Guti: A vezetőedzői poszt? Hogyan utasíthatnám el?!

Guti a tegnap este folyamán a COPE vendége volt, és egy interjú során beszélt a Real Madridra váró kihívásokról, valamint a saját jövőjéről is.

„Ez a Real Madrid utolsó esélye a jelenlegi idényben. Bármi is lesz az eredmény, remélem, hogy a józan ész dönt és nem az lesz Zizou utolsó meccse. Egyszerűen nem felejthetjük el mindazt, amit eddig véghezvitt.”

„Ami igaz a Madridra, az igaz a PSG-re is, hiszen számukra is ez az utolsó esély, nem elegendő számukra a francia bajnokság vagy a kupa megnyerése.”

„Zidane-nak folytatnia kell a Real Madrid kispadján. Ugyanakkor, ha Florentino egy nap felajánlaná nekem a vezetőedzői posztot, nem tudnám elutasítani.”

„Neymar érkezése? Kedvelem a játékát, de ha az érkezése Cristiano távozását jelentené, akkor nem szeretném, ha Madridba igazolna. Ahhoz, hogy a Real Madridba igazolhass, a világ egyig legjobbjának kell lenned, Neymar pedig egyértelműen az. Nagyon motiváltnak tűnik, így azt gondolom, hogy a jövőben is a legjobbak között lesz. Tudja, hogy nincs számára ennél jobb hely. Az hiszem, hogy egy nap a klub játékosa lesz. Hogy Karim megy-e Párizsba? Ki tudja… Az viszont meggyőződésem, hogy Ronaldo itt fogja folytatni.”

„Ami a Bajnokok Ligáját illeti, a Real Madrid nagyon keményen fog próbálkozni, és minden bizonnyal ott lesznek a döntőben. Ronaldo döntő fontosságú kell, hogy legyen, ahogy tavaly is volt, amikor a döntőig vezette a csapatot.”

„Benzema? El kell felejtenie a szurkolókat.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK