2018. március 20., kedd
tól ig

2018-03-16 09:19 Casemiro: „Neymar már 11 éves kora óta fantasztikus futballista. Nem hinném, hogy a jövőben a Real Madrid játékosa lesz, de erről inkább Florentino Pérezt kellene megkérdezni. Az ajtó nyitva áll Neymar előtt, ő viszont nagyon boldog Párizsban. Természetes, hogy igent mondanék egy ilyen kvalitásokkal rendelkező játékos érkezésére. Biztos vagyok benne, hogy remekül kijönne Cristianóval. Zidane? Az embereknek nagyobb tisztelettel kellene beszélniük róla. Meg vagyok győződve arról, hogy a következő szezonban is ő lesz az edzőnk. A keretből senki sem szeretné, ha távozna. Ő minden idők egyik legjobb középpályása volt, a kedvencem a galaktikusok közül. Mourinho? Rengeteget köszönhetek neki. A debütálásom után felhívott, és elmagyarázta, hogy a kemény és az elegáns elemeket kell vegyítenem a játékomban, és akkor én leszek a világ legjobb középpályása. Miután ezt elmondta, olyan magabiztosnak és energiával telinek éreztem magam, mint Cristiano Ronaldo.”

2018-02-28 16:55 Angol hírek szerint Neymar és egy új kapus szerepel Florentino Pérez kívánságlistájának tetején, de Robert Lewandowski érkezése sem zárható ki.

2018-02-01 07:01 A világhírű Forbes magazin Florentino Pérezt választotta meg a 2017-es esztendő „legjobb” spanyolországi vezérigazgatójának. A második helyet José María Álvarez-Pallete, a Telefónica elnök-vezérigazgatója szerezte meg.

2018-01-17 14:02 Az AS mai címlapja: "Cristiano piacra kerül." A madridi kötődésű lap a portugál "Record"-ra hivatkozva azt állítja, Florentino Pérez zöld utat adott Jorge Mendesnek, hogy meghallgassa a portugálért érkező ajánlatokat.

2018-01-16 23:52 A portugál Record szerint Florentino Pérez zöld utat adott Jorge Mendesnek, így a játékosügynök hamarosan elkezdi meghallgatni a Cristiano Ronaldóért érdeklődő csapatok ajánlatait.

2018-01-14 00:58 Spanyol újságírói értesülések szerint Florentino Pérez minden követ meg fog mozgatni a nyári transzferidőszakban, hogy Neymar a Real Madrid játékosa legyen, és akár még Cristiano Ronaldót is hajlandó lenne belevonni az üzletbe.

2017-12-30 09:16 Brit pletykák szerint Cristiano Ronaldo komolyan fontolgatja a távozás lehetőségét. Erről már a Manchester Unitedet és a PSG-t is értesítette, Florentino Pérezt pedig arra kérte, hogy 110 millió eurónál ne kérjen érje többet egy esetleges transzfer során.

2017-12-28 18:02 Santiago Cañizares: „Nem látom magam előtt, hogy Kepa Arrizabalaga lesz a Real Madrid első számú kapusa. Keylor Navas már számtalanszor bebizonyította, hogy rendelkezek az ehhez szükséges képeségekkel, Kepa viszont még nem. Őszintén szólva azt sem tudom elképzelni, hogy Florentino Pérez kifizet valakiért 20 millió eurót, amikor néhány hónappal később ingyen is megszerezheti.”

2017-12-23 23:28 A MARCA beszámolója szerint Florentino Pérez elnök úr személyesen meglátogatta az öltözőt a tegnapi vereséget követően, ahol a játékosok előtt biztosította támogatátásról az igencsak elkeseredett Zidane-t.

2017-12-21 07:52 Florentino Pérez beszéde a csapat karácsonyi vacsoráján: „A klub 115 éves történetének egyik legsikeresebb esztendőjét hagyjuk magunk mögött. Öt trófeát nyertünk, megvédtük a BL- és a klubvilágbajnoki címünket. Ennek köszönhetően ma már az egész világ elismeri a Real Madrid eredményeit és erejét, gondoljunk csak a különböző gálákon kiosztott díjakra. Ez a teljesítmény jól jelzi a klub értékeit és alapelveit: a végsőkig küzdünk és mindig megpróbálunk új magasságoba törni. A kosárlabda-csapatunknak sincs oka szerénykedni: Király-kupát nyertünk, amely már a tizenharmadik trófea az elmúlt hat évben. Nagyon boldogok vagyunk, de nem elégedhetünk meg ennyivel. A sikereknek arra kell inspirálnia minket, hogy további címeket nyerjünk a Real Madrid szurkolóinak, pártoló tagjainak. Az a legfontosabb, hogy megőrizzük intézményünk egységességét, melynek köszönhetően gazdasági és sportszakmai szinten is a vezető hatalmak közé tartozunk. A Real Madrid még mindig a világ legnagyobb presztízzsel rendelkező klubja.”

2017-12-20 12:15 A COPE értesülései szerint Florentino Pérez és Cristiano Ronaldo között a héte folyamán sor került egy találkozóra, mely során a klub elnöke arra kérte a portugált, hogy maradjon nyugodt, és biztosította őt arról, hogy a nyáron sor kerül a szerződésének tanulmányozására.

2017-12-11 03:05 A FIFA napra pontosan 17 évvel ezelőtt választotta meg a 20. század legjobb klubjának a Real Madridot. A díjat Di Stéfano és Florentino Pérez vették át.

2017-12-09 07:09 Unai Emery: „Florentino Pérez minden bizonnyal szeretné megszerezni Neymart, de ő a PSG a játékosa, és biztos vagyok benne, hogy egyéni és csapatszinten is el fogja érni a céljait Párizsban.”

2017-12-08 19:45 Sir Alex Ferguson: „2008-ban Ramón Calderón Cristianót próbálta meg felhasználni, hogy újra megválasszák a Real Madrid elnökének. Ronaldo volt a kampány arca, és ez nem egészséges dolog. 2009-ben Florentino lett a klub elnöke, vele pedig sokkal könnyebb volt tárgyalni.”

2017-12-08 06:05 Florentino Pérez: „Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaki megtörje Ronaldo és Messi dominanciáját. Neymar talán képes lesz erre, de nagyobb esélye lenne például az Aranylabda megnyerésére, ha a Real Madrid játékosa lenne. Mindenki tudja, hogy én is megpróbáltam őt leigazolni a Santostól...”

2017-12-05 10:49 Vasárnap került megrendezésre a klub a szokásos éves jelvényátadó ünnepsége, ahol a leghosszabb ideje „szolgáló” pártoló tagok munkáját ismerik el egy-egy kézzel fogható kitüntetés formájában. Az eseményen 101 darab csillogó aranyjelvény (60 évnyi tagság után), 489 darab aranyjelvény (50 évnyi tagság után) és 1508 darab ezüstjelvény (25 évnyi tagság után) került kiosztásra. A vezetőséget Florentino Pérez, Paco Gento és Emilio Butragueño képviselte.

2017-12-05 03:23 A MARCA forrásai szerint tegnap egy igencsak komoly hangvételű, több mint kétórás találkozóra került sor Florentino Pérez és a klub általános igazgatója, José Ángel Sánchez között. A felek egyetértettek abban, hogy a gyenge teljesítmény két legfőbb oka a csapatot sújtó sérüléshullám, illetve a Real Madrid nyári transzferpolitikája, amely már túlságosan elbillent a fiatal tehetségek irányába. Ennek megfelelően a vezetőség már januárban is hajlandó komolyabb összegeket kiadni a keret megerősítésének érdekében. Kepa Arrizabalaga mellett a legfőbb célpont egy támadó lesz, mint például Icardi, Werner vagy Alexis.

2017-12-04 02:27 Florentino Pérez: „A Real Madrid a földkerekség legnagyobb presztízzsel rendelkező klubja. A futball világa folyamatosan fejlődik és változik, de a mi módszereink egyet jelentenek a sikerekkel, ahogy azt a közelmúltban elhódított trófeák, megdöntött rekordok is bizonyítják. Az elveinkhez való ragaszkodás és a madridizmus egysége teremtette meg az alapot a sportszakmai sikerekhez. Mindannyiunkat boldoggá tesz, hogy az edzői székben egy olyan ikon ül, mint Zinédine Zidane. Semmi sem szabhat határt az álmainknak. Érjen minket bármennyi kritika is egy-egy gyengébb eredmény után, a klub most éli a történelme egyik legsikeresebb időszakát, köszönhetően a pénzügyi hátterünknek és az intézményünk belső stabilitásának.”

2017-12-02 21:43 Josu Urrutia, az Athletic Bilbao elnöke: „Mindent meg fogunk tenni, hogy maradásra bírjuk Kepát. Nem adtunk neki semmilyen ultimátumot, de hamarosan megszületik a végső döntés. Florentino Pérez? Sok dolga van, ezért nem tudott eljönni, de természetesen érkeztek képviselők a Real Madridtól.”

2017-12-02 10:17 A Ctxt nevű internetes hírportál szerint Florentino Pérez még mindig nem talált olyan befektetőt, aki képes lenne 400 millió euróval támogatni a stadionépítési projektet. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az eredeti szponzor azért lépett vissza, mert a cégcsoport vezetőjét letartoztatták pénzmosás vádjával.

2017-11-17 23:06 Urbano Cairo, a Torino elnöke: „Épp Florentino Pérezzel vacsoráztam, és az egyre növekvő kivásárlási árakról beszélgettünk, amikor szóba hoztam Andrea Belottit. Nem igazán ismerte őt, de amint meghallotta a 100 millió eurós kivásárlási árát, egyből elkezdte érdekelni a dolog.”

2017-11-11 10:17 Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke: „Theo? Madrid másik felén akart játszani, de én csak a legjobbakat kívánom neki. Biztos vagyok abban, hogy továbbra is fenomenálisan fog teljesíteni, az Atleti pedig továbbra is a családja lesz. Florentino Pérez? Nagyon szenvedélyessé válik, ha a klubjáról van szó, de méltósággal tudja kezelni a vereséget és a győzelmet is. Remek a kapcsolatunk.”

2017-11-06 17:42 A barcelonai székhelyű Mundo Deportivo szerint Florentino Pérez továbbra sem tett le Neymar megszerzéséről, aki megkaphatná a csapat vezérszerepét Cristiano Ronaldo távozása után.

2017-10-30 22:27 A MARCA értesülései szerint Florentino Pérez is meglátogatta az öltözőt a Girona elleni vereség után, és közölte a játékosokkal, hogy ez a teljesítmény egész egyszerűen elfogadhatatlan.

2017-10-24 20:20 Florentino Pérez: „Cristiano Ronaldo egy fantasztikus játékos. Biztos vagyok benne, hogy egy ötödik Aranylabdát is nyer majd a jövőben. Lehetetlen lenne ennél jobban teljesítenie. Minden dicséretet megérdemel, mert egy olyan emberről beszélünk, aki nap mint nap áldozatokat hoz a futballért. Nagyon szerencsések vagyunk, mert aranykorszakát éli a Real Madrid, ahogy Di Stéfano idejében is.”

2017-10-24 13:56 Florentino Pérez: „Nem gondolkoztam azon, hogy le kellene-e igazolnom Harry Kane-t. Egyébként sem lenne sok értelme a vételára felől érdeklődni, mert azt a választ kapnám, hogy 250 millió euró. Elégedettek vagyunk Benzemával, ahogy a csapat többi tagjával is. Karim olyan stílusú játékos, mintha Zidane-t és a Fenomént ötvözték volna.”

2017-10-23 15:52 Az AS szerint Florentino Pérez az Eibar elleni mérkőzés előtt is beszélt a Spanyol Labdarúgó-szövetség megbízott elnökével, Juan Luis Larreával, aki a helyszínen tekintette meg az említett bajnokit. A beszélgetés középpontjában természetesen a blancók elleni túlzottnak vélt bírói ítéletek, illetve a játékvezetés általános színvonalának megemelése állt. A madridi napilap azt is tudni véli, hogy néhány Real Madrid-peña közös levélben kérte a sportügyi minisztert (José Ramón Lete), hogy távolítsa el posztjáról a Játékvezetői Bizottság elnökét, Victoriano Sánchez Arminiót.

2017-10-22 14:06 Madridi hírek szerint Florentino Pérez ismét felszólította a Spanyol Labdarúgó-szövetséget, hogy mihamarabb modernizálják a technológiájukat, és vezessék be a videóbíró-rendszert.

2017-10-21 19:05 Olasz pletykák szerint a Real Madrid az Internazionale csatárát, Mauro Icardit is figyeli. Az argentin játékos Florentino Pérez elnök úr személyes kedvencei közé tartozik.

2017-10-20 10:30 Az Onda Cero úgy tudja, Florentino Pérez megkérdezte a Tottenham vezetőitől a mérkőzés előtti vacsorán, hogy mennyibe kerülne Harry Kane leigazolása, ők pedig azt felelték, hogy 200 millió euró.

Tabella