Morata: A világ legjobb csapatánál vagyok

A Real Madrid a Levante teljesen szétázott pályáján megérdemelten gyõzni tudott és három nagyon fontos pontot szerzett. Morata megszerezte élete elsõ hivatalos gólját a fõvárosiak elsõ csapatában.

Morata:

“Az igazság az, hogy nagyon szép volt. Volt már néhány hivatalos meccsem a Real Madriddal, ahol majdnem gólt szereztem, most viszont végre sikerült betalálnom. Nagyon meghatódtam, amikor gólt szereztem. Nyugodt vagyok, hallgatok az edzõre meg a klubra és azért dolgozom, hogy élni tudjak a lehetõségekkel.”

“A Levante remek csapat, mi pedig megszereztük a három pontot, ami késõbb biztosan nagyon jól fog majd jönni. A pálya rossz állapotban volt, rengeteg víz volt rajta, de az ilyen meccseket kell megnyerni.”

“Hálás vagyok minden csapattársamnak, hogy az elsõ naptól kezdve befogadtak és mindig jó tanácsokkal látnak el. Szintén igen hálás vagyok mindenkinek, akivel a pályafutásom során dolgoztam. Én mindent meg fogok tenni, amikor lehetõséget kapok, hogy segítsek a csapatnak.”

“Volt pár ajánlatom, hogy eligazoljak, de a miszter azt mondta, hogy számít rám és maradnom kéne. A világ legjobb klubjánál játszom, a világ legjobb edzõjével dolgozom, lépésrõl lépésre fejlõdni fogok. Mourinho tanácsokat ad és segít nekem, igyekszem ezeket megfogadni, hogy jobb játékos legyek. Nyugodt vagyok, mert tudom, hogy ha azt teszem, amit õ mond, akkor jól mennek majd a dolgok.”

Sergio Ramos:

“Ez az egyike volt az olyan meccseknek, amelyet egy rivális ellen játszunk, akik mindig megnehezítik a dolgunkat, ráadásul egy nehéz pályán. A csapat hozzáállása miatt viszont büszkének kell lennünk. A meccs végén mi tettük a dolgunkat és bementünk az öltözõbe. Nem akarunk vitákba keveredni és tartjuk a távolságot.”

“Cristianonak felnyílt a szemöldöke, öt öltéssel varrták össze és még csak lapot sem adtak érte.”

Callejón:

“Hozzá kellett szokni a pálya állapotához, a sok esõ miatt, de nekünk sikerült. Ezen a pályán a Levante mindig nagyon intenzíven játszik. Most minden meccsen a gyõzelemért kell harcolnunk és be kell húzni a három pontot.”

“Nagyon boldog vagyok Morata miatt. Nyilvánvalóan valamikor az átlagnál többet beszélnek az utánpótlásról és olyan dolgot mondanak, ami nem igaz. A Levante ellen bebizonyosodott, hogy az edzõ bízik az utánpótlásban. Jól teljesítenek, amikor pályára lépnek.”

Forrás: rm.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK