Morata: Azt mondtam Iscónak, hogy a Real Madrid a világ legjobb csapata

A Real Madrid 21 éves támadója csütörtökön bemutatta az Európai aranycipõjét, melyet az U21-es Európa-bajnokságon szerzett négy góljával érdemelt ki. Ennek apropójából készített vele interjút a spanyol AS.

A jövõrõl: “Az elnök gratulált nekem, és azt mondta, hogy szeretné ha itt maradnék a következõ szezonban. Korábbi madridi játékosok, mint Pardeza és Butragueño is gratuláltak minden meccsemhez, nagyon értékesnek éreztem magam.”

Izraeli élmény: “Fáradt vagyok a hazaút és az ünneplés miatt, de ez jó értelemben vett fáradtság. Nagyon boldog vagyok amiatt, amit elértünk, valamint a csapattársaim teljesítménye miatt, akik úgy dolgoztak, mint az állatok azért, hogy megnyerhessem ezt az aranycipõt. Az volt a legjobb az egészben, hogy a keretbõl mindenki maga mögött hagyta a klubját, hogy egy országot képviseljen, hogy megmutathassuk, mi vagyunk a legjobbak.”

Üzenetek: “Nagyon örültem az üzeneteknek, amiket fontos emberektõl kaptam a Real Madridból, a kapitányoktól, és a klub spanyol játékosaitól. Gasol (NBA játékos – A szerk.) küldött egy üzenetet az egész csapatnak, melyben gratulált nekünk. Ez lenyûgözött minket.”

A torna elemzése: “Megnyerni ezt a versenyt hihetetlen érzés, de nem volt könnyû, az elsõ néhány mérkõzés nagyon nehéz volt. Az elsõ ellenfelünk, Oroszország 20 napot töltött Izraelben, így jobban alkalmazkodtak a körülményekhez. A torna során folyamatosan javultunk, végül képesek voltunk megnyerni.”

A spanyol felnõtt válogatott: “Ez a legjobb nemzeti csapat a világon. Néhány játékosnak sikerül bekerülni az U21-es csapatból a felnõtt keretbe, mint Thiago, Isco és De Gea. Egyelõre nem látom magam az elsõ csapatban.”

Isco: “Régóta ismerem, így tudtam, hogy képes hihetetlen megindulásokra, nem tudott meglepni. Megpróbáltam nyomást gyakorolni rá, hogy jöjjön Madridba. Azt mondtam neki, hogy az én csapatom a legjobb a világon.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK