Pepe: Jól érzem magam a világ legjobb klubjában

A holnapi, Athletic Bilbao elleni összecsapás (21:00) elõtt a bwin.com készített Pepével egy interjút. A védõ beszélt az ellenfélrõl, elmondta a véleményét a csapatról, valamint szót ejtett a sérültekrõl is.

A mérkõzésrõl: „Nehéz megjósolni, mi lesz, de egy nagyszerû mérkõzésre és egy minden szurkolónkat kielégítõ eredményre számítok. Készen kell állnunk és minden alázattal együtt is hinnünk kell a gyõzelemben. Egy nagyon karakteres és gyõzelemre éhes csapattal nézünk szembe, tehát mindent bele kell adnunk a jó eredmény érdekében.”

Gólszerzés a San Mamésben: „Reméljük, hogy sikerül betalálnunk, koncentráltnak lennünk, hogy ezáltal segítsük a csapatot. Mindazonáltal rengeteg kemény munkára van szükségünk céljaink eléréséhez. Személy szerint remélem, hogy a támadó játékosaink jó teljesítményt fognak nyújtani és úgy alakítják az eredményt, ahogy az Espanyol ellen is tették.”

Aduriz: „Õ egy igazi minõségi játékos és egy valódi erõgép. Keményen dolgozik a csapatáért, úgyhogy készen kell állnunk, hogy szembenézzünk vele. Aduriz nagyon motivált csatár, aki kiváló formában van.”

A saját érzéseirõl: „Nagyon elégedett vagyok játékosként a szerzõdéshosszabbításom után a világ legjobb klubjában. Jól érzem magam és élvezem a szerepem a csapatban. Még mindig lelkes vagyok, segítem a csapatot és a csapattársaimat ezzel a mentalitással.”

A csapat céljai: „A cél, hogy a csapat megbízható és erõs legyen. Olyan gyorsan meg kell értenünk az edzõ gondolkodásmódját, amilyen gyorsan csak tudjuk. Együtt kell dolgoznunk, egységesen, hogy megmutassuk a karakterünket és annyi címet zsebeljünk be, amennyit csak lehet. Azt akarjuk, hogy a szezon végeztével elégedettek lehessünk mindazzal, amit elértünk.”

Benítez: „Nagyon szeret a taktikán dolgozni. Még szokjuk az edzésmódszereit.”

Sérülések: „James és Bale két kiváló játékos, akik természetesen hiányoznak a csapatból. De vannak még minõségi játékosok a keretben, akik nagyon motiváltak és lelkesek, hogy segíthessenek a csapatnak.”

Utánpótlás: „A legtöbbet nyújtjuk a csapatért. Az összes játékos elég jó ahhoz, hogy játszon.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK