Bale játszani fog holnap

Bale, Nacho, Illarramendi és Isco is játszani fog holnap - közölte Carlo Ancelotti mai sajtótájékoztatóján. A Real Madrid edzõje emellett nyíltan beszélt Özil és Kaká távozásáról is, valamint megígérte: Casillas kedden ismét kapuba állhat.

Bale-rõl: Bale el fog utazni a csapattal, és játszani is fog holnap, de egyelõre nem tudom, hogy kezdõként-e. Kimaradt számára az elõszezon, de most nincs itt az ideje, hogy egyéni munkát végezzen. Edzeni és játszani fog. Jól érzi magát, tele van illúziókkal és nagyon motivált. A fizikai állapota nem a legjobb, de nem rossz. A jobbszélen fog játszani. Azt látom rajta, hogy abban a csapatban játszik, amelyikben akart. Alázatos játékos, és szeret a többiekkel lenni. Úgy látom, jól beilleszkedett. Tudom, hogy a Tottenham kapott érte jobb ajánlatokat is. Végül a játékos akarata teremtette meg a különbséget.” 

Cristiano és Bale párharcáról: „Két nagy játékosról van szó, én pedig boldog vagyok, mert együtt sokat fognak segíteni abban, hogy jobbak legyünk. Ráadásul Cristiano Ronaldo felépült.”

Illarramendirõl: „Nagyon jól dolgozott, készen áll, és szintén játszani fog a Villarreal ellen. Kezdõ lesz.”

Benzemáról: „Karim eddig jól teljesített. Két gólt lõtt az elsõ két meccsen, és két gólpasszt adott az Athletic ellen. Ahogy a többi poszton, úgy az övén is vannak lehetõségeink. Morata jól játszott a válogatottban. Jót tesz Karimnak, hogy Jesé és Morata ott vannak mögötte. Nagyon elégedett vagyok vele. Õ nem Di María, és nem Modric, mert teljesen más a fizikai felépítése, mint az övéké.”

Özilrõl: Hallottam, hogy sokan beszélnek Özil távozásáról, és most én is így akarok tenni. Senki sem megy el a Real Madridból, ha nem akar. Özil úgy érezte, hogy nagy a konkurenciája, és kérte, hogy távozhasson. Nem mindenki megy el, aki így tesz. A technikai döntés értelmében Özil eligazolhatott. Kaptunk érte egy jó ajánlatot, és mindenki elégedett. Sok szerencsét kívánunk neki.

Kakáról: „Távozni akart, nem érezte jól magát, és több idõre volt szüksége. Szerintem jó döntést hozott. Ismeri a klubot és a környezetét.”

Casillasról: „Kedden Casillas fog védeni. Így megnyugodnak a kedélyek.”

Iscóról és Nachóról: „Iscónak volt egy kis problémája a bokájával, de már rendbejött. Jó állapotban van, és holnap játszani fog. A baloldalon Nacho fog kezdeni Marcelo és Coentrao kiesése miatt.”

A FIFA-vírusról: „Nem könnyû úgy felkészíteni egy csapatot, hogy tizenhét válogatott játékos hiányzik, ráadásul a Villarreal ellen játszunk, amely megnyerte az elsõ három meccsét. Nehéz lesz. Ha nem leszünk készen fizikailag, akkor szellemileg kell. Ez egy fontos pillanat, hiszen kezdetét veszi a Bajnokok Ligája is, és jó mentális állapotban lévõ játékosokra van szükségünk. Voltak problémáink a válogatottak miatt. Négyen jöttek vissza sérülten. Isco felépült, de Marcelo, Coentrao és Arbeloa nem. Jobb kommunikációra van szükségünk, hogy elkerüljük a sérüléseket. Legutóbb Cherysev sérült meg, most pedig Marcelo, Coentrao és Arbeloa. Normális, hogy fellépnek izomproblémák, hiszen Coentrao nem játszott az elõszezonban és a bajnokikon sem. Normális, hogy megsérült.”

Arról, hogy a Real Madrid-e a legjobb csapat, amit valaha edzett: „Nehéz erre a kérdésre válaszolni. Fantasztikus csapatokkal dolgoztam, és nem tudom õket összehasonlítani. Minõségi csapatom van, és elégedett vagyok. Igyekszem a legjobbak közé jutni.”

Forrás: Marca, AS, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK