2018. május 25., péntek
tól ig

2018-05-25 10:46 Ronaldo Nazário: "Cristiano és Neymar teljesen kompatibilisek egymással. Két ennyire jó játékos sokkal jobban teljesíthet együtt, mint különválasztva. Ha Neymar úgy dönt, hogy elhagyja a PSG-t, a Real Madridnak mindent meg kell tennie a megszerzéséért. Ha egy játékos a távozás mellett dönt, akkor semmi sem állíthatja meg. Annak idején ez történt velem is."

2018-05-23 18:52 Cristiano kevesebb mint 85 kilogrammot nyomva érkezik Kijevbe. A portugál játékos célja, hogy minden évben lead 1 kilogrammot a tömegéből, amivel megakadályozza, hogy testének zsírszázaléka és izomtömege növekedjen, ezáltal viszont sokkal rugalmasabbá válik. Cristiano testzsír-százaléka jelenleg 7%, míg egy átlagos futballista esetében ez az arány 10-11%. Zidane és Pintus kiemelt figyelmet fordít a portugál szupersztárra, aki pontosan az ők kérésükre végzi a jelenlegi programját.

2018-05-20 11:34 Jürgen Klopp: „Salah fantasztikus idényen van túl, de Cristiano már a 15. ilyen szezonját produkálja. Ő nagyjából 47 ezer gólt lőtt - tényleg, őrült számokat mutathat fel. Miért kellene összehasonlítanunk őket? Pelé idejében senki sem hasonlította őt máshoz, senki sem kérdezte, hogy egy bizonyos illető van-e olyan jó, mint Pelé. Most itt van nekünk Messi és Cristiano Ronaldo. Ők ketten már évek óta dominálnak a futball világában, de sok jó játékos van rajtuk kívül is. Ronaldo és Messi azonban rendkívül gyakran kerülnek a legjobb pozícióba, és értékesíteni is tudják a helyzeteiket. Ez a világ legnehezebb dolga, és pontosan ezért tartanak ott, ahol. Az Aranylabda sorsa mindig kettejük között dől el, de ez így van rendjén. Ha egy nap visszavonulnak majd, hiányozni fognak, ebben biztos vagyok.”

  • Forrás: telegraph.co.uk
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2018-05-19 21:52 A Manchester United szurkolói Cristiano Ronaldót választották a klub elmúlt 26 évének legjobb játékosának. A portugált Ryan Giggs és Paul Scholes követte a sorban.

2018-05-19 21:49 A Villarreal elleni góljának köszönhetően Cristiano Ronaldo megszerezte 450. madridi találatát.

2018-05-19 21:46 Cristiano Ronaldo a Villarreal ellen szerzett góljának köszönhetően az első olyan játékos, aki 50 találatig jut a 2017/18-as idényben, figyelembe véve a klubcsapatokban, illetve a válogatottakban szerzett gólok számát.

2018-05-19 11:37 Az AS is megerősíti Zidane szavait: Cristiano és Carvajal is pályára fog lépni a Villarreal ellen, mindketten a kezdőcsapat tagjaként.

2018-05-18 11:30 A hírek szerint komoly fejlemények történtek Cristiano Ronaldo bírósági ügyében. Az El Mundo beszámolója szerint a portugál támadó mindenképpen véget szeretne vetni az eljárásnak még a világbajnokság kezdete előtt, ezért (ügyvédjével, José Antonio Choclánnal közösen) alkut ajánlott: beismerő vallomást tesz, s kifizeti a 14 millió eurós adóhátralékot. Az adóhatóság hajlik a peren kívüli megegyezésre, ám egyelőre még bizonytalan, hogy mi lesz a válaszuk, ezzel az ügylettel ugyanis komoly pénzösszegtől esnének el – hiszen ők összesen több mint 25 millió eurót követelnek a támadótól, köszönhetően a különböző késedelmi kamatoknak, díjaknak.

2018-05-17 22:48 Figo: „Cristiano nemcsak most, ebben az idényben, hanem mindig kiválóan teljesít. Úgy vélem, már hozzászoktunk, hogy mindig szintet tud lépni, éppen ezért nem csoda, hogy az emberek számára furcsa, ha csökkennek a mutatói, vagy egy mérkőzésen esetleg nem szerez gólt. Cristiano egyszerűen lenyűgöző.”

2018-05-17 14:00 José Mourinho: „Úgy vélem, a Real Madrid nem fogja eladni Cristianót, mivel nem tartanák helyénvalónak ezt a lépést, valamint a játékos is maradni szeretne. Cristiano Ronaldónak a Real Madridnál a helye egészen addig a pillanatig, míg el nem engedik őt egy évre Amerikába vagy máshová, ahol élvezhetné a levezetését.”

2018-05-17 09:13 Gary Neville: „Reménykedjünk, hogy a barátunk, Cristiano felbukkan a döntőben és szerez egy aprócska mesterhármast a Liverpool ellen. Nem akarom, hogy ők nyerjenek!”

  • Forrás: dailymail.co.uk
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2018-05-17 02:28 Arsène Wenger: „Hogy ki az a játékos, akit a legjobban bánok, hogy nem sikerült megszerezni? Cristiano Ronaldo. 4,5 millió fontot adtunk volna érte, de aztán jött a Manchester United egy 12 milliós ajánlattal, amit mi nem engedhettünk meg magunknak akkoriban. Elképzelhetik, milyen párost alkotott volna Henry és Ronaldo.”

2018-05-17 02:22 Roberto Firmino: „Ez volt eddigi pályafutásom legjobb szezonja, de nem vagyok elégedett, hiszen mindig többet és többet akarok. Fantasztikus lenne az egész csapat számára, ha megnyernénk a BL-döntőt. Egyéni teljesítmény? Ez az első idényem a Bajnokok Ligájában, és ott vagyok a gólszerzőket rangsoroló lista elején Cristianóval és Salah-val. Örülök, hogy ilyen jól megy a játék.”

2018-05-15 11:45 Jó hír, hogy Carvajal és Cristiano Ronaldo is zöld utat kapott a klub orvosaitól, így újra normál intenzitású edzéseket végezhetnek. Immár biztosnak tekinthető, hogy ott lesznek Kijevben, de nagy valószínűség szerint a hétvégi bajnokin is szóhoz jutnak majd.

2018-05-12 16:03 Achraf Hakimi: „Csodálatos mérkőzést fogunk játszani Kijevben, már mindannyian nagyon izgatottak vagyunk. Megérdemelten vagyunk ott a döntőben, akárcsak a Liverpool. Ami engem illet, nagyon boldog vagyok, hogy nap mint nap egy olyan nagyszerű játékostól tanulhatok, mint Dani Carvajal. Ronaldo? Ő a világ legjobbja, egy valódi példakép. Neymar? Aki ilyen képességekkel rendelkezik, annak helye van Madridban.”

2018-05-07 20:20 Jamie Redknapp: „Volt egy beszélgetésem Sir Alex Fergusonnal, amit sosem fogok elfelejteni. 2004-ben, miután a Manchester United legyőzte a csapatomat, Ferguson megállított az öltözői folyosón. Az édesapám felől érdeklődött, a rövid beszélgetés végén pedig megjegyeztem, hogy a hetes számot viselő játékosuk nagyon ügyesen mozgott. Ő erre határozottan állította, hogy az a srác néhány éven belül a világ legjobb labdarúgójává fog válni. Természetesen Cristiano Ronaldóról volt szó. A mai napig is, ha meglátom őt, akkor mindig eszembe jutnak Ferguson szavai.”

2018-05-07 16:48 A hírek szerint Cristiano Ronaldo enyhe bokaficamot szenvedett a Barcelona elleni mérkőzésen. A portugál támadó biztosan kihagyja a csapat soron következő bajnoki meccseit, de a kijevi fináléra teljesen egészséges lesz.

2018-05-05 10:18 Egyes hírek szerint a Real Madrid még mindig nem mondott le Neymar megszerzéséről. A madridi klubvezetőség arra vár, hogy a brazil támadó – akinek érkezését Cristiano Ronaldo sem bánná – jelezze távozási szándékát a PSG felé.

2018-05-05 10:13 Érdekesség, hogy a kijevi döntővel Cristiano Ronaldónak több lejátszott BL-finálé szerepel majd a neve mellett, mint a Barcelonának.

2018-05-04 13:25 Emmanuel Adebayor: „Habár csak hat hónapig voltam a Real Madrid játékosa, mindig azt mondom, hogy ez volt a legjobb időszak a pályafutásomban. Ez olyasvalami, amiről még az unokáimnak is mesélni fogok. Cristianóval a mai napig jó a kapcsolatom, néha még üzenni is szoktunk egymásnak. Ő arra született, hogy világsztár váljon belőle, de Marcelo például másfajta jellem. Őt nem érdekli a csillogás, viszont a pályán azt csinál a labdával, amit csak akar. Nem véletlenül vált belőle a világ egyik legjobb szélsőhátvédje. Az arsenalos Eboué mellett ő a legviccesebb csapattárs, akivel csak dolgom volt. Ramosszal is jól kijöttem. Én angolórákat adtam neki, ő pedig spanyolul tanított engem. Jó lenne egyszer visszatérni a Bernabéuba, megnézni egy meccset, és beköszönni a srácoknak. Mourinho? Ő volt az egyik legőszintébb edzőm a karrierem során. Megtanított arra, hogy mi az a győztes mentalitás. Az öltözőben mindig viccelődött, az újságíróknak viszont egy teljesen másik arcát mutatta.”

2018-05-04 11:08 Az AS szerint Cristiano pályára lép vasárnap a Barcelona ellen, de ki fogja hagyni a Sevilla elleni mérkőzést, hogy folytathassa rotációs programját. A játékos jelenleg csak a Bajnokok Ligája döntőjére koncentrál, ami elsőbbséget élvez számára a spanyol gólkirályi címmel szemben.

2018-05-01 22:49 Cristiano Ronaldo kereken 100. BL-meccsét játszotta ma a Real Madrid színeiben.

2018-04-30 12:06 Cristiano Ronaldo az elmúlt három hónapban minden hazai mérkőzésen betalált az ellenfelek kapujába. Január 13-a óta 18 gólt szerzett 9 találkozón a Santiago Bernabéuban. A nagyszerű sorozat a Deportivo elleni duplával kezdődött, aztán mesterhármast szerzett a Real Sociedad ellen és kétszer talált be a PSG kapujába. Ezt követően duplázott az Alavés és a Getafe ellen, valamint négyszer zörgette meg a Girona hálóját, de az Atlético Madrid, a Juventus és a Athletic Bilbao kapuja sem maradt Cristiano-gól nélkül.

  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): DG

2018-04-27 22:50 Vinícius Júnior: „Tudom, hogy most még egy senki vagyok a futball nagyjaihoz képest, de komoly céljaim vannak: a világ egyik legjobb játékosává akarok válni, és vb-t szeretnék nyerni a brazil válogatottal, hogy büszkévé tegyem a családomat. Minden nap hálát adok Istennek, hogy a szenvedélyem egyben a munkám is. Nagyon keveseknek adatik ez meg, nekem pedig eszem ágában sincs elpazarolni ezt az ajándékot. Az elmúlt időszakban sok minden megváltozott körülöttem. Egyre inkább érzem a rám nehezedő nyomást és az elvárásokat, s bizony nem volt könnyű megtanulni, hogyan kezeljem a kritikát. A példaképem? Ha egyetlen játékost kellene választanom, akkor Cristiano Ronaldót mondanám. Példaértékű, amit az elmúlt 10 évben csinált. Remélem, hogy ezt egyszer személyesen is elmondhatom neki. Neymar? Ha Isten is úgy akarja, akkor csapattársak leszünk a Real Madridban. Ezzel egy álmom válna valóra. A Seleção? Még nagyon fiatal vagyok, de elmondhatatlanul boldoggá tenne, ha bekerülnék a világbajnokságra utazó keretbe. Készen állok, ha Titének új emberekre van szüksége.”

2018-04-26 23:22 A hírek szerint Cristiano kihagyja a szombaton esedékes Leganés elleni bajnokit, hogy csúcsformában várhassa a Bayern München elleni BL-visszavágót.

2018-04-23 23:14 A France Football információi szerint Lionel Messi bruttó 30 millió euróval több pénzt keresett a 2016/17-es szezonban, mint Cristiano Ronaldo.

2018-04-23 18:18 Jérôme Boateng: „Cristiano Ronaldo olyan, mint egy gép. Számára teljesen mindegy, hogy a bal labára, a jobb lábára vagy a fejére érkezik a passz, ki fogja használni a lehetőséget. Lehetetlenség őt teljesen kivenni a játékból, egy-két helyzetig minden meccsen eljut. Nincs még egy ilyen sokoldalú támadó. Pozitív és negatív tapasztalataim egyaránt vannak vele kapcsolatban. A válogatottban mindig legyőztük a csapatát, például a 2014-es vb-n. Egyszer a BL-ből is sikerült kiejtenünk őket, viszont ők ezt kétszer tették meg velünk. Sajnos azt kell mondanom, hogy még az sem biztos recept a sikerre, ha két embert állítunk rá, hiszen a Real Madrid többi játékosa is képes arra, hogy meccseket döntsön el.”

2018-04-23 14:50 Sandro Wagner, a Bayern München támadója: „Cristiano Ronaldo fantasztikus. Tudom, hogy sokan kritizálják, de én kedvelem őt. Több gólt szerez a mérkőzéseken, mint én az edzéseken. Nagyszerű lesz pályára lépni ellene.”

2018-04-22 11:42 A Real Madrid az elmúlt 25 BL-meccsének mindegyikén (2016. május 4. óta) betalált legalább egyszer az aktuális ellenfél kapujába - beleértve a két lejátszott döntőt is. A királyiak összesen 64 találatig jutottak ebben az időszakban, melyek 42 százalékát (27-et) Cristiano Ronaldo szerezte.

2018-04-21 10:43 Az El Mundo azt állítja, hogy a birtokukba került egy új Football Leaks-dokumentum, amely bizonyítja, hogy Cristiano Ronaldo 2015 óta offshore céghálózatokat használ, hogy csökkentse a szállodaláncának üzemeltetésével járó költségeket. Ez önmagában még nem törvénytelen, de további bonyadalmakat jelenthet Ronaldo bírósági ügyében.

Tabella