2018. június 23., szombat
tól ig

2018-06-17 12:30 A Corriere dello Sport is megerősíti, hogy a Real Madrid érdeklődik Sergej Milinković-Savić iránt. Florentino Pérez állítólag személyesen beszélt a szerb középpályás ügynökével.

2018-06-14 10:23 Helyszíni riportok szerint Julen Lopetegui nagyon csalódottnak tűnt a repülőtéren és a repülőút során, többen is könnyek között látták őt. A hírek szerint Florentino Pérez támogatásáról biztosította a trénert, és többször is hangsúlyozta, hogy a Real Madrid vezetősége egyáltalán nem számított erre a reakcióra a szövetség irányából.

2018-06-13 20:49 Massimiliano Allegri: „Igen, beszéltem Florentinóval, de visszautasítottam az ajánlatát. Hálás vagyok a megkeresésért, de nem hagyom el a Juventust azok után, hogy ígéretet tettem a vezetőségnek a folytatásra.”

2018-06-09 11:50 Az AS úgy tudja, Cristiano Ronaldót csak a szerződésében foglalt 1 milliárd eurós kivásárlási árért hajlandó elengedni Florentino Pérez. Mivel a futball szempontjából fejlődő országok (Kína, Katar stb.) nem jöhetnek számításba, mindösszesen két klub van a világon, amely reális célállomás lehet: a Manchester United és a PSG.

2018-06-08 22:58 A MARCA munkatársai összehasonlították a Real Madrid történetének legsikeresebb edzőit (Miguel Muñoz, Zinédine Zidane, Vicente del Bosque, Luis Molowny), s konklúzióként a következőket vonták le: mindannyian jelentős játékosai voltak a klubnak, kinevezésük előtt nem rendelkeztek komoly edzői tapasztalattal, múltjukból kifolyólag pedig kontroll alatt tudták tartani az öltözőt. Ha Florentino Pérez most is ezt a modellt kívánja követni, akkor Guti lesz a királyiak következő vezetőedzője.

2018-06-05 22:40 A The Sun pletykája szerint Zidane a Florentino Pérezzel való nézetkülönbségek miatt döntött a lemondás mellett.

2018-05-29 09:57 A MARCA szerint Florentino Pérez és Zidane egyetértenek abban, hogy a következő szezonban nem ismétlődhet meg a bajnokságban és a Király-kupában idén mutatott teljesítmény. Mindketten tudják, hogy ehhez változásokra van szükség, de együtt mindent meg fognak tenni a sikerek érdekében.

2018-04-23 08:40 Florentino Pérez: „Keylor kivívta magának a madridista közösség szeretetét és elismerését, a professzionalizmusának, a tehetségének és a hozzáállásának köszönhetően. A személye tökéletes összhangba került a Real Madrid értékeivel. Büszkévé tesz, hogy ő a csapat első számú kapusa, és biztos vagyok benne, hogy még sok évig velünk marad.”

2018-04-17 18:47 Karim Benzema: „A legjobb játékosokat mindig kritizálják, hiszen ez egy holtbiztos recept az újságok eladásához. Ha rossz meccset játszottam, akkor a nevem garantáltan ott lesz a címlapokon. Meg sem kell néznem, hogy tudjam. Ami azokat illeti, akik kifütyülnek, az ő véleményüket talán már sosem fogom tudni megváltoztatni. Engem nem érdekelnek a kritikák, csak az, hogy a csapattársaim segítségére legyek, és hogy trófeákat nyerjek. A játékstílusom? Rengeteget gondolkozom a pályán, hogy már azelőtt tudjam, mit kell tennem a labdával, mielőtt megkapom. Az érkezésem? Álomszerű volt egy olyan kifinomult, kedves és nyugodt emberrel találkozni, mint Florentino Pérez. Amikor feltette azt a bizonyos kérdést, habozás nélkül igent mondtam. Florentino olyan számomra, mint egy apa. Még akkor is szeretetet és törődést mutatott felém, miután kijöttem a fogdából. A profi labdarúgó élete? Rengeteget áldozatot kellett hoznom, hogy eljussak idáig. A legnagyobb talán az volt, hogy nem választhatom meg kényem-kedvem szerint, hogy mit eszek. Nem kellett sok időt eltöltenem itt, hogy rájöjjek: vagy fegyelmezettebbé válok, vagy visszaküldenek Franciaországba. Hogy nem énekeltem a francia himnuszt? Igaz, de csupán azért, mert a La Marseillaise olyan számomra, mint egy harci induló. Nem szeretnék ilyet énekelni egy meccs előtt.”

2018-04-11 08:33 Florentino Pérez: „Ami Torinóban történt, az a Juventus-szurkolók nagyságáról tett tanúbizonyságot. Cristiano Ronaldo gólja az egyik legszebb volt a futball történetében, még a spanyol király is felhívott, hogy gratuláljon. Cristiano méltó örököse lett Di Stéfanónak. Minden megvan benne, ami ezt a klubot naggyá tette: tehetség, munka, hajlandóság az áldozathozatalra, professzionalizmus, ambíció. Ő a Real Madrid szimbóluma. Bajnokok Ligája? Az lepne meg legkevésbé, ha a Bayern Münchent kapnánk az elődöntőben, de ehhez először még ki kell harcolnunk a továbbjutást. Hogy meddig maradok a klub elnöke? 2021-ig szól a megbízásom, utána választásokat tartunk. Meglátjuk, mennyire elégedettek velem a sociók.” (nevet)

2018-04-06 09:23 Katalán hírek szerint Sergio Ramos arra kérte a klub elnökét, Florentino Pérezt, hogy Neymar helyett Mohamed Salah legyen a Real Madrid legfőbb nyári célpontja.

2018-03-23 19:30 Florentino Pérez: „A 2017-es esztendőnél nem volt még sikeresebb és örömtelibb a klub 116 éves történelmében. Fantasztikus időket élünk. A csapat keretében számos legendás labdarúgót találunk, akikre örökké emlékezni fognak a szurkolók. Sportszakmai és gazdasági szempontból is vezető nagyhatalommá tettük a Real Madridot, mindeközben pedig a szenvedélyünket és az értékeinket sem veszítettük el.”

2018-03-16 09:19 Casemiro: „Neymar már 11 éves kora óta fantasztikus futballista. Nem hinném, hogy a jövőben a Real Madrid játékosa lesz, de erről inkább Florentino Pérezt kellene megkérdezni. Az ajtó nyitva áll Neymar előtt, ő viszont nagyon boldog Párizsban. Természetes, hogy igent mondanék egy ilyen kvalitásokkal rendelkező játékos érkezésére. Biztos vagyok benne, hogy remekül kijönne Cristianóval. Zidane? Az embereknek nagyobb tisztelettel kellene beszélniük róla. Meg vagyok győződve arról, hogy a következő szezonban is ő lesz az edzőnk. A keretből senki sem szeretné, ha távozna. Ő minden idők egyik legjobb középpályása volt, a kedvencem a galaktikusok közül. Mourinho? Rengeteget köszönhetek neki. A debütálásom után felhívott, és elmagyarázta, hogy a kemény és az elegáns elemeket kell vegyítenem a játékomban, és akkor én leszek a világ legjobb középpályása. Miután ezt elmondta, olyan magabiztosnak és energiával telinek éreztem magam, mint Cristiano Ronaldo.”

2018-02-28 16:55 Angol hírek szerint Neymar és egy új kapus szerepel Florentino Pérez kívánságlistájának tetején, de Robert Lewandowski érkezése sem zárható ki.

2018-02-01 07:01 A világhírű Forbes magazin Florentino Pérezt választotta meg a 2017-es esztendő „legjobb” spanyolországi vezérigazgatójának. A második helyet José María Álvarez-Pallete, a Telefónica elnök-vezérigazgatója szerezte meg.

2018-01-17 14:02 Az AS mai címlapja: "Cristiano piacra kerül." A madridi kötődésű lap a portugál "Record"-ra hivatkozva azt állítja, Florentino Pérez zöld utat adott Jorge Mendesnek, hogy meghallgassa a portugálért érkező ajánlatokat.

2018-01-16 23:52 A portugál Record szerint Florentino Pérez zöld utat adott Jorge Mendesnek, így a játékosügynök hamarosan elkezdi meghallgatni a Cristiano Ronaldóért érdeklődő csapatok ajánlatait.

2018-01-14 00:58 Spanyol újságírói értesülések szerint Florentino Pérez minden követ meg fog mozgatni a nyári transzferidőszakban, hogy Neymar a Real Madrid játékosa legyen, és akár még Cristiano Ronaldót is hajlandó lenne belevonni az üzletbe.

2017-12-30 09:16 Brit pletykák szerint Cristiano Ronaldo komolyan fontolgatja a távozás lehetőségét. Erről már a Manchester Unitedet és a PSG-t is értesítette, Florentino Pérezt pedig arra kérte, hogy 110 millió eurónál ne kérjen érje többet egy esetleges transzfer során.

2017-12-28 18:02 Santiago Cañizares: „Nem látom magam előtt, hogy Kepa Arrizabalaga lesz a Real Madrid első számú kapusa. Keylor Navas már számtalanszor bebizonyította, hogy rendelkezek az ehhez szükséges képeségekkel, Kepa viszont még nem. Őszintén szólva azt sem tudom elképzelni, hogy Florentino Pérez kifizet valakiért 20 millió eurót, amikor néhány hónappal később ingyen is megszerezheti.”

2017-12-23 23:28 A MARCA beszámolója szerint Florentino Pérez elnök úr személyesen meglátogatta az öltözőt a tegnapi vereséget követően, ahol a játékosok előtt biztosította támogatátásról az igencsak elkeseredett Zidane-t.

2017-12-21 07:52 Florentino Pérez beszéde a csapat karácsonyi vacsoráján: „A klub 115 éves történetének egyik legsikeresebb esztendőjét hagyjuk magunk mögött. Öt trófeát nyertünk, megvédtük a BL- és a klubvilágbajnoki címünket. Ennek köszönhetően ma már az egész világ elismeri a Real Madrid eredményeit és erejét, gondoljunk csak a különböző gálákon kiosztott díjakra. Ez a teljesítmény jól jelzi a klub értékeit és alapelveit: a végsőkig küzdünk és mindig megpróbálunk új magasságoba törni. A kosárlabda-csapatunknak sincs oka szerénykedni: Király-kupát nyertünk, amely már a tizenharmadik trófea az elmúlt hat évben. Nagyon boldogok vagyunk, de nem elégedhetünk meg ennyivel. A sikereknek arra kell inspirálnia minket, hogy további címeket nyerjünk a Real Madrid szurkolóinak, pártoló tagjainak. Az a legfontosabb, hogy megőrizzük intézményünk egységességét, melynek köszönhetően gazdasági és sportszakmai szinten is a vezető hatalmak közé tartozunk. A Real Madrid még mindig a világ legnagyobb presztízzsel rendelkező klubja.”

2017-12-20 12:15 A COPE értesülései szerint Florentino Pérez és Cristiano Ronaldo között a héte folyamán sor került egy találkozóra, mely során a klub elnöke arra kérte a portugált, hogy maradjon nyugodt, és biztosította őt arról, hogy a nyáron sor kerül a szerződésének tanulmányozására.

2017-12-11 03:05 A FIFA napra pontosan 17 évvel ezelőtt választotta meg a 20. század legjobb klubjának a Real Madridot. A díjat Di Stéfano és Florentino Pérez vették át.

2017-12-09 07:09 Unai Emery: „Florentino Pérez minden bizonnyal szeretné megszerezni Neymart, de ő a PSG a játékosa, és biztos vagyok benne, hogy egyéni és csapatszinten is el fogja érni a céljait Párizsban.”

2017-12-08 19:45 Sir Alex Ferguson: „2008-ban Ramón Calderón Cristianót próbálta meg felhasználni, hogy újra megválasszák a Real Madrid elnökének. Ronaldo volt a kampány arca, és ez nem egészséges dolog. 2009-ben Florentino lett a klub elnöke, vele pedig sokkal könnyebb volt tárgyalni.”

2017-12-08 06:05 Florentino Pérez: „Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaki megtörje Ronaldo és Messi dominanciáját. Neymar talán képes lesz erre, de nagyobb esélye lenne például az Aranylabda megnyerésére, ha a Real Madrid játékosa lenne. Mindenki tudja, hogy én is megpróbáltam őt leigazolni a Santostól...”

2017-12-05 10:49 Vasárnap került megrendezésre a klub a szokásos éves jelvényátadó ünnepsége, ahol a leghosszabb ideje „szolgáló” pártoló tagok munkáját ismerik el egy-egy kézzel fogható kitüntetés formájában. Az eseményen 101 darab csillogó aranyjelvény (60 évnyi tagság után), 489 darab aranyjelvény (50 évnyi tagság után) és 1508 darab ezüstjelvény (25 évnyi tagság után) került kiosztásra. A vezetőséget Florentino Pérez, Paco Gento és Emilio Butragueño képviselte.

2017-12-05 03:23 A MARCA forrásai szerint tegnap egy igencsak komoly hangvételű, több mint kétórás találkozóra került sor Florentino Pérez és a klub általános igazgatója, José Ángel Sánchez között. A felek egyetértettek abban, hogy a gyenge teljesítmény két legfőbb oka a csapatot sújtó sérüléshullám, illetve a Real Madrid nyári transzferpolitikája, amely már túlságosan elbillent a fiatal tehetségek irányába. Ennek megfelelően a vezetőség már januárban is hajlandó komolyabb összegeket kiadni a keret megerősítésének érdekében. Kepa Arrizabalaga mellett a legfőbb célpont egy támadó lesz, mint például Icardi, Werner vagy Alexis.

2017-12-04 02:27 Florentino Pérez: „A Real Madrid a földkerekség legnagyobb presztízzsel rendelkező klubja. A futball világa folyamatosan fejlődik és változik, de a mi módszereink egyet jelentenek a sikerekkel, ahogy azt a közelmúltban elhódított trófeák, megdöntött rekordok is bizonyítják. Az elveinkhez való ragaszkodás és a madridizmus egysége teremtette meg az alapot a sportszakmai sikerekhez. Mindannyiunkat boldoggá tesz, hogy az edzői székben egy olyan ikon ül, mint Zinédine Zidane. Semmi sem szabhat határt az álmainknak. Érjen minket bármennyi kritika is egy-egy gyengébb eredmény után, a klub most éli a történelme egyik legsikeresebb időszakát, köszönhetően a pénzügyi hátterünknek és az intézményünk belső stabilitásának.”

Tabella