Alberto Toril: Jesé egy nap a legnagyobbak között lesz

Az AS Alberto Torilt, a Real Madrid Castilla egykori edzõjét kérdezte meg Jesé Rodríguez jelenlegi helyzetérõl és formájáról. A korábbi játékos jól ismeri a fiatal támadót, hiszen õ látta meg a benne rejlõ tehetséget. Toril készségesen válaszolt a felé irányított kérdésekre, az interjúból kiderül, hogy még mindig nagyra tartja a Real Madrid ifjú támadóját.

Te vagy az az edzõ, aki a legjobban ismeri Jesé Rodríguezt. Hogyan látod jelenleg a helyzetét?
Szellemileg és fizikailag is jó formában van. Meccsekre és játékra van szüksége, ez az egyetlen módja annak, hogy visszanyerje a sérülése elõtti formáját. Ha egy játékosnak nincs meccstapasztalata, úgy nehéz fejlõdni.

Hiányzik az önbizalma…
Néha olyankor lép pályára, amikor a csapat dolgai nem mennek igazán jól, ez pedig sokkal nehezebb. Ha folyamatosan játékidõt kap, újra a legjobb Jesét láthatjuk majd. Arra is érdemes rámutatni, hogy jelenleg a jobb oldalon játszik, ez pedig nem a legerõsebb pozíciója.

Korábban úgy nyilatkoztál az AS-nak, hogy Jesé 25 évesen a világ egyik legjobb játékosa lesz…
Azért volt a pályán, hogy az legyen. Ragaszkodom ehhez a kijelentéshez. A súlyos sérülése miatt visszaesett, de még mindig nagy játékos. Ha újra eléri a legjobb formáját, akkor a legnagyobbak között lesz.

Vajon ezt Madridban éri el vagy egy másik klubban?
Ez az õ döntése. A Real Madridnál szeretné folytatni, de ugyanakkor minden meccsen játszani akar. Júniusban fog dönteni errõl.

Úgy látod, beletörõdik abba, hogy Ancelotti ragaszkodik a BBC-hez?
Tudja, hogy a legtöbb mérkõzésen a BBC fog játszani, de egy idén jelenleg több mint 70 meccsbõl áll, mindenki számára van hely. Anelottinak megvan a saját indoka, de Jesé ott van, ha valamelyik játékos kiesik a formából…

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK