Florentino Pérez: Kellemes ünnepeket kívánunk, és a legjobbakat a szezon hátralévő részére

A 2016-os esztendő minden madridista számára felejthetetlen év volt, hiszen idén a labdarúgók Bajnokok Ligáját, FIFA-klubvilágbajnokságot, és Európai Szuperkupát nyertek, míg a kosarasok az Endesa Ligában és a Király-kupában diadalmaskodtak. A sikerek friss emlékeivel a Real Madrid elnöke, edzői és kapitányai üdvözlik a madridista családot, és kifejezik jókívánságaikat az ünnepek alkalmából.

Florentino Pérez: „A legjobbakat kívánom mindenkinek, az ünnepi időszakra”

„Az első és legfontosabb dolog, hogy mindannyian egészségesek vagyunk, és együtt tölthetjük ezt az időszakot a szeretteinkkel, a családdal és a barátokkal. Másodszor, minden madridistának szeretném a legjobbakat kívánni a szezon hátralévő részére, ezért tovább dolgozunk a gyönyörű életérzésért, amit úgy hívunk „madridizmus”, és így maradhat ez a klub a legbefolyásosabb, a legértékesebb, a legcsodásabb. A futball és a kosárlabda közös helyek, határok nélkül. Minden emberhez tartoznak, nemzetiségtől, nyelvtől, kultúrától függetlenül. Egy érzés, mely egyesít bennünket, erőt ad nekünk, segít bennünket, hogy tovább erősítsük ezt a mítoszt, ezt a legendát, a Real Madridot. Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok és sikeres 2017-es évet. Remélem, mindenki csodásan tölti el az idejét a szerettei társaságában és élvezi az ünnepeket.”

Zinédine Zidane: „Szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, és remélem, hogy nagyszerű pillanatokat töltöttök majd a szeretteitekkel. Találkozunk januárban. Nagy ölelés mindenkinek.”

Sergio Ramos: „Remélem, hogy nagyon boldogan telik számotokra az ünnep, a karácsony a szeretteitek körében. Legyetek jók, és remélhetőleg cserébe ti is jót kaptok vissza.”

Marcelo: „Az év ezen időszakában szeretnék mindannyiótoknak nagyon boldog ünnepeket kívánni a szeretteitek társaságában.”

161223kari2

Laso: „Boldog ünnepeket szeretnék kívánni minden madridistának. A családdal kell tölteni ezt az időszakot. Nagyszerű évünk volt mind a futball, mind a kosárlabda terén, reméljük, 2017 legalább ennyire jó, vagy még sikeresebb lesz. A legjobbakat kívánom.”

Felipe Reyes: „Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden madridistának. Remélem, hogy mind csodálatos perceket töltöttök a családotokkal. Bízom benne, hogy 2017 legalább annyira jó év lesz, mind 2016 volt, a futball és a kosárlabda tekintetében is. A ti segítségetekkel sikerülni fog.”

Llull: „Remélem, hogy a madridisták számára boldogan telnek az ünnepek, szeretetben gazdagon. Bízom benne, hogy jövőre is úgy támogattok majd minket, ahogy eddig tettétek. Mindent bele fogunk adni azért, hogy még több címet nyerhessünk, és veletek együtt ünnepelhessünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK