Zidane: Aki szereti a Real Madridot, élvezte az elmúlt kilenc hónapot

A Celta Vigo elleni mérkőzés után a francia tréner természetesen szót ejtett a bajnoki végjátékról és Cristiano Ronaldóról, de a Nachóval kapcsolatos kérdésekre is választ adott.

Bajnoki hajrá: „Még mindig van egy meccsünk, ugyanígy kell tovább folytatnunk, hiszen a bajnokságnak még nincs vége. Nagyon fontos volt megszereznünk a három pontot ma este, és örömmel tölt el minket, hogy ezt végül sikerrel véghez is vittük. Végül minden az utolsó meccsen fog eldőlni, ami egy nehéz találkozónak ígérkezik, ahogy a mostani is az volt.”

Öltözői hangulat: „Az öltözői hangulat alapvetően boldog. Ha ilyen hozzáállással megy ki az ember a pályára, bizonyítja a lelki erejét, azt, hogy keményen dolgozott, akkor a csapat megszerzi a három pontot. Minden játékosom boldog és kiváló hangulatban van. Azt kell folytatnunk, amit idáig is csináltunk. Nem vehetünk mindent készpénznek, ki kell menni a pályára, és a saját játékunkat játszani. Nehéz lesz, de meg fogjuk próbálni, hiszen mindenki az adott meccs megnyerésére koncentrál.”

Cristiano Ronaldo

Ronaldo formája: „Nagyszerűen érzi magát, ma este is megmutatta. Sokat mozgott, a védekezésben is odatette magát. Abból, ahogy játszik, látszik, hogy remek formának örvend. Már egy jó ideje mondom, hogy az egész csapat remek formában van fizikálisan, és ez most megerősítést is nyert a mai meccsen.”

Regenerálódás és Ronaldo cseréje: „Most mindent kiadtunk magunkból, de gyors regenerálódásra van szükségünk, mivel vasárnap már megint játszunk a döntő fordulóban. Azért cseréltem le Cristianót, mert egy lapra volt az eltiltástól.”

A főszereplők is elmondták véleményüket a sikerről, kattints ide!

A játék: „Nagyon-nagyon elégedett vagyok. Nagyszerű teljesítménnyel rukkoltunk elő. A szünet után jobbak voltunk, mikor mi birtokoltuk a labdát, tudtuk, milyen fontos, hogy a játékszer nálunk legyen. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki a második félidőben.”

Marco Asensio , Sergio Ramos, Lucas Vázquez, Mateo Kovacic

Fantasztikus kilenc hónap: „Kívülállóként is élvezet volt a csapat játékát nézni, biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki szereti a Real Madridot, élvezte az elmúlt kilenc hónapot, annak ellenére is, hogy sokszor nehéz feladat elé állítottak bennünket. De ezeket a kemény időszakokat át kell vészelni ahhoz, hogy megnyerhesd a bajnoki címet, valamint ki is kell élvezni őket. A csapat játékán mindenki láthatja, hogy a játékosok élvezik, amit csinálnak."

Nacho: „Nem játszott, de elégedett. Fontosnak tartottam, hogy itt legyen velünk. Végül nem kezdett, és a sárga lapja miatt Casemirót hoztam le, valamint Iscót és Cristianót ugyanezért, hogy ne tiltsák el őket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…