Négy akadémista kezdi az előszezont Zidane csapatával

Ahogy arról beszámoltunk, Guti csapata triplázni tudott, és volt néhány olyan játékos, aki az idény során kiemelkedő teljesítményt tudott nyújtani. Ők most lehetőséget kapnak arra, hogy a következő szezonra Zidane csapatával együtt készüljenek. A játékosokat már értesítették is, hogy utazni fognak a felnőtt keret amerikai turnéjára. Hogy kik ők? Íme a játékosok listája, néhány információval kiegészítve.

Óscar Rodríguez Arnaiz (Óscar)
A 18 esztendős támadó középpályás a képzeletbeli korona egy valóságos ékköve, aki kimagasló teljesítményével több Premier League-ben szereplő együttes figyelmét is felkeltette. Óscar, aki egyébként szerdán ünnepli 19. születésnapját, az utánpótlásban töltött nyolc éve során szinte kivétel nélkül csapata sztárja tudott lenni.

Francisco Feuillasier Abalo (Franchu)
A 19 esztendős középpályás Mar de Plata városában, Argentínában született. Személyében egy nyugodt, érett középpályást ismerhettünk meg, akinek nagyon jó érzéke van a gólszerzéshez is. 2009-ben tette át székhelyét a spanyol fővárosba, azt követően, hogy teljességgel csillogott a Club Cadetes de San Martin csapatában. Két év elteltével aztán távozott a Rayo csapatához, ahonnan a tavalyi év során tért vissza. Okos döntésnek bizonyult.

José Manuel Hernando Riol (Manu)
A 18 éves palenciai középhátvéd nem egy szokványos tini, nem riad meg semmitől, félelmetes ellenség a vele találkozó támadók számára. Sokan Nachóhoz hasonlítják, és bár 181 cm-es magasságával nem tartozik a legmagasabb védők közé, sebességével és kiváló helyezkedésével ellensúlyozni tudja ezen hiányosságát. Két évet töltött a Juvenil A csapatában, jövőre már a Castillát fogja erősíteni.

Daniel Gómez Alcón (Dani Gómez)
A 19. életévét júliusban betöltő Gómez egy vérbeli támadó, aki a tizenhatoson belül érzi magát a legjobban. Egy igen robbanékony, gyors támadóról van szó, akit gyilkos ösztönökkel áldott meg a sors. Hetedik idényét készül megkezdeni habfehérben, és talán ő lehet a következő saját nevelésű támadó az első csapat padján Morata, Mariano és Mayoral után.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK