Mourinho elfogultsággal vádolta az újságírót

Saját mondataival fegyverezte le az Onda Cero újságíróját José Mourinho. A sajtótájékoztatón Iker Casillasról és a csapat rossz gólstatisztikáiról kérdezték az edzõt, mire õ kijelentette, hogy aki elfogult, az nem kritizálhatja a kapust. Mourinho ezután felolvasta az újságíró egyik néhány évvel ezelõtt írt cikkét...

Meglepõen reagált José Mourinho egy újságírói kérdésre mai sajtótájékoztatóján. Az Onda Cero munkatársa arról faggatta az edzõt, hogy miért ragaszkodik Diego Lópezhez a kapuban, miközben a Real Madrid sorozatban hét mérkõzésen is gólt kapott. Mourinho, saját elmondása szerint, ezt a mutatót a „csapat teljesítményének” tudja be.

Mourinho ekkor elõvett a zsebébõl egy elõre kinyomtatott cikket, amelyben az Onda Cero újságírójának néhány évvel korábban leírt mondatait idézte. A következõket olvasta fel: „X játékos törvényszerûen van pályán. Nem fogadom el, ha valaki a teljesítményétõl függetlenül pusztán azért kerül a kezdõbe, mert ez a szabály. Az edzõ, aki engedélyt ad az ilyesmire, árt a játékosának. Nem lehet valaki kezdõ a státusza miatt. A Real Madridban ez nem történhet meg. Minden trófeáért küzdeni kell a legjobb formában levõ játékosokkal, és nem a legnagyobb múltúakkal.”

„Én itt megállok – mondta Mourinho – mert mindannyian tudjuk, hogy ön nem elfogulatlan.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK