2017. május 25., csütörtök
tól ig

2017-05-20 10:24 Francia pletykák szerint Florentino Pérez meg akarja szerezni a Monaco kiválóságát, Bernardo Silvát. A blancók elnöke már fel is vette a kapcsolatot a játékos ügynökével, Jorge Mendesszel.

2017-05-19 13:21 A katalán Don Balón arról számol be, hogy Florentino Pérez felajánlotta Danilo szolgálatait az Arsenal csapatának. Az ágyúsok akár már 20 millió euróért is megszerezhetik a brazil hátvédet.

2017-05-09 11:29 A Diario Gol értesülései szerint Mateo Kovačić egy személyes találkozó alkalmával világossá tette Florentino Pérez előtt, hogy ugyan Madridban szeretne maradni, de tekintettel a kevés játékpercre, nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy meghallgassa az érte beérkező ajánlatokat. Casemiro, Kroos és Modrić helye megingathatatlannak látszik a kezdő tizenegyben, míg a helyettesítésük esetén Zidane főként Iscót, vagy James Rodríguezt preferálja. A katalán lap szerint a 23 éves horvát középpályás ügynöke is megerősítette, hogy a horvát válogatott labdarúgó a Bernabéuban szeretne bizonyítani, de játékpercek híján elfogadna egy kedvezőbb ajánlatot.

2017-05-03 15:31 Spanyol újságírói értesülések szerint Florentino Pérez továbbra is támogatja Bale-t. A Real Madrid elnöke abban bízik, hogy a walesi támadó hamarosan végleg maga mögött hagyja a sérüléseket, idővel pedig a blancók első számú húzóembere válik belőle.

2017-05-01 16:36 A Marca szerint a Real Madrid vezetőségének továbbra is feltett szándéka, hogy Theo Hernández habfehérben kezdje meg a következő idényt. Florentino Pérez holnapi meccset megelőző gálavacsorán próbál majd megállapodásra jutni a matracosok elnökével, Enrique Cerezóval.

2017-04-26 14:49 Kolumbiai pletykák szerint Zidane azt szeretné, ha James távozna a nyár folyamán, de Florentino Pérez a dél-amerikai játékos maradását támogatja, ugyanis a nevével ellátott mezek az eladási lista második-harmadik helyén szerepelnek.

2017-04-25 15:06 Francia lapértesülések szerint Florentino Pérez egy legalább nyolcvanmillió eurós ajánlatot készül tenni Kyliab Mbappé játékjogáért.

2017-04-25 11:26 Ancelotti: „Én nem szoktam játékosügynökökkel beszélni, kerülöm őket. Bale világklasszis képességekkel rendelkezik, én pedig csak segíteni szerettem volna neki. A legtöbbet akartam kihozni belőle. Szerintem az sem mellékes, hogy jobban értek a futballhoz, mint az ügynöke vagy az elnök úr. Másnap reggel beszéltem Gareth-tel. Elmondtam neki, hogy tudok arról, hogy az ügynöke a hátam mögött beszélt Pérezzel. Megkérdeztem, miért nem jött oda hozzám és mondta el közvetlenül nekem, hogy mit szeretne. Egyértelmű voltam vele. Megmondtam neki, hogy kipróbálhatjuk a csatár mögötti poszton, de nem akkor rögtön, hanem majd az előszezonban. Nem változtathatunk játékrendszert a szezon közepén. Azt mondta, hogy nem gond, megérti.”

  • Forrás: Carlo Ancelotti: Quiet Leadership: Winning Hearts, Minds and Matches
  • Szerző(k): É. Csongor (Veidt)

2017-04-22 09:36 A Goal értesülései szerint Florentino Pérez egy galaktikus igazolást tervez megvalósítani, hogy bebiztosítsa helyét a nyári elnökválasztásokon. A legfőbb jelöltek: Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Eden Hazard, Thibaut Courtois és David de Gea.

2017-04-20 00:04 A Marca úgy tudja, Florentino Pérez személyesen kereste fel a bajorok egyik játékosát, Thiagót a mérkőzést követően. A beszélgetés során a Real Madrid elnöke nyugodt és szívélyes hangnemben magyarázta el a középpályásnak, hogy semmilyen csalásról nincsen szó, hiszen a bírói tévedések mindkét együttest sújtották a párharc során.

2017-04-18 10:46 A Sky Sports információ szerint Florentino Pérez továbbra is le szeretné igazolni David de Geát. A Real Madrid vezetősége folyamatos nyomást helyez a kapusra, hogy hagyja el jelenlegi együttesét.

2017-04-18 08:02 Az AS úgy tudja, a Real Madrid mindössze húszmillió euróért igazolhatta volna le Robert Lewandowskit 2014-ben, de Florentino Pérez inkább Benzema megtartása mellett döntött.

2017-04-17 15:57 A Diario Gol értesülései szerint Florentino Pérez és a klub vezetősége hajlik rá, hogy a Manchester United együttesének adja el James Rodríguezt.

2017-04-17 08:25 Ancelotti: „Jól mentek a dolgok, de volt két probléma. Az első az volt, hogy az UEFA statisztikái szerint a Real Madrid kevesebb időt töltött edzéssel, mint más csapatok. Fantasztikus győzelmi szériában voltunk, de a klub további nyomást helyezett rám. Szerintük keményebben kellett volna dolgoznunk. A játékosoknak pihenésre volt szüksége, sok volt a sérülés, de a klub jobban bízott a számokban, mint a munkámban. A második probléma Gareth-tel kapcsolatos. Január 4-én, egy Valencia elleni mérkőzésen lecseréltem őt. Másnap megkeresett az ügynöke. Elmondta, hogy Bale középen szeretne játszani. Az elnök úr azt kérdezte, hogy mit fogok tenni az ügy érdekében. Azt feleltem, hogy semmit. Nem változtathattam játékrendszert a szezon közepén. A válaszom után már sosem volt olyan a kapcsolatunk Florentinóval, mint előtte.”

  • Forrás: Carlo Ancelotti: Quiet Leadership: Winning Hearts, Minds and Matches
  • Szerző(k): É. Csongor (Veidt)

2017-04-14 09:29 Az Okdiario úgy tudja, Florentino Pérez továbbra is meg akarja szerezni Hazard-t. Ha a transzfer meghiúsul, akkor szóba kerülhet Kylian Mbappé, Paulo Dybala és Antoine Griezmann megkörnyékezése is.

2017-04-14 02:07 A Marca szerint Pérez és Zidane egyetértenek abban, hogy Asensio ősztől sokkal jelentősebb szerepet tölt majd be a csapatban. A spanyol játékos térhódítása együtt járna James Rodríguez távozásával.

2017-04-10 06:44 A The Sun úgy tudja, a Real Madrid első számú nyári célpontja a Chelsea középpályása, N'Golo Kanté lesz. A pletykák szerint Florentino Pérez akár ötvenmillió eurót is hajlandó lenne megadni a francia futballista játékjogának megszerzéséért.

2017-04-09 19:50 Az Onda Cero úgy értesült, hogy Florentino Pérez a jövőhéten fog találkozni Pepe ügynökével, hogy megvitassák a portugál szerződéshosszabbításával kapcsolatos kérdéseket. A hírek szerint egy 1 évre szóló, nyolcmillió eurós fizetéssel párosuló ajánlat kerül majd prezentálásra. A hátvéd iránt a PSG is érdeklődik, ők 2 idényre szerződtetnék a játékost, évi tízmilliós bérrel.

2017-04-09 18:29 Florentino Pérez: „A célunk a Bajnokok Ligája újbóli megnyerése, ehhez pedig minden szurkolóra szükségünk van.”

2017-04-08 14:02 A hírek szerint Raúl tegnap este érkezett Madridba, hamarosan pedig sor fog kerülni egy találkozóra közte és Florentino Pérez között. Az esemény apropója természetesen az egykori támadó visszatérésével kapcsolatos részletek megbeszélése. Korábban arról számoltak be a spanyol források, hogy Raúl elnöki tanácsadóként működne a klubnál.

2017-04-07 19:54 A Marca szerint a Real Madrid vezetősége továbbra is bízik Zidane-ban, de a szezon végi eredmények jelentősen befolyással lehetnek a francia tréner jövőjére.

2017-03-31 11:50 A Marca szerint Raúl közel áll a visszatéréshez! Ha hinni lehet a híreknek, akkor az „elnöki tanácsadó” tisztségét töltené be a klubnál a legendás játékos. A feladatai és a szerepköre még nem tisztázott, de Raúl hajlik az ajánlat elfogadására. Egyébként ez már a harmadik kísérlet Florentino Pérez részéről, hogy visszacsábítsa őt a Real Madridhoz.

2017-03-30 10:00 Florentino Pérez és a klub általános igazgatója, José Ángel Sánchez tegnap találkoztak a brazil csodagyerek, Alan Souza ügynökével. A Real Madrid figyelemmel követi a 17 évesközéppályás pályafutását, akinek profi szerződést kínálnának, amint betölti a 18. életévét.

2017-03-27 13:02 A Marca úgy tudja, szinte biztos, hogy Florentino Pérez egy galaktikust fog igazolni a nyár folyamán. Zidane azt reméli, hogy ez a játékos Eden Hazard lesz.

2017-03-25 17:55 A Marca szerint ilyen lesz a nyár: David de Gea érkezik, Pepe és Coentrão távozik. Jó ajánlat esetén Danilót szintén elengedné a klub. Fábio Coentrão utódját már keresi a klub, de még semmilyen döntés nem született az ügyben. A középpályások közül James és/vagy Isco fogja gyarapítani az eligazolók névsorát. Marcos Llorente és Jesús Vallejo a csapattal marad. A támadózónába csak akkor fog igazolni a Real Madrid, ha Álvaro Morata a távozás mellett dönt. Ebben az esetben az Mbappé-Agüero párosból kerülne ki a csatár utódja.

2017-03-23 20:46 Florentino Pérez: „Benzema játékstílusa leginkább egyfajta keveréke Zidane-nak és Ronaldo Nazáriónak. Ő a világ legjobb kilencese. Ha rajtam múlna, akkor az egész karrierjét Madridban töltené. Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen tehetséges és példásan viselkedő játékosnak ad otthont a Real Madrid. Karim és Mbappé duója? Bármi megtörténhet, de jelenleg nem szeretnék erről beszélni.”

2017-03-22 15:42 A France Football legújabb információ szerint a napokban lezajlott egy találkozás Florentino Pérez és a Manchester City tulajdonosa, Mansour sejk között. A Real Madrid elnöke bejelentette, hogy szeretné leigazolni Sergio Agüerót, s cserébe akár Iscót is hajlandó bevonni az ügyeletekbe. A francia lap külön kiemeli, hogy az argentin középcsatár érkezésével Álvaro Morata biztosan távozna, hiszen számos kérője van, többek között Antonio Conte Chelsea-je.

2017-03-17 17:30 Francia lapértesülések szerint Florentino Pérez is jelen volt a hétközi Monaco - Manchester City mérkőzésen, ahol személyesen vette szemügyre Sergio Agüero és Kylian Mbappé játékát.

2017-03-12 04:13 A Mundo Deportivo úgy tudja, hogy Florentino Péreznek eltökélt szándéka, hogy a Dybala-Hazard duó egyikét a spanyol fővárosba csábítsa, még akkor is, ha ez Isco vagy James távozásával járna. A katalán napilap azt is tudni véli, hogy a vezetőség új kapust szeretne szerződtetni az egyre többet hibázó Keylor Navas helyére. Az első számú jelölt továbbra is David de Gea, őt pedig Thibaut Courtois követi a sorban.

2017-03-09 00:22 A Canal Sur információ szerint Florentino Pérez fejleszteni szeretné a klub futballmenedzselési részlegét. Legfőbb jelöltje a Sevilla legendás sportigazgatója, Monchi, ám bizalmas források szerint a szakember egyáltalán nem Madridban képzeli el jövőjét.

Tabella