2017. január 22., vasárnap
tól ig

2017-01-20 09:27 Aubameyang: "Igen, álmaim klubja a Real Madrid. Ez igaz. De nem csak a Real Madrid létezik a világon. Nem tudom, hogy a Zidane-nal kapcsolatos pletykák igazak-e. Ha a Real akar engem, akkor hívni fognak, de ha nem, az sem gond. Élem az életem, a jövőre nézve pedig optimista vagyok."

2017-01-19 12:36 Martial: "Hogy kik voltak a példaképeim, akiken felnőttem? A brazil Ronaldo és Ronaldinho."

2017-01-18 15:03 Ødegaard: "Édesapám és az ügynökök minden ajánlatot meghallgattak, majd prezentálták a legjobb lehetőséget. A Heerenveennek fiatal csapata van, ráadásul az elmúlt időben megmutatták, hogy a tehetségek számár itt minden feltétel biztosítva van az előrelépéshez. Ami engem illet, nem vagyok csodagyerek. Lehet, hogy nagyon tehetséges vagyok, de ugyanolyan keményen kell dolgoznom, mint a többieknek, ha sikeres akarok lenni. Semmi sem hullik az ölembe."

2017-01-18 15:00 Ødegaard: "Mindenki tudja, hogy Madridban rettentően nehéz lehetőséghez jutni, hiszen a Real a világ legjobb csapata. Minden egyes edzés olyan, mint egy verseny. Sokat tanultam ott. A játékosok barátságosak, segítőkészek és mindig a helyes irányba terelnek."

2017-01-18 10:41 Ødegaard: "Az én időm nem járt még le a Real Madridnál, van még egy befejezetlen ügyem ott. Zidane sok szerencsét kívánt nekem és azt mondta, hogy a saját utamat kell folytatnom a Heerenveen csapatánál. Nem érzem úgy, hogy ez az átigazolás egy visszalépés lenne. Lehetőséget kaptam arra, hogy a magasan jegyzett holland bajnokságban szerepelhessek, így valóban azt gondolom, hogy előreléptem."

2017-01-18 09:57 Messi: "Cristiano és én kölcsönösen tiszteljük egymást. Ő egy nagyszerű játékos, aki ennek köszönhetően lenyűgöző dolgokat ért el."

  • Forrás: foxsports.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2017-01-16 07:48 Martin Ødegaard: "Nagyon jó érzés volt pályára lépni ebben a nagyszerű stadionban. Győzelemmel zárult a mérkőzés. Különleges hét volt ez számomra, mert minden új körülöttem. Hozzá kell szoknom a dolgokhoz. Próbálok nem gondolni arra, hogy hogyan vélekednek rólam mások. Végzem a dolgom és játszom a saját játékom. Szeretem, ha nálam van a labda, hiszen így helyzeteket teremthetek a társaimnak. Csak néhány napja vagyok itt, így teljesen normális, hogy mindössze néhány percet kaptam az edzőmtől."

2017-01-15 23:23 Butragueno: "Ramos szenzációs meccset játszott, megmutatta hihetetlen személyiségét és egyéniségét. Az öngólja aztán egy szerencsétlen dolog volt."

2017-01-13 20:12 Emilio Butragueño: "Ramosnak nagyon fájtak a tegnap történtek. Bárki számára nehéz lenne, hogy hazatér, és elkezdik szidalmazni a családját."

  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

2017-01-13 10:35 Jesús Vallejo: "Eddig még nem beszéltem Zidane-nal, sem személyesen, sem telefonon. A klubjaim orvosai és fizioterapeutái gyakran cserélnek információt az állapotomat és a fejlődésemet illetően, ez a legszorosabb kapcsolat Madrid és Frankfurt között. Még az sincs eldöntve, hogy biztosan a királyi gárdában folytatom-e a karrieremet. Nyáron derül majd fény erre, de nem aggódom. A jelenben élek."

2017-01-13 03:45 Fernando Santos: "Cristiano Eb-n tanúsított önzetlensége példaként szolgál mások számára is. Még a világ legjobb játékosának sem könnyű számára idegen pozícióban játszania. Ő egy igazi vezér."

2017-01-13 03:42 Osvaldo Ardiles, a Tottenham korábbi legendás játékosa: "A siker sikert szül. A Real Madrid és a Barcelona is hamarosan érdeklődni fog Dele Alli iránt. Mindenki őt akarja. Csodálatos játékos, ráadásul még nagyon fiatal is."

2017-01-12 15:09 Paulo Dybala: "Sem a Real Madrid, sem a Barcelona nem tett ajánlatot, így nincs is mit elutasítani. Az ügynököm hamarosan megérkezik Torinóba és elrendezzük az új szerződést. Boldog vagyok itt."

2017-01-11 13:03 Luka Modrić kapta meg a Vecernji List újság által kiosztott, az év legjobb horvát játékosának járó kitüntetést. A középpályást ötödik alkalommal díjazták, hiszen korábban már 2007-ben, 2008-ban, 2011-ben és 2014-ben is ő zsebelte be az elismerést. Ő maga így nyilatkozott: "Ez a díj sokat jelent nekem. Ötödjére kapom meg. Különleges számomra, mert komoly hagyományokkal bír. Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. A jövőben sem térek le a kemény munka és a fejlődés útjáról. Köszönöm azoknak is, akik a díj megnyeréséhez segítettek hozzá."

2017-01-10 16:31 Roberto Carlos: "Mindenki láthatja Zidane statisztikáit. Nincs mit mondanom. Nem sok olyan edző van, aki elérte azt, amit ő egyetlen év alatt. Sok szerencsét kívánok neki. Nagyon jó munkát végez, hihetetlen egyszerűséggel és modernitással. A stábja is sokat segít neki. Készen áll arra, hogy a világ legjobb vezetőedzője legyen a jövőben."

2017-01-10 16:26 Ødegaard: "A fejlődésem szempontjából a Heerenveen csapatához való csatlakozás tűnt a legjobb döntésnek. Nagyon boldog vagyok, ez egy esély arra, hogy megmutassam, mit tudok."

2017-01-10 01:15 Zidane: "A tény, hogy ilyen sok játékosunk bekerült az Év Csapatába, jó fényt vet a klubra. Ez a befektetett munka eredménye. Szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak és a stábomnak, nélkülük nem kerülhettem volna be az Év Edzője jelöltjei közé. Cristiano a legjobb, ezt folyamatosan bizonyítja. Fantasztikus évünk volt. Bízom a hasonló folytatásban."

2017-01-08 03:12 Ronaldo Nazário: "A Real Madrid minden trófeáért versenyben van. Zidane remekül irányítja és motiválja a játékosait. Remélem, hogy sikerül triplázniuk. Megtiszteltetés volt számomra, hogy megoszthattam Cristianóval az Aranylabdája bemutatásának pillanatát. Különleges pillanat volt. Az ő motivációjával biztosak lehetünk benne, hogy az ötödik Aranylabdáért is harcolni fog."

2017-01-04 14:46 Didier Deschamps: "Zidane egy nehéz helyzetben lévő Real Madridot vett át, az eredmények azonban jönnek az irányítása alatt, igazán nagyszerűen vezeti a csapatát. Bárhol elkezdhette volna pályafutását, de a Real Madrid az otthona. Úgy vélem, teljesen nyugodt és higgadt. Őszintén örülök a sikereinek."

2017-01-04 00:29 Luciano Moggi, a Juventus korábbi általános igazgatója: "Hosszú tárgyalásokat folytattunk Florentino Pérezzel Zidane távozásakor. Sajnálatos volt elveszítenünk egy ilyen kaliberű játékost, de el kellett adnunk, hogy a pénzből egy új csapatot építhessünk. Akkor érkezett Nedved, Thuram, Cannavaro és Buffon is. A BL-párharc? A Real Madrid az egyértelmű esélyes, de a futballban bármi megtörténhet."

2017-01-04 00:24 Luciano Moggi, a Juventus korábbi általános igazgatója: "Zidane legfontosabb edzői jellemvonása a személyisége, a karizmája. Játékosként igazi bajnok volt, a tapasztalatait felhasználva pedig edzőként is remekül teljesít. Korábban a pályán, most a pálya mellől irányítja a csapatát, de a módszerei nem változtak. A Real Madridnál számos kiváló játékos van, Zidane pedig képes kivívni mindannyiuk tiszteletét."

2017-01-01 20:32 Arjen Robben: "Felvettük a kapcsolatot a Bayernnel, de egyáltalán nem volt könnyű aláírni. Ez volt életem legnehezebb döntése. A Bayern akkor nem tartozott az európai élmezőnyhöz, így ez a transzfer visszalépés volt számomra. A bajorok vezetősége minden hatalmukban állót megtett a leigazolásomért, végül ez győzött meg. De nyilvánvalóan Louis van Gaal jelenlétének is fontos szerepe volt. Most a nyolcadik szezonomat töltöm Münchenben. A klub része vagyok."

2017-01-01 20:29 Arjen Robben: "Furcsa nyaram volt Florentino Pérez visszatérése után. Nagy igazolások érkeztek. Cristiano Ronaldo, Kaká, Benzema, Xabi Alonso... mind nagy összegekért érkeztek. Azt mondták nekem, hogy a klub tudna némi pénzt keresni, ha eladnának engem. Kezdetben nem akartam távozni, mert úgy éreztem, hogy életem legjobb előszezonja előtt állok. Ennek ellenére nem kaptam meg az esélyt, így döntenem kellett."

2016-12-31 15:55 Silvio Berlusconi: „Az AC Milan újabb trófeát hozott haza, az Olasz Szuperkupát, ezzel pedig csatlakoztam Santiago Bernabéuhoz, a Real Madrid legendás elnökéhez. Mi vagyunk az a két elnök, akik a legtöbb trófeát nyerték a futball világában. Nem panaszkodhatok.”

2016-12-31 13:54 Cristiano Ronaldo: „Természetesen szeretném, ha a fiam focista lenne, ahogy az édesapja. Tudom, hogy ez nagy kihívás és nem könnyű feladat. De az lesz, ami akar. Nem fogom nyomás alá helyezni. Persze egy kicsit a futball irányába terelem. De azt akarom, hogy csatár legyen, ne kapus. De az lesz, ami lenni akar. Nem aggódom emiatt.”

2016-12-31 13:45 Antonio Conte: „A kínai ajánlat Cristianóért? Szerintem ez egy hihetetlen történet. Nagyon, nagyon, nagyon sok pénzről beszélünk. Nem akarom elhinni. Nem, mert ez már annyi pénz, ami nem normális. Láttam az utolsó szerződést, Tévezét. Szerintem ez rengeteg pénz, hihetetlen ajánlat, amire nagyon nehéz nemet mondani. De őszinte leszek, szerintem ez nem helyes. Tisztelni kell a pénzt. Nem értek egyet a helyzettel.”

2016-12-31 13:44 Bartra: "Nem tudom elképzelni Aubameyangot a Real Madridban, csak a Dortmund sárga mezében."

2016-12-30 12:19 Zlatan Ibrahimovic: "Ronaldo volt a legjobb, a Fenomén. Egy természetes futballista, arra született, amit csinált. Ilyen típusnak születni kell, nem lehet ilyenné válni. Egyedülálló. Ami Cristianót illeti, soha nem játszottunk együtt. Ő azonban más, a kemény munka eredménye, ellentétben a Fenoménnal."

2016-12-30 11:45 Jorge Mendes: "Nem ez az első alkalom, hogy ehhez hasonló ajánlatot kapunk Cristianóért. Ő a legjobb, szóval találkoztunk már hasonló forgatókönyvvel. A kínai piac még új, bővülni, fejlődni akarnak, de lehetetlen, hogy Cristiano ilyenben gondolkodjon."

2016-12-30 11:39 Jorge Mendes: "Jamesben óriási potenciál van, nem szükséges ezt bizonyítania senkinek. Azért dolgozik, hogy meggyőzze Zidane-t és kezdőjátékos legyen a Real Madridban. A Juventus ajánlata? Sok klub érdeklődik iránta, de várnunk kell, aztán meglátjuk, hogy mi történik."

Tabella