Zidane: Mostantól háromnaponta kell játszanunk

Zinédine Zidane nyilatkozott a sajtó munkatársainak az El Sadarban aratott győzelmet követően.

A találkozó: „Tudjuk, hogy minden hétvégén nyomás alá leszünk helyezve a La Ligában, a Barcelona és a többi üldöző csapat részéről. Számítottunk rá, hogy erősen kell nekilátnunk a mérkőzésnek, mert az ellenfelünk mindig bonyolulttá teszi az életünket a saját pályáján, de boldogok vagyunk, hogy megszereztük mindhárom pontot.”

„Voltak lehetőségeink, hogy megszerezzük a második gólt. A félidőben azt mondtam a játékosoknak, hogy miénk lehet a győzelem, csak ki kell használnunk a lehetőségeinket. A szünet után feljavult teljesítményt láthattunk és nagyobb volt az egyensúly. Boldogok vagyunk, mert a különbség a tabella eleje és vége között nem mindig evidens.”

Taktika: „Három középső védővel kezdtünk, Marcelóval és Danilóval a két szélén, de a sérülés után váltanunk kellett a hadrendben, hogy megőrizzük az egyensúlyt, és képesek legyünk győzni. 15 nap telt el anélkül, hogy pályára lépjünk volna, most pedig tudjuk: háromnaponta játszani fogunk. Most pihenünk, aztán a szerdai mérkőzésre kell összpontosítanunk.”

Jamesről: „James jól játszott. Nem egyszerű beszállni egy ehhez hasonló meccsbe, ahol ilyen sokat kell előre és hátrafelé is játszani. Ő nyugodt volt és segítette a többieket, igazi kulcsjátékoshoz méltóan.”

Danilo sérülése: „Danilo kapott egy rúgást, meg kell néznünk holnap pontosan, de azt hiszem csak egy ütés volt. Rosszul érzem magam az Osasuna játékosának sérülése miatt is. Mindannyian hasonlóan érzünk.”

Érdekel hogyan látták a játékosok a találkozót belülről? Kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK