2017. január 20., péntek
tól ig

2017-01-18 13:34 A Mundo Deportivo úgy tudja, Cristiano Ronaldo személyesen kérte Pérezt, hogy Paulo Dybala helyett a Porto csatárát, André Silvát igazolja le. A katalán újság szerint a portugál részletesen kifejtette, hogy honfitársa nagyságrendekkel kevesebb pénzbe kerülne, a jövőben pedig klasszis játékossá fog érni.

2017-01-14 08:05 A Marca szerint Florentino Pérez és az összes játékos kifejezte sajnálatát Ramosnak az őt ért incidensek miatt.

2017-01-10 19:51 Keylor Navast választották a 2016-os év legjobb latin-amerikai játékosának. A díjat a Spanyol Nemzetközi Hírügynökség auditóriumában adták át a hálóőrnek, ahová Florentino Pérez és Emilio Butragueño is elkísérték.

 • Forrás: realmadrid.com
 • Szerző(k): Zs. Csaba

2017-01-01 20:32 Arjen Robben: "Felvettük a kapcsolatot a Bayernnel, de egyáltalán nem volt könnyű aláírni. Ez volt életem legnehezebb döntése. A Bayern akkor nem tartozott az európai élmezőnyhöz, így ez a transzfer visszalépés volt számomra. A bajorok vezetősége minden hatalmukban állót megtett a leigazolásomért, végül ez győzött meg. De nyilvánvalóan Louis van Gaal jelenlétének is fontos szerepe volt. Most a nyolcadik szezonomat töltöm Münchenben. A klub része vagyok."

2017-01-01 20:29 Arjen Robben: "Furcsa nyaram volt Florentino Pérez visszatérése után. Nagy igazolások érkeztek. Cristiano Ronaldo, Kaká, Benzema, Xabi Alonso... mind nagy összegekért érkeztek. Azt mondták nekem, hogy a klub tudna némi pénzt keresni, ha eladnának engem. Kezdetben nem akartam távozni, mert úgy éreztem, hogy életem legjobb előszezonja előtt állok. Ennek ellenére nem kaptam meg az esélyt, így döntenem kellett."

2016-12-23 22:02 Granero: "Florentino Pérez egy inspiráló ember. Mindig is nagyon kedveltem. Sok elnöke volt már a Real Madridnak, de egyikük sem volt olyan, mint ő. Örülök, hogy olyasvalaki töltheti be ezt a pozíciót, mint ő. Nem csak a kemény munkája, hanem az emberekkel való bánásmódja miatt is. "

2016-12-23 07:15 A Marca információ szerint Florentino Pérez, Pedro López Jiménez és Emilio Butragueño az UEFA elnökével, Aleksander Ceferinnel találkoztak szerda este Madridban. A beszélgetés témája elsősorban az volt, hogy a Real Madrid hogyan viszonyul az Európai Szuperliga koncepciójához.

2016-12-16 08:29 Florentino Pérez: "Amikor kiderült, hogy Cristiano nyerte az Aranylabdát, azonnal nagyon nagy örömöt éreztem, a szurkolókra gondoltam, akiket ez igazán boldoggá tesz. Szerény véleményem szerint Cristiano maximálisan megérdemelte a díjat mindazért, amit 2016-ban tett, igazán látványos éve volt. Hiába gondoltuk mind, hogy ő fog nyerni, izgatottan vártuk a szavazás eredményét. Egy Aranylabdát nyerni nehéz, kettőt vagy hármat még inkább... Akkor képzeljék csak el, mibe kerül a negyedik! Cristiano egy másik bolygóról érkezett."

 • Forrás: France Football
 • Szerző(k): Zs. Csaba

2016-12-02 08:32 Florentino Pérez: "Zidane az egész életét velünk fogja tölteni, és amikor akarja, a szerződését is meghosszabbítjuk majd. De emiatt jelenleg nem aggódunk - sem a klub, sem pedig Zidane."

 • Forrás: AFP
 • Szerző(k): DG

2016-12-02 00:10 Florentino Pérez: "Cristiano különleges. A statisztikáig hátborzongatóak. Elégedettek vagyunk vele. Sokkal többet kínál nekünk, mint amennyit mi fizetünk neki. Újabb öt évre újítottuk meg a szerződését, amire nagyon büszkék vagyunk."

2016-12-02 00:07 Florentino Pérez: "Zidane tavalyi éve megváltoztatta az életünket. Amellett, hogy profi munkát végez szakmai értelemben, nagy tiszteletnek örvend a játékosok körében, hiszen csodálatos labdarúgó volt, minden idők egyik legjobbja. Amikor a játékosokhoz beszél, a figyelem rá szegeződik, megkapja azt a tiszteletet, amit meg kell kapnia."

2016-12-02 00:05 Florentino Pérez: "Zidane játékosként megváltoztatta a klub történelmét, így egyszerű lehetőség volt számunkra a kinevezése. Ő olyasvalaki, aki azért jött ide, hogy egy új és egyedülálló jövőt kínáljon. Nyilvánvaló volt, hogy nagyszerű munkát fog végezni. Ez egy szép, örökké tartó szerelmi történet a klub és közte, pontosan ezért nem lepnek meg az eredményei."

2016-11-17 15:29 Kihirdették az idei Globe Soccer 2016 jelöltjeit. A Real Madridból Cristiano Ronaldo és Gareth Bale a legjobb játékos, míg Zinedine Zidane a legjobb edző kategóriában verseng az elismerésért. A díjátadót december 27-én, Dubaiban rendezik meg. Legutóbb, 2014-ben Florentino Pérez, Cristiano Ronaldo, James Rodríquez és Carlo Ancelotti is elnyerte a díjat saját kategóriájában.

 • Forrás: realmadrid.com
 • Szerző(k): DG

2016-11-01 11:21 A Gazzetta dello Sport szerint Florentino Pérez felajánlott egy pozíciót Adriano Gallianinak a Real Madridnál, amennyiben az AC Milan csapatának új vezetősége eltávolítaná őt ügyvezető igazgatói posztjáról.

2016-10-25 08:25 Raúl: "Szeretnék visszatérni a Real Madridhoz, hiszen a klub az otthonom. Az emberek a Real Madriddal azonosítanak engem. Nagyon jó a kapcsolatom Florentino Pérezzel is."

2016-10-20 20:54 Florentino Pérez a Real Madrid pártolótagjainak megerősítette, hogy a nyáron valóban érdeklődtek Paul Pogba iránt, sőt a játékos ügynökével, Mino Raiolával is tárgyaltak, de az átigazolás végül nem jött létre.

 • Forrás: Okdiario
 • Szerző(k): Prince

2016-10-20 16:04 Florentino Pérez: "Tárgyaltam az NBA képviselőjével, és tettem neki egy ajánlatot. Nagyszerű csapatunk van, és arra kértem, hogy hadd szerepeljünk az NBA Keleti Konferenciájában. Nyilván minden egyszerűbb lenne, ha a csapat átköltözne az Egyesült Államokba, de ez nem fog megtörténni. Így várnunk kell, ameddig Európában mások is lépéseket tesznek ebbe az irányba. De nem fogok visszalépni: jelenleg folyamatosan pénzt veszítünk, és szeretnénk a világ legjobb bajnokságában játszani."

 • Forrás: Okdiario
 • Szerző(k): Prince

2016-10-13 10:27 Az AS szerint többek között Sergio Ramos testvére, René Ramos is próbálja meggyőzni Florentino Pérezt arról, hogy a Real Madrid is indítsa el a női futball szakosztályát, ahogy azt a többi nagy csapat már megtette. A hírek szerint a női futball egyre népszerűbb az országban, az eredményességre pedig bizonyíték, hogy az U17-es csapat az elbukott Eb-döntő után most a az ottani ellenfél németeket legyőzve bejutott a világbajnokság elődöntőjébe.

2016-10-12 10:52 Florentino Pérez: "Az új stadion gazdasági és turisztikai erősítést jelent majd a városnak, erősíti majd a Madridról kialakult képet. A terv fejleszti majd a stadion körüli területet is. A szomszédok egy sokkal élvezhetőbb, felújított környezetnek örvendhetnek majd. A 114 éves történelmünk során mindig Madrid legmagasabb szintjét szerettük volna képviselni. Mától egy új kihívás előtt állunk. Miénk lesz a legjobb stadion, ezt pedig a Real Madridért, a szurkolókért és a városért tesszük."

 • Forrás: realmadrid.com
 • Szerző(k): Zs. Csaba

2016-10-12 10:46 Florentino Pérez: "A klubunknak van néhány örök értéke. A legfontosabb ezek közül, hogy a Real Madridnak nincs tulajdonosa, csak a klubtagokhoz tartozik, ők azok a személyek, akik kijelölik a megfelelő irányt. A madridizmus számára a Santiago bernabéu az érzelmek színhelye. A megállapodásnak köszönhetően elkezdhetjük a modernizációs és átalakítási folyamatokat, melyek az avantgárd stílus egy építészeti ikonjává alakítják majd át a stadiont."

 • Forrás: realmadrid.com
 • Szerző(k): Zs. Csaba

2016-10-12 10:35 Florentino Pérez: "A mai egy igen fontos nap a Real Madrid, a szurkolók, a pártoló tagok és a városunk életében. Bondog nap mindenki számára, hiszen a megegyezés értelmében a Santiago Bernabéu drámai átalakulását figyelhetjük majd meg. Mind tudjuk, hogy ez a stadion a város egy emlematikus ikonja, ezért azt szeretnék, ha a világ egyik legjobb stadionja, a főváros vitathatatlan szimbóluma lenne."

 • Forrás: realmadrid.com
 • Szerző(k): Zs. Csaba

2016-10-11 12:42 A madridi önkormányzat elfogadta a Bernabéu felújítására vonatkozó terveket. A korábban kifogásolt hotel-beruházás végül nem valósul meg a komplexumban, így a végső akadály is elgördült a projekt megindítása elől. A tervek szerint a munkálatok jövő nyáron kezdődnének, majd akár két és fél évig is eltarthatnak. A beruházást a Cepsa tulajdonában lévő Ipic támogatja 350-400 millió euróval, ami maga után vonja a stadion nevének megváltoztatását. Az épület új neve vélhetően IPIC-Bernabéu lesz.

2016-09-12 09:58 Az AS szerint Florentino Pérez megtalálta José Ángel Sánchez, a jelenlegi általános igazgató utódját, aki feltehetőleg Jorge Mendes ügynökségéhez fog távozni. A kiszemelt Juán José Juste, az elnök bizalmi embere, aki korábban közgazdászként a Lloyds Bank, a Societe Genérale, a Citibank és a Caja Madrid munkatársa volt, és 2015-ben érkezett a sportközpont élére. Juste José Ángel Sánchez után a második legjobban fizetett alkalmazottja a klubnak (több mint 1 millió eurós fizetéssel), és ő volt az, aki néhány hónap alatt profitábilissá tette az utánpótlást.

 • Forrás: AS
 • Szerző(k): Prince

2016-09-08 12:04 Mino Raiola: "Nem állok kapcsolatban Florentino Pérezzel, sosem beszéltünk. Akivel beszéltem, és akit tisztelek, az José Ángel Sánchez."

 • Forrás: AS
 • Szerző(k): Prince

2016-08-31 23:06 Florentino Pérez a Hankook Tire vállalattal kötött megállapodás ünnepélyes bejelentésén: "A Real Madrid mindig fejlődni és haladni akar, újabb címeket szerezni. Az idei szezont nem is kezdhettük volna jobban. Fantasztikus keretünk van, amelyet nem lehet tovább erősíteni, és egy olyan edzőnk, Zidane, aki játékosként és szakvezetőként is sokat adott nekünk."

 • Forrás: Marca
 • Szerző(k): Prince

2016-08-26 10:32 Florentino Pérez: "Jelen pillanatban semmi sem történik James és Isco ügyében. Lehetetlen, hogy új játékost igazoljunk.

 • Forrás: Champions Total
 • Szerző(k): Prince

2016-08-24 15:30 A korábbi, július végi hírekkel ellentétben Ronaldo Nazario nem csupán a klub dél-amerikai nagykövete lesz, hanem Florentino Pérez tanácsadója és a klub globális nagykövete.

2016-08-23 19:16 Florentino Pérez szeretné bebiztosítani a lassan harmincegy éves horvát középpályás jövőjét, így nem kizárt, hogy Bale, Cristiano és Odegaard szerződéshosszabbítását követően Luka Modricra kerül majd a sor.

2016-08-15 15:21 A Real Madrid mai edzését Florentino Pérez is meglátogatta.

2016-08-07 11:43 Az AS szerint Florentino Pérez azt szeretné, ha James Rodríguez maradna a klubnál. Ez megnyithatja az ajtókat Isco távozása előtt. A spanyol középpályás iránt élénken érdeklődik az új tulajdonossal rendelkező AC Milan csapata.

Tabella