Emilio Butragueño: Megpróbáljuk megvédeni a címünket

A klub intézményi kapcsolatokért felelős igazgatója a BL-sorsolás után nyilatkozott. Mint ismeretes, a Real Madrid a Liverpool együttesével küzd meg a legjobb 16 között.

„Ez a legutóbbi döntő párosítása. Két történelmi csapat. Biztosan izgalmas párharc lesz, amit a szurkolók és mi is nagyon élvezni fogunk. Mi vagyunk az aktuális bajnokok, meg fogjuk próbálni megvédeni a címünket, tisztában vagyunk azzal, hogy ki az ellenfelünk. Nagyon izgalmas párharc lesz, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy bejussunk a negyeddöntőbe.”

Butragueno

„A világbajnokságnak az egész idényre hatása lesz, meglátjuk, hogy milyen formában térnek vissza a játékosaink. Biztosan lesz hatása, de remélhetőleg tökéletes formában és fizikai állapotban érkezünk majd a párharcba, azonban a világbajnokság biztosan mindent összezavar majd.”

„A párharc első meccse februárban lesz. A Liverpool egy győztes csapat, győztes klub. Egy olyan stadionjuk van, amely mindig a csapat mögött áll. Nagyon nehéz ellenfél lesznek, ezt tudjuk, de mi vagyunk a Real Madrid, és mindenki tudja, hogy mit jelent számunkra ez a sorozat. Mi vagyunk a címvédők, ki fogjuk élvezni a meccseket, amennyire csak tőlünk telik. A visszavágót a Bernabéuban, a szurkolóink előtt játszhatjuk, és mind tudjuk, hogy ez mit jelent. Mindent meg fogunk tenni. Hiszünk a játékosainkban, meglátjuk, hogy mi történik majd.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK