A MARCA szerint Van de Beek nyáron érkezik

A spanyol MARCA értesülései szerint Donny van de Beek a nyár óta egyre közelebb került ahhoz, hogy a blancók játékosa legyen, és úgy tűnik, erre alkalma is lesz a 2020/21-es szezonban.

Ugyan a Manchester United együttesével is szóba hozták a fiatal játékmestert, az érte folyó versenyben végig a Real Madrid volt az élen, miután már a nyáron is komoly érdeklődést mutattak a holland válogatott iránt.

A híreszteléseket Hollandia legnagyobb napilapja, a De Telegraaf is megerősítette, sőt, ők még a vélhetően 55 millió euró körüli átigazolási összeget is tényként kezelik már.

A királyi gárda már tavaly nyáron megegyezett Van de Beekkel, ám az Ajaxszal nem sikerült közös nevezőt találniuk, így kifutottak az időből. Viszont olybá tűnik, a madridiak hozzáállása mit sem változott, a vezetőség mindenképpen szeretne júniusban pontot tenni az ügy végére.

Van de Beek végig meghatározó játékosa volt a holland alakulatnak, és kulcsszerepet játszott benne, hogy végül a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában felülmúlták a spanyol rekordereket. A források szerint már azóta a Real kívánságlistájának első helyén áll.

22 éves korával tökéletes erősítés lenne a klub számára, bár nem teljesen egyértelmű, mennyire van szükség még egy fiatal középpályásra Federico Valverde idei berobbanásával.

A Madrid kerete jelenleg 26 főből áll, és ez a szám csak tovább nőhet Ødegaard, Hakimi, illetve Kubo visszatérésével. Ráadásul nemsokára a Flamengo 17 éves sztárja, Reinier érkezése is hivatalossá válik, így majdhogynem biztosra vehető néhány játékos távozása.

Van de Beek érkezésével Modrić és Isco jövője is kérdésessé válhat, bár a spanyol az utóbbi időben nyújtott remek teljesítményének és a sok sérültnek köszönhetően újra beverekedte magát Zidane kezdőtizenegyébe.

A MARCA még azt is hozzáteszi, hogy az Ajax és Van de Beek is elutasította a Manchester United, valamint a Tottenham érdeklődését a Real Madrid érdekében, és már csak idő kérdése, hogy a holland tehetséget habfehérben láthassuk.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK