Ancelotti: Apróságok döntöttek

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Mallorca elleni vereség után.

A mérkőzés:

„Ez egy fájdalmas vereség a bajnoki tabellára nézve. Ilyen meccsre számítottunk és készültünk. Nagyon kemény összecsapás volt, szabálytalanságokkal tarkítva, amelyet apróságok döntöttek el. Nem teljesítettünk rosszul, de a korai gól és a kihagyott büntető megfogott minket. A találkozó önmagában nem volt rossz, de szokatlan volt a sok játékmegszakítás miatt. Nem tudtunk nyugodtak maradni az első félidőben. Most a klubvilágbajnokság következik, erre kell koncentrálnunk.”

Vini Jr.

„Minden ami történt és még mindig történik, nem Vini Jr. hibája. Ő csak játszani akar, de vannak játékosok, akik provokálni akarják és szabálytalankodni akarnak vele szemben. Változtatni kell azon, hogy Vini Jr.-ra irányul a figyelem. A mai meccset is meg lehet nézni, hogy mi történt vele.”

Kroos és Modrić a padon:

„Kroos nem kezdett, mert a Valencia elleni meccs után sérült volt. Jobb volt, hogy nem vállaltunk kockázatot, mivel már így is sok a sérültünk. Ugyanez igaz Modrićra is, ő kevesebb mint 72 órával ezelőtt játszott, nem akartunk kockáztatni vele sem. A csapat megfelelő energiákat mozgatott meg, különösen a második félidőben.”

Courtois:

„A bemelegítésnél volt problémája, ezért padon hagytuk. Nem engedtem játszani. Meglátjuk, hogy holnap hogy érzi magát.”

Minden mérkőzés fontos:

„Minden meccs fontos. Igazán nincs időnk a main lamentálni, a klubvb-re kell mennünk, amelyet meg akarunk nyerni, aztán újra bajnoki küzdelmek jönnek a végsőkig. Még nincs vége, hosszú még az út, és ami ma történt velünk, az bárkivel megtörténhet.”

Játékmegszakítás:

„A bíró dönti el, hogy mi a szabályos és mi a szabálytalan, hogy jár-e érte valamilyen kártya, ma megfeledkezett a következetes szabálytalanságokról. Nem voltak nagyon kemény szabálytalanságok, de ha valamit újra és újra megcsinálnak, akkor az sárga. Mi az első félidőben két sárgát kaptunk, a Mallorca egyet sem.”

Büntető:

„Asensio és Rodrygo között dőlt el, hogy ki rúgja a büntetőt, de a vb-n kihagyott tizenegyes miatt Rodrygo mentálisan gondban lehetett volna. Én választottam, mert az első számú lövőnk, Benzema sérült volt, Modrić pedig a padon. Kroos sem volt ott, utánuk jön Asensio és Rodrygo. Én választom ki azt, aki rúg.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…