2017. július 23., vasárnap
tól ig

2017-07-22 10:29 Gaku Shibasaki, a Getafe új igazolása: „Ez a világ legjobb ligája, rengeteg nagy klubbal. Már nagyon várom, hogy a Real Madrid ellen játsszak.”

2017-07-21 14:34 Pepe Mel, a Deportivo trénere: „Fel kell készülnünk a Real Madrid elleni mérkőzésre. A világ legjobb együttese ellen lépünk majd pályára, akik tavaly megnyerték a bajnokságot, és minket is legyőztek a saját stadionunkban. Magas szintű és lelkesedéssel teli futballt kell produkálnunk.”

2017-07-21 14:32 Eduardo Berizzo, a Sevilla vezetőedzője: „A japán csapatok ellen egyáltalán nem könnyű futballozni, a Kashima Antlers pedig különösen nehéz ellenfél. Tavaly még a Real Madridot is képesek voltak megszorongatni a klubvilágbajnokságon. Erős, gyors és jó mentalitású játékosaik vannak.”

2017-07-21 14:29 Ramón Martínez, a klub futballrészlegének vezetője: „Az előző szezon elképesztően sikerült. Nagyon szeretnénk megismételni a tavalyi teljesítményünket az idei évben is. A Real Madrid hatalmas igényeket támaszt a játékosokkal szemben. Minden vasárnap csakis a győzelem lehet a cél.”

2017-07-21 12:57 Morientes: „Lehetne egy új játékost igazolni Morata helyére. Még tart az átigazolási időszak, rengeteg tárgyalás folyhat a háttérben. Voltak pletykák Mbappéról, de ő még nagyon fiatal, maradni fog a Monacónál. Szerintem még egy év tapasztalatot mindenképp szeretne szerezni. Morata pozíciójára viszont ott van Cristiano és Benzema is. Asensio a bal oldalon játszik, ő nem lenne jó oda. Szerintem Zidane Benzemát és Cristianót játszatja majd csatárként. Zidane ugyanolyan, mint játékosként, higgadt, és tiszta elképzelései vannak. Annyi a különbség, hogy edzőként stratégiákat kell tanulnia, technikai szempontból kell gondolkodnia. Szerintem eddig jól teljesít.”

2017-07-20 15:00 Emilio Butragueño: „Dani Ceballos előtt nagy kihívások állnak, de a klub töretlen bizalommal viseltet iránta. Biztosak vagyunk a sikerében, és természetesen a legjobbakat kívánjuk mind neki, mind a családjának.”

2017-07-20 14:58 Dani Ceballos édesapja: „Azt mondtam a fiamnak, hogy ne hagyja, hogy az új környezet megváltoztassa őt, és próbálja meg élvezni a jelent. Azt felelte, hogy mindenkinek be fogja bizonyítani, hogy milyen nagyszerű játékos is ő. Biztos vagyok benne, hogy valóban így fog történni.”

2017-07-20 14:57 Dani Ceballos édesanyja: „A fiam a világ legnagyszerűbb csapatához igazolt. Gyerekként ő csak labdákat akart kapni az ünnepekkor, semmilyen más játék nem érdekelte.”

2017-07-19 18:12 Pep Guardiola, a Manchester City edzője: „Danilo? Ő is egy lehetséges opció.”

2017-07-19 13:50 Kaká: „A Real Madrid a játékosinak és a klubnál dolgozó emberek összességének köszönheti a sikereit. Gratulálok nekik. Aranylabda? Cristiano Ronaldo azért kapta meg tavaly, mert több címet nyert, mint Messi. Boldoggá tesz, amikor Cristiano vagy Messi kaparintja meg ezt a díjat, mert az emberek úgy emlékeznek az én győzelmemre 2007-ben, mint az egyetlen labdarúgó, aki képes volt megelőzni korunk legjobbjait az Aranylabda-szavazáson.”

2017-07-19 01:00 Xavi: „A Real Madrid nagyszerűen igazolt a nyár folyamán. A futball minden elemében erősek, legyen szó kontrákról, pozíciós játékról vagy ritmusváltásokról. Erősek és gyorsak, és persze ott van Zidane is. A játékosai vakon hisznek benne.”

2017-07-19 00:57 Sergio Fernández, az Alavés sportigazgatója: „Marcos Llorente nem fog visszatérni hozzánk, ő a Real Madridhoz tartozik.”

2017-07-17 19:01 Emmanuel Adebayor: „Amikor a Real Madrid játékosa voltam, mindent megtettem a maradásom érdekében, de a testvérem küldött egy levelet a klubnak a családunk nevében, amiben azt fejtették ki, hogy az elküldésem lenne a legjobb döntés. Nem mondom, hogy emiatt kellett eljönnöm Madridból, de ez is közrejátszhatott.”

2017-07-17 16:24 Massimiliano Mirabelli, az AC Milan sportigazgatója: „Már régóta figyeljük Moratát, mindig is a lehetséges érkezőink közé tartozott, de a helyzet bonyolulttá vált a Bajnokok Ligája döntője után, amikor más csapatok is elkezdtek érdeklődni. Emiatt megakadtak a tárgyalások. Nem zárjuk ki a lehetőséget, hogy ismét asztalhoz üljünk a megfelelő személyekkel, de ennek a mi feltételeink szerint kell történnie.”

2017-07-17 11:51 Fernando Morientes: „Ismerem Cristianót. Boldog a Real Madridnál, a klub pedig elégedett a teljesítményével. Nem fog távozni.”

2017-07-17 11:45 Casemiro: „Mit is mondhatnék? A legjobban még mindig Marcelo szokott meglepni az edzéseken. Elképesztő dolgokat művel a labdával. És ott van Zidane is, aki néha beáll hozzánk, ha éppen egy ember hiányzik... és a végén ő nyújtja a legjobb teljesítményt a csapatban. Kezdetben egyébként alig mertem hozzászólni, de szerencsére ez már megváltozott. Cristiano? Okos srác. A nagy rangadókra tartogatja magát. Megérdemli a csapattársai és az edzői gratulációját, mert valódi gépként játszott a szezon végén. Leo Messi? Nagyon szereti megtéveszteni az ellenfeleit. Sokat beszéltünk erről az öltözőben. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a jelenletét, ha a Barcelona ellen lépünk pályára.”

2017-07-17 11:42 Juan Mata, a Manchester United labdarúgója: „Motiválóan hat ránk, hogy a Real Madrid ellen kell majd játszanunk. Jelenleg talán ők az erősebbek, hiszen bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyertek, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében. Az átigazolási pletykák? Eléggé valószínűtlennek tartom Morata érkezését. Ő egy nagyszerű játékos, de sok az akadályozó körülmény. A dolgok talán megváltoznak az utolsó néhány napban. A legjobbakat kívánom neki. Ami De Geát illeti, úgy vélem, hogy maradni fog.”

2017-07-17 11:41 Leonardo Jardim: „Az a filozófiánk, hogy mindent megtegyünk a fiatal tehetségeink megtartásáért. Úgy számolok Mbappéval mint a jövő évi keret tagja. Remélem, hogy itt fog maradni.”

2017-07-16 11:59 Ander Herrera, a Manchester United játékosa: „Már nagyon várom a Real Madrid elleni mérkőzést. Fontos megmérettetés lesz ez a csapat számára, de ha a Juventus lenne az ellenfél, akkor is ugyanilyen motivált lennék. Az átigazolási pletykák? Azt hittem, hogy Morata hozzánk fog szerződni. Nagy kár, hogy nem így történt, mert egy kiváló játékosról beszélünk. Ami De Geát illeti, én úgy látom, hogy jól érzi magát itt. Ő a világ legjobb kapusainak egyike, ezért mindent meg fogok tenni, hogy rábírjam a maradásra.”

2017-07-16 11:48 José Mourinho: „Különösen kedvelem Álvaro Morata stílusát. Élvezettel figyeltem a fejlődését a Real Madridban, majd a Juventusnál is. Fájó, de úgy gondolom, nem fogjuk tudni megszerezni. Florentino Pérezen és José Ángel Sánchezen múlik, hogy leigazoljuk-e. A Madrid szabja meg a játékosai árát, és ahogy már elmondtam, eddig nem sikerült megegyezésre jutnunk. Álvaro az én irányítom alatt debütált a Real Madridban...”

  • Forrás: mirror.co.uk
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2017-07-16 11:41 José Mourinho: „Cristiano? Nem engedem, hogy a klub olyan játékos megszerzése miatt vesztegesse az idejét, aki egyszerűen mozdíthatatlan. Ő fontos a klubja számára, amely egyébként rettentően erős gazdaságilag. Egyszerűen úgy gondolom, nincs oka a távozásra.”

  • Forrás: mirror.co.uk
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2017-07-15 22:52 Quique Setién, a Real Betis trénere: „Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű megtartani Ceballost. Sok szerencsét kívánok neki a Real Madridnál. Senki sem pótolhatatlan, meg kell próbálnunk nélküle is jól teljesíteni.”

2017-07-15 22:50 Arsène Wenger, az Arsenal trénere: „Azt hiszem, hogy Mbappé maradni fog az AS Monacóban. Hogy ajánlatot tettünk volna érte? Nem, nem történt ilyesmi.”

2017-07-15 22:48 Lothar Matthäus: „James leigazolása jó ötlet volt. Nem túl gyors játékos, de egy igazi gólvágó. A legutóbbi világbajnokságon hatszor talált be Kolumbia színeiben. Meg fogja állni a helyét Münchenben.”

2017-07-15 17:18 Míchel Salgado: „Jó elképzelésnek tartom, hogy két Bajnokok Ligája-győzelem után most fiatalokkal erősíti meg a keretét a Real Madrid. Elképesztő csapat van alakulóban. Amikor realizálod magadban, hogy náluk játszanak az U21-es válogatott legjobbjai, akkor arra is rádöbbensz, hogy fényes jövő áll a Real Madrid előtt.”

2017-07-15 17:13 Vincenzo Montella, az AC Milan vezetőedzője: „Bonucci hatalma erősítés lesz a csapatnak. Sergio Ramos mellett ő a világ legtechnikásabb védője.”

2017-07-15 15:32 Lucas Vázquez: „Nagy hangsúlyt fektetünk az erőnlétre. A nyaralások után szükség is van erre, hogy mindenki visszanyerhesse legjobb formáját. Ez a hónap a felkészülésről szól. Már nagyon várjuk a szuperkupák mérkőzéseit. A szurkolók? Még itt, Los Angelesben is érezzük a támogatásukat.”

2017-07-15 15:25 Éric Abidal, a Barcelona egykori játékosa: „A Barcelona már meghatározott egy korszakot, most a Real Madrid teszi ugyanezt. Csak rajtunk áll, hogy miként reagálunk erre.”

2017-07-15 12:04 Wagner Ribeiro, brazil játékosügynök: „Neymar átigazolása? A Chelsea és a Real Madrid ajánlatával foglalkoztam komolyabban, de a Barcelona megkereste az édesapját. Én Madridba akartam őt vinni, ezt már többször is elmondtam. Az ő ajánlatukkal jobban járt volna a Santos, anyagi szempontból. Talán még Neymarnak is jobb lett volna ott, de ő a Barcelonát választotta. Egyébként már nem dolgozom Neymar képviselőjeként, mindent az édesapja intéz.”

2017-07-15 01:05 José Mourinho: „Valóban érdeklődtünk Morata iránt, de a két klubnak nem sikerült megállapodásra jutni az anyagi kérdésekben. Mindazonáltal a Real Madridnak jogában áll annyit kérnie a játékosaiért, amennyit csak akar. Erről nem a vásárló fél dönt. Nem kritizálok senkit, ez minden. Az UEFA-szuperkupa? Nem is lehetne jobb ellenfelünk. Itt két óriás fog találkozni.”

Tabella