Szerzői jogok

www.penamadridista.hu weboldalon, azaz a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület hivatalos weboldalán található tartalom szerzői jogaira vonatkozó megállapítások

www.penamadridista.hu weboldalon (továbbiakban: Weboldal) található tartalom a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület. (továbbiakban: Egyesület) szellemi tulajdona.

A Weboldal tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) az Egyesületet illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – akkor annak megfelelően kell eljárni.

A Weboldalon található tartalmak egy része a nemzetközi sajtóban fellelhető információk felhasználásával készül, forrásmegjelöléssel, mellőzve a tükörfordítást.

Az Egyesület fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Weboldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az Egyesület előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, hang, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit a Felhasználó kizárólag saját felhasználás céljából merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményekkel jár. Amennyiben az Egyesület tudomására jut bármilyen jogsértés, az Egyesületnek joga van annak megszüntetését és a belőle fakadó kárának megtérítését követelni.

Az Egyesület lehetőséget biztosít a Weboldalon megjelenő értesülések átvételére, bizonyos feltételekkel:
– Az eredeti információ nem módosul
– Egyértelmű hivatkozást kell feltüntetni minden egyes hírközlésnél
– TV csatorna és Rádióállomás esetében minden egyes hírközlésnél kötelező megnevezni a forrást.
– Nyomtatott sajtóban minden egyes átvett információ esetén az adott szöveg bevezetőjében és végén kötelező megjelölni a forrást.
– Az információkat átvevő egyéb weboldalak minden egyes átvett információ esetén az adott szöveg bevezetőjében és végén kötelezően meg kell, hogy jelöljék a forrást, linkkel ellátva, ami a forrás főoldalára, jelen esetben a www.penamadridista.hu weboldalra mutat.

A fentiek mellett a másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. tv., a Büntető Törvénykönyv (2012. évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő szakaszainak.

www.penamadridista.hu domainnév, valamint a Peña Madridista Húngara név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Real Madrid Magyar Szurkolói Egyesület előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A különböző nemzetközi hírügynökségek honlapunkon felhasznált fotói szerzői jogvédelem alatt állnak.

A Weboldal szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a Weboldalon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Úgy látjuk, hogy reklámblokkolót használsz.

Az oldalunk hosszú távú fennmaradása és Bellingham boldogsága érdekében kérjük, hogy kapcsold ki a
penamadridista.hu böngészése közben a reklámblokkolódat, vagy tegyél minket a kivételek közé.

Köszönjük! Hala Madrid!