Llorente: Ma jól jött volna Ronaldo

Lucas a góljáról és Ronaldóról is mesélt, míg társai kijelentették: ezután is ugyanúgy fognak küzdeni, de azért Ronaldo hiányzik a csapatból.

Lucas:

A meccsről: „Ez a két legutóbbi döntetlen nem éppen az az eredmény, amit el szerettünk volna érni, de tanulnunk kell a hibáinkból, és a jövőre koncentrálni. A végén nem tudtunk már elég helyzetet kidolgozni, és a Levante remekül állta a sarat hátul.”

Ronaldo: „Ronaldo is tud középcsatárt játszani, de öt meccsre eltiltották, ami kétségkívül túlzó ítélet. Nem szeretek a bírókról vitázni és véleményt alkotni, azt meghagyom a kívülállóknak.”

Llorente:

A meccsről: „Különös meccs volt, hiszen a góljuk után beindultunk, de végül hiába hajtottunk a végéig. Hátul kemények voltak, megvolt az esélyünk rá, hogy megnyerjük a meccset, jöttek a helyzetek is, de nem voltunk elég pontosak. Az ellenfelünk nagyon megnehezítette a dolgunkat. Ki kell elemeznünk a hibáinkat, keményebben kell edzenünk – már ha ez lehetséges -, és a következő meccsre kell fókuszálnunk.”

Forma: „Fizikailag és morálisan is jó formában vagyunk, már nagyon várjuk a BL-nyitányt, és persze a következő bajnokit is, hogy javíthassunk. Cristiano nagyon fontos számunkra, az ő személye gólokat jelent a csapatnak, és ma jól jött volna, ha pályára tud lépni. Mindazonáltal, mi, akik ma lehetőséget kaptunk, mindent beleadtunk.”

Theo:

A meccsről: „Boldog vagyok, hogy először szerepelhettem a kezdőben, de a mai eredmény mindegyikünket rosszul érintett. Ezentúl is hétről hétre küzdeni fogunk a pontokért, most viszont a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnunk. Ma a saját játékunkat játszottuk, aminek köszönhetően helyzeteket tudtunk kialakítani, de azokat sajnos nem tudtuk gólokra váltani, miközben a Levante az egyetlen igazi nagy lehetőségével megtette ezt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK