Cristiano Ronaldo: Örülök, hogy segíthettem

Cristano Ronaldo sorozatban a második bajnoki mérkőzés után adott interjút a sajtó munkatársainak. A portugál játékoson kívül megszólalt még Karim Benzema, Luka Modric, Keylor Navas, Gareth Bale, Álvaro Morata, Dani Carvajal és Danilo is.

Cristiano Ronaldo
„Nagyon boldog vagyok. Utolsó napon megnyerni a bajnokságot egészen más érzés. Jól érzem magam és boldog vagyok, hogy tudtam segíteni a csapatnak az utolsó fordulókban, és a Bajnokok Ligájában is. Frissnek érzem magam, most pedig Cardiffban kell segítenem a csapatnak.”

Karim Benzema
„Ez a cím mindenkinek nagyon fontos, és nagyon büszke vagyok a csapatra. Meg kell köszönnünk a Real Madrid szurkolóinak is. Egy csapat vagyunk és egy félelmetes közösség, amit minden mérkőzésen és edzésen is látni lehet.”

Luka Modric
„Hihetetlen érzés. Hosszú ideig vártunk, de a végén megérte a sok munkát. Megérdemeltük ezt a bajnoki címet. Nagyon boldogok vagyunk és most ünnepelni szeretnénk a szurkolóinkkal együtt. Ez az első bajnoki címem, hihetetlen ez a szezon és még egy döntő vár ránk.”

Keylor Navas
„Remek év volt, megkaptuk a jutalmat a kemény munkáért. Reméljük ez csak az első volt a sok La Liga győzelmünk közül. Keményen harcoltunk az egész szezon során, mindent beleadtunk a végéig most pedig nagyon boldogok vagyunk.”

Kíváncsi vagy a többi játékos nyilatkozatára? Kattints ide!

Gareth Bale
„Hihetetlen érzés megnyerni az első spanyol bajnoki címem. Elképesztő érzés.”

Álvaro Morata
„Amikor csatlakozol a Real Madridhoz, az ilyen pillanatokért élsz. Bízunk benne, hogy a Bajonok Ligáját is meg tudjuk nyerni. Nagyon hálásak vagyunk a szurkolóknak, együtt alkotunk igazi egységet. Ez a legjobb bajnokság a világon, néhány nagyon kivételes csapattal, de mi egy család vagyunk, és ez a módja annak, hogy nyerjünk.”

Kíváncsi vagy, mit gondol a bajnoki címről Zidane? Kattints ide!

Dani Carvajal
„Azt hiszem, hogy megérdemelten nyertük meg a bajnokságot. Mi voltunk a legjobb csapat az egész évet tekintve. Most pedig még vár ránk egy újabb döntő, és meg akarjuk nyerni. Most a szurkolóinkkal akarunk ünnepelni. Remélem ez csak az első bajnoki cím volt a sorban.”

Danilo
„Fejben jól fel tudtunk készülni a La Liga küzdelmeire. Mindig a következő mérkőzésre koncentráltunk és azt hiszem, ez döntő fontosságú volt. Nehéz pillanatokon mentem keresztül ebben az évben, és a bajnoki cím miatt sokkal jobb érzéseim vannak, mivel egy nagyon komoly kihívás volt egészen a végéig.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK