A Wolfsburg elleni vereség legfőbb okai

A Real Madrid teljesítménye a Barcelona elleni győzelem fényében igencsak harmatosra sikerült a Wolfsburg otthonában. A Marca öt pontban próbálta összeszedni ennek a legfőbb okait, illetve a felelősöket.

Danilo: Kezdett, de nem igazolta, hogy Carvajal előtt kellene lennie a sorban
Reflektorfénybe került, de nem a jó teljesítményének köszönhetően, főleg úgy, hogy riválisa jó meccset játszott a Barcleona ellen. Támadásban teljesen céltalan volt, az egy az egy elleni szituációkban pedig embere, Julian Draxler szinte mindig megverte.

Arnold sok borsot tört Ramos orra alá
A Real Madrid kapitánya is meglehetősen harmatos teljesítmény nyújtott. A meccset követően Zidane és Florentino Pérez is megvédték a spanyol hátvédet, ennek ellenére hétvégén, a Barcelona ellen és most sem hasonlított az igazi Sergio Ramosra.

Marcelo: Egy este, amit el kell felejteni
Marcelo helyezkedéséből a Wolfsburg második gólja előtt Maximilian Arnold profitált, így a brazil jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ekkora előnyből várják a németek a visszavágót. A Real Madrid második számú kapitányának teljesítménye mégsem ettől maradt igazán emlékezetes, hanem a színészi teljesítménye miatt, amelyet a szurkolók is elítéltek.

Cristiano Ronaldo: A Bajnokok Ligája góllövőlistájának éllovasa teljesen hatástalan volt
A portugál már rengetegszer volt a csapat megmentője hasonló szituációkban. Ezúttal azonban minden lehetőségénél megtorpant, megremegett a lába. A mérkőzés elején szerzett gólját les címén érvénytelenítették, ezután viszont elpuskázta az összes lehetőségét.

Zidane: Megdöbbentette a csapat lélektelen fellépése
A Barcelona ellen világklasszis edzői húzásai voltak, ezúttal azonban úgy tűnt, hogy nem állnak rendelkezésére a mérkőzés képét pozitívan befolyásoló források. Hiába dobta be Ronaldo, Bale és Jesé mellé Iscót és Jamest, ez kevésnek bizonyult a Wolfsburg ellen.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK