Guti: Mindig ott vagyok, amikor Iker hív

Iker Casillas alapítványa és a Real Madrid szervezésében harmadjára is megrendezésre került a jótékonysági mérkõzés.

Rubén de la Red volt az egyike a volt Real Madrid játékosoknak, akik részt vettek a Partido x la ilusión jótékonysági mérkõzésen. Az utánpótlás edzõje hálás volt, hogy ott lehetett ezen az eseményen: „Úgy gondolom, hogy teljesült a kitûzött cél. Az emberek jól érezték magukat, gólokat láthattak, remekül szórakoztak és megtöltöttük a helyszínt. Rengeteg fellelkesült ember ott volt. Mind jól szórakoztunk. Szeretném megköszönni Ikernek, hogy részese lehettem ennek a fantasztikus kezdeményezésnek és a nagyszerû pillanatoknak”.

Álvaro Benito kétszer is betalált az eseményen. A Pignoise (spanyol együttes) énekese jól érezte magát: „Rögtön jövünk, amikor Casillas hív minket. Ráadásul mivel szinte soha sem focizom már, így minden olyan alkalom a kedvemre való, amikor a labdát lehet kergetni, különösen akkor, ha ez valami nemes cél érdekében történik. Remek kapcsolatom van Ikerrel, mindig ott leszek, ha szüksége van rám”.

Guti is ott volt a jótékonysági meccsen: „Mindig is ott voltam, amikor Iker hívott. Igazán szép ez a kezdeményezés, az igazság pedig az, hogy nagyon fontos munkát szolgál”. A volt futballisták után a kerékpározó Alberto Contador is a sajtó rendelkezésére állt: „Ezek az események igen jövedelmezõek, kis erõfeszítésbe kerül a rajtuk történõ részvétel, viszont annál több segítséget nyújt azok számára, akiknek nincsen meg mindenük, amit szeretnének. Számomra igazi megtiszteltetés, hogy itt lehettem. Meg tudtuk tölteni a Palaciót, bárcsak jövõre is így lenne”.

5 – Fehér csapat: Casillas, Butragueño, Hierro, De la Red, Morata, Chema Martínez és José María Manzanares. Játszottak még: Santiago Segura, Sebastián Belluscio, José de Rico, Melendi, Manuel Quijano, Raúl Quijano, Andy, San Bernardino és Adrián Rodríguez.
Edzõ: Luis Aragonés.

3 – Kék csapat: Codina, Morientes, Guti, Álvaro Benito, Llorente, Carlos Sobera és Alberto Contador. Játszottak még: Henri Mendez, Xuso Jones, David Otero, Óscar Quijano, Héctor Polo, Lucas, El Hombre de Negro, Florentino Fernández és Huecco.
Edzõ: José Ramón Sandoval.

Játékvezetõk: Iturralde González, Rafa Guerrero és Óscar Escalera.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK