Iker Casillas: Ha három hónap múlva is ugyanez a helyzet, gondolkodni fogok a távozáson

A Real Madrid kapitánya egy madridi rendezvényen vett részt, ahol több mint 30 gyerek kérdéseire válaszolt. A fiatalok természetesen kérdezték a padozásról, Gareth Bale-rõl, de szóba került Mesut Özil is.

Szeretnél távozni? „Amikor egy játékos nem játszik, elkezd gondolkodni a döntés meghozataláról. Én is ember vagyok, nem egy gép. Kilenc hónapja nem játszottam, nekem is ugyanolyan ez, mint másnak. Természetesen maradni szeretnék, és még több címet nyerni a Real Madriddal. Egészen fiatal korom óta itt vagyok, de eljön a nap, amikor döntenem kell. Jelenleg maradni akarok, harcolni, küzdeni és játszani minden nap. Ha nem lennék biztos ebben, akkor már szeptemberben beszéltem volna az elnökkel. Akkor úgy döntöttem, hogy még sokáig szeretnék a csapat tagja lenni…De ha a dolgok a következõ három hónapban nem változnak, és felteszitek ugyanezt a kérdést, akkor talán gondolkodni fogok a távozáson.”

Támogatott a klub? „Hálás vagyok azért, amit Florentino mondott. Tavaly a klub iránti tiszteletem miatt tartottam a szám. A Real Madrid sokkal fontosabb, mint bármi más. Tényleg érzem a klub támogatását.”

Diego Lópezrõl: „Nagyszerû eddig ebben a szezonban, és az elõzõben is az volt. Jó formában van.”

Arról, hogy haragszik-e Mourinhóra: „Nem. Ha egy nap találkozunk, megiszunk egy kólát, vagy kávézunk egyet. Remek munkát végzett a Real Madridnál. Ha összefutunk, akkor szemtõl szemben tudunk majd beszélgetni arról, ami történt.”

Bale-rõl: „Amikor megérkezel a Madridhoz, akkor minden más lesz. Nagy dolgokat vihet véghez itt.”

Özilrõl: „Nem tudom, miért távozott. Mesut, az ügynöke és az Arsenal hozta meg ezt a döntést, ezt pedig tiszteletben kell tartani. Minden jót kívánok neki, ahogy tettem Mou esetében is, mikor távozott a Chelsea csapatához.”

Ancelotti megjegyzésérõl, miszerint „a Real Madrid nem játszhatott volna rosszabbul”: „A Real Madridnál nagyok az elvárások. Az utolsó két mérkõzés nehéz volt, nem volt a legjobb. A dolgok egyre jobbá válnak majd, és a csapat összeáll.”

A szezonkezdetrõl: „A csapatnak idõre van szüksége. Új edzõnk van, és új játékosaink is. Türelemre van szükségünk.”

Az El Clásicóról: „Elõször a Málaga és a Juventus elleni mérkõzésekre fogunk gondolni. Ha megverjük a Juvét, akkor már három mérkõzés után továbbjutunk. Ilyet még soha nem láttam. Ez a tíz nap mindent megváltoztathat.”

Undiano Mallencóról, az El Clásico sípmesterérõl:
„Mindig emlékezni fogok rá, hogy az õ bíráskodása mellett nyertük meg a kupát. Van néhány jó emlékem vele, ha találkozunk, meg fogom ölelni.”

Szeretnél edzõ lenni a jövõben? „Nem gondolkodtam rajta. Még van idõm játszani. Késõbb fogok olyan dolgokra gondolni, mint ez.”
 

 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK