Asensio: Remek a kapcsolatunk Iscóval

Marcelo: Számomra Benzema a világ legjobbja a posztján. Theo: Mindannyian Benzema mögött állunk, számunkra ő a világ legjobb csatára. Ceballos: Szerintem Karim a világ legjobb kilencese A játékosok is nyilatkoztak.

Marcelo

A meccsről: „Boldog vagyok, amiért betalálhattam, de a legfontosabb, hogy a csapat győzni tudott. Remek eredményt értünk el.”

Benzema: „Benzema egy igazi topjátékos. Rakta kívül más játékosunk is van a góllövésre, mint Cristiano, aki rengeteget lő, de mondhatnám Asensiót vagy Iscót is. Az emberek persze többet akarnak, és ez teljesen normális, hiszen a szurkolók mindig gólokat akarnak látni egy csatár neve mellett. De a mai teljesítménye alapján sokkal többet tett le az asztalra a góloknál. Számomra ő a legjobb a posztján.”

Karim Benzema, Marcelo, Theo Hernández

Megfelelő teljesítmény: „Az emberek hajlamosak elfeledni, milyen nehéz a spanyol bajnokság, hogy ez a legerősebb liga a világon. Türelmesnek kell lenniük. Jól teljesítettünk, és szereztünk három gólt. Ez egy nagyon nehéz küzdelemsorozat.”

Asensio

A meccsről: „Elégedett vagyok a meccsel, azzal, ahogy játszottunk. A meccset minden szempontból irányítottuk, számos helyzetet alakítottunk ki. Az eredmény nem hízelgő ránk nézve. volt néhány hiba, de összességében jól teljesítettünk. Ugyanígy kell továbbra is teljesítenünk, most pedig már a Király-kupára kell összpontosítanunk.”

A góljáról: „A gólom egy remek csapatmunka eredménye, a labda Iscóhoz került, ő továbbította nekem, én pedig gondolkodás nélkül lőttem, a labda pedig bement. Iscóval remek a kapcsolatunk, ez a pályán is megmutatkozik. Ha együtt játszunk, mindenki láthatja ezt.”

Isco, Marco Asensio

A szurkolók támogatása: „Elképesztő érzés. Ez az, ami igazán számít, én pedig a ma estihez hasonló teljesítménnyel és gólokkal igyekszem meghálálni mindezt. Mindannyiunknak ezt kell tennünk. Köszönöm a szurkolóknak, hogy kijöttek ma este, és egyként álltak mögénk.”

Theo

A meccsről: „Régen nyertünk a Bernabéuban, most viszont jól teljesítettünk. Mostantól folytatnunk kell a hazai meccseink megnyerését. Mindig is hittünk a játékunkban. Ma este nem kaptunk gólt, a győzelmet pedig a szurkolóknak ajánljuk.”

Csapattársak: „Nagyon boldog vagyok, amiért együtt játszhatok velük. Játékosként tovább kell fejlődnöm. Mindannyian Benzema mögött állunk, számunkra ő a világ legjobb csatára. Ami Cristianót illeti, ő mindig gólt akar szerezni, ma nem sikerült, de továbbra is keményen fog dolgozni, hogy betaláljon.”

Theo Hernández, Marcelo

Ceballos:

A meccsről: „Küzdöttünk a második gólért, és ennek érdekében eggyel magasabb fordulatszámra kellett kapcsolnunk, hogy hamar eldöntsük a meccset. Boldogan térünk haza, hiszen 3-0-ra nyertünk, most pedig a Király-kupa felé fordítjuk a figyelmünket.”

Benzema: „Szerintem Karim a világ legjobb kilencese, elég csak a ma esti gólpasszát megnézni. A világ legjobb csapatában játszunk, a Bernabéunak mindig megvan a joga a véleménye kinyilvánításához. A szurkolók ma mögöttünk álltak. Elfogadom a helyemet a keretben, és otthon érzem magam a Real Madridnál.”

Dani Ceballos

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK