Közös meccsnézések

A Real Madridnak szurkolni nagyon jó érzés, de még jobb, ha ezt közösségben tudjuk megtenni. Együtt, madridistákkal sokkal jobb kiszurkolni egy egyenlítő fejest a 93. percben, egy fordítást emberhátrányban a Barcelona ellen, vagy egy Vinícius bombát a Sevilla ellen. Az elmúlt több mint tíz évben számos alkalommal szerveztünk közös meccsnézést, hogy ezeket a pillanatok közösen élhessük át. Legyen szó kisebb bajnoki meccsekről, városi derbikről, kupadöntős El Clásicókról vagy Bajnokok Ligája döntőről, a meccsnézős csapatunk mindig összeállt és egy helyre terelte a madridistákat.

2016. Aréna Terasz, miután Ronaldo eldöntötte a meccset.

Szerencsékre megadatott nekünk az, hogy már öt Bajnokok Ligája-döntős meccsnézést is összehozhattunk, ráadásul mind az ötször győztesen hagyta el a csapat a pályát. Ezekre az eseményekre vagyunk a legbüszkébbek.

2014-ben a Sugár Bowling & Pubban 300-an láttuk, ahogyan Sergio Ramos bebólintja Modrić szögletét, hogy aztán meglegyen a Tizedik. 2016-ban az Aréna melletti teraszon már 1400-an üvöltöttük bele a budapesti éjszakába, hogy MEGVAN, miután Cristiano Ronaldo berúgta a mindent eldöntő tizenegyest. Erről még a népszerű spanyol sportnapilap, az AS is megemlékezett.

Egy évre rá aztán megint szervezkednünk kellett, a Juventus elleni döntőt a Tüskecsarnokban több mint 2000-en néztük. Aztán következő évben még inkább megedződtünk BL-döntős meccsnézés szervezésből, a Liverpool elleni mérkőzést, és Bale csodagólját közel 6000-en ünnepeltük a Budapest Parkban.

A Budapest Parkban ünnepeltük a BL-triplázást 2018-ban.

Azóta eltelt néhány, döntőkben csendesebb év, illetve a járvány is közbeszólt, de aztán ismét tudtunk érdekesebb bajnoki meccsekre, BL-találkozókra meccsnézést szervezni. 2022 tavaszán pedig megélhettük az eddigi legcsodálatosabb BL-menetelést, aztán a Lupa Beachre szervezett meccsnézésen 2000 madridista csapta a magasba az öklét, miután Vini betalált a Liverpool kapujába.

Hát, itt tartunk most. Bízunk benne, hogy még sok-sok Real Madrid meccset fogunk közösen átélni.

Hala Madrid!