabb díjátadón tarolt, ez pedig annak a jele, hogy jól végezzük a munkánkat. Természetesen a múltból nem lehet megélni, de ezt a szezont is ugyanolyan elszántsággal és célkitűzésekkel kezdtük, mint az előzőeket. Nagyon örülök, hogy itt lehetek ma, és természetesen hálával tartozok a csapattársaimnak, az edzőimnek és mindenki másnak, aki hozzásegített ehhez a díjhoz. Cristiano? Nem hiszem, hogy ne örülne Modrić sikerének. Salah? Továbblépett a történteken. Üdvözöltem őt az este elején, összesen ennyit beszéltünk. A sorsolás? Az emberek azt mondják, hogy két olyan csapattal kerültünk egy csoportba, akik nálunk sokkal gyengébbek, de mi minden mérkőzéshez ugyanúgy állunk hozzá. A célunk a csoportelsőség.”

2018-08-30 15:04 Ronaldo Nazário: „Őszintén úgy gondolom, hogy a Real Madrid erősebb csapattal rendelkezik, mint a Barcelona. A keret magja, akik zsinórban három BL-címet nyertek, egyben maradt. Ők az első számú esélyesek, legyen szó akármelyik versenysorozatról. Mindkét klubhoz csodálatos emlékek fűznek, de a fővárosban töltöttem el több időt. Őket támogatom a leginkább.”

2018-08-30 10:03 Ma este sorsolják a BL-csoportokat! A program pontban 18:00-kor kezdődik és az M4 Sport közvetíti. Az UEFA-díjak is itt kerülnek majd kiosztásra.

2018-08-28 14:28 Az UEFA által kiírt internetes szavazáson Cristiano Ronaldo ollózós gólját választották a tavalyi BL-szezon legszebb találatának. A Real Madrid korábbi játékosa a 346 ezer szavazat közel 57%-át gyűjtötte be.

2018-08-24 08:57 Arturo Vidal: „Ha lett volna videóbíró, a Bayern Münchennek kettővel több BL-címe lenne, a Real Madridnak pedig kettővel kevesebb.”

2018-08-16 09:08 Owen Hargreaves: „Szerintem nem Ramosnak kellene elvégeznie a büntetőket, hanem egy csatárnak, aki sokkal magabiztosabban áll oda. A Real Madrid nem fog BL-t nyerni, ha 25 gólt vár egy védőtől szezonoként. Benzemának és Bale-nek kell meglőnie Ronaldo góljait, és a támadóbb szellemű középpályásoknak is be kell segítenie, mint például Isco.”

2018-08-02 13:35 Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke: „A Manchester City és a PSG folyamatosan növeli az inflációt a játékospiacon. A Real Madrid viszont a legjobb példa arra, hogy a Bajnokok Ligája megnyerése érdekében nem kell csatlakozni ehhez az őrülethez. Szinte pénzt sem költöttek az elmúlt években.”

2018-07-18 17:14 Florentino Pérez beszéde Odriozola bemutatásán: „A klub történetének egyik legsikeresebb, legjobb időszakát éljük. Intézményünk egységes, gazdaságilag pedig nagyon erősek vagyunk. A kihívás, ami előttünk áll, nem más, mint hogy megőrizzük az identitásunkat. Továbbra is hajszolni fogjuk a sikereket, efelől senkinek se legyen kétsége. Sokan azt mondták, hogy lehetetlen zsinórban három BL-címet nyerni, de rájuk cáfoltunk. Ehhez rengeteg áldozatra, tehetséges játékosokra és megrendíthetetlen csapatszellemre volt szükség. A Real Madrid azonban sosem élhet a múltban, továbbra is sikeresnek kell lennünk. Tisztában vagyunk az elvárásokkal, és meg fogjuk tenni a győzelemhez szükséges lépéseket. A keret fantasztikus labdarúgókkal fog megerősödni. Odriozolát sok csapat meg akarta kaparintani, de számára csak egyetlen választás volt. Üdvözöllek! Köszönjük, hogy a Real Madridot, a világ legnagyobb elvárásaival és presztízsével rendelkező klubot válaszotottad. Reméljük, sikeres leszel.”

2018-07-11 00:36 Amancio: „Nem lepett meg Cristiano távozása. Nem akartam, hogy ez tényleg megtörténjen, de kétségtelenül rossz szájízt hagyott az emberben a finálé utáni viselkedése. Rossz pillanatot választott a madridisták elbizonytalanítására, inkább az ünneplésre kellett volna koncentrálnia. Úgy gondolom, hogy rövid időn belül meg fogja bánni a döntését. Egy olyan csapatba igazolt, melynek nincsenek riválisai hazai környezetben. A bajnokság sétagalopp lesz számára, de a Bajnokok Ligája erősen kérdéses. Florentino? Nagyszerű üzletet csinált ezzel a 105 millió euróval. Ronaldo jövőre már 34 éves lett volna, akkor már talán fele ennyit sem érne a játékjoga.”

2018-07-10 12:42 Wim Kieft, korábbi labdarúgó: „Olaszországban mindenki azt reméli, hogy ez az egész Cristiano-ügy nem arról szól, hogy magasabb fizetést harcoljon ki a Real Madrid vezetőségétől, hanem tényleg a Serie A-ba szerződik. Azok, akik nem tartják elég jónak Ronaldót, emlékezzenek csak a tavaszi ollózós góljára.”

2018-07-05 16:17 Az UEFA hivatalosan bejelentette, hogy a Bajnokok Ligája és az UEFA-szuperkupa-mérkőzéseken is bevezeti a 4. csere lehetőségét, amelyet az esetleges hosszabbítások során alkalmazhatnak majd a csapatok.

2018-06-21 00:37 Jonathan Barnett, Bale ügynöke: „Hamarosan tárgyalóasztalhoz kell ülnünk a Real Madriddal, hogy megvitassuk a jelenlegi helyzetet. Gareth a világ három-négy legjobb játékosának egyike. Többet szeretne játszani, és az Aranylabdáért is harcba akar szállni. Ez nem pénzkérdés. Mindannyian ismerjük a képességeit, semmit sem kell bizonyítania. A BL-döntőben nyújtott teljesítménye önmagáért beszél.”

2018-06-09 15:44 Salah: „Ramos megjegyzése? Vicces volt. Ami a szerelést illeti, nem tudom, hogy egy normális ütközés volt-e. Sergio azt mondta, hogy egy injekcióval képes lettem volna játszani (nevet)... Nagyszerű dolog, hogy aki egyszer sírásra késztet, az később meg tud nevettetni. Vajon azt is meg tudja mondani, hogy játszhatok-e a világbajnokságon? Valóban küldött nekem egy üzenetet, de soha nem mondtam azt neki, hogy minden rendben van.”

2018-06-08 00:16 Marcelo: „Cristiano Ronaldo nem jelent egyet a Real Madriddal. Ha az elnök úr le akar igazolni valakit, akkor nem számítanak a körülmények. Abszolút támogatjuk Cristiano maradását, ugyanakkor Neymar előtt is nyitva állnak a Madrid kapui. Ennek a klubnak mindig a világ legjobb játékosainak legigazolására kell törekednie. Neymar tökéletesen illene a csapatba. Karius? Az emberek többet foglalkoznak egy kapushibával, mint a zsinórban három BL-címünkkel.”

2018-06-06 10:39 Kroos a Karius-esetről: „Nem tudom, hogy az, amit mondtak, megmagyarázza-e a hibáit. Szerintem nem. Ha ilyen súlyos problémáid vannak, akkor nem tudsz, nem engedik, hogy tovább a pályán legyél. Ettől függetlenül amikor például Benzema lábára dobta a labdát, megvolt a lehetősége, hogy egyszerűen magánál tartsa a játékszert.”

2018-06-05 16:13 Sergio Ramos: „Jézusom, ez az egész Salah-ügy túl nagy figyelmet kap... Eredetileg nem szerettem volna erről beszélni, hiszen ez az egész el lett túlozva. Először ő ragadta meg a karomat, elestünk, és megsérült a másik karja. Az emberek arról beszélnek, hogy egy, a dzsúdóban alkalmazott fogást mutattam be. Ezt követték Karius szavai, melyek szerint szédült, mivel megütöttem őt. Már csak az hiányzik, hogy Firmino előálljon azzal a sztorival, hogy megfázott, mert rácseppent a verejtékem. Beszéltem egyébként Salahval, jó hangulatú üzeneteket váltottunk. Képes lett volna végigjátszani a mérkőzést, ha kapott volna egy fájdalomcsillapító injekciót, ahogy ez korábban velem is előfordult. Ugyanakkor, ha Ramos csinál valami ilyesmit, akkor azt rögtön felkapják az emberek. Nem tudom, hogy az emberek azért látják-e másképp ezeket a dolgokat, mert ilyen hosszú ideje vagyok a Real Madridnál, vagy az általunk nyert trófeák száma idézi elő mindezt.”

2018-06-04 00:01 Benzema tegnap egy kuvaiti futsaltornán vendégeskedett, ahol interjút is adott: „Nem hiszek a szerencsében. A kijevi döntőben lőtt gólom az egész szezonban elvégzett kemény munka gyümölcse volt. Persze nem volt nehéz dolgom, de ott kellett lennem, jó helyen és jó időben.”

2018-06-03 23:50 Francisco Pavón: „A Bajnokok Ligája megnyerése után senki sem számított Zidane távozására, de nyilvánvalóan megvoltak az okai a döntésének. A legjobbakat kívánom neki, igazán intelligens és szerény ember. Az utódja? Bárki is érkezik, könnyű dolga lesz, mert a Real Madrid labdarúgói számos játékrendszerben és formációban képesek futballozni. Persze ettől függetlenül a vezetőségnek még jól kell megválasztania a következő edzőt.”

2018-05-31 11:41 Xavi: „A Madridban ott van a győztes mentalitás, a Barcelona ugyanakkor mintha elaludt volna. Akik az átigazolásokról döntenek, nincsenek tisztában a klub hagyományaival. Nincs egy kijelölt irányvonal, ez pedig hozzásegítette a Real Madridot a sikerekhez. Ez a fő probléma, de az is elképesztő, hogy az ellenfél sérülései és egyéni hibái, illetve a bírói tévedések is mindig őket segítik. Úgy tűnik, a Barcelona címeket nyer, a Real Madrid pedig BL-trófeákat.”

Tabella