Rasszista Atlético szurkolók sértegették Marcelót és fiát!

A Real Madrid 3-0-s elsöprõ gyõzelmet aratott a városi rivális Atlético Madrid felett a Copa del Rey elõdöntõjében. A mérkõzés után az elkeseredett Atlético szurkolók faji hovatartozásával sértegették a Real brazil hátvédjét és fiát.

Marcelo nem játszott a mérkõzésen, de késõbb néhány csapattársával, nagyjából 20 perccel a végsõ sípszó után levezetett a stadionban. Ekkor már kizárólag Atlético szurkolók voltak a lelátón, körülbelül ötszázan. Amikor Marcelo elkocogott elõttük, azonnal belekezdtek egy rigmusba, melyben majomnak csúfolták, s ez a gyakorlatilag teljesen üres stadionban tisztán hallható volt minden ott tartozkodó játékos számára.

Marcelo azon nyomban megállt, és mozdulatlanul nézett az õt szidó szurkolókra, majd mikor befejezték, folytatta a gyakorlatot. Ekkor újra nekikezdtek a skandálásnak: „Marcelo egy majom, Marcelo egy majom”. Nem sokkal késõbb a brazil kisfia berohant a pályára és átölelte apját. Ebben a pillanatban újra megváltozott az ének: „Reméljük, meghal az apád…”

Nehéz ezt nyomdafestéket tûrõen kommentálni, így inkább nem is tennénk. Bízzuk ezt a Spanyol Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságára! Még akkor is, ha a Ronaldo-eset óta sokat nem várhatunk tõlük…

Forrás: theguardian.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK