Marcelo: Neymart bárki szívesen látná a csapatában

Marcelo kiemelte a szurkolók szerepét, véleményt mondott Zidane-ról és Neymarról, majd kifejtette véleményét a csapaton lévő nyomásról is.

A meccsről: „Fel vagyunk pörögve, nagy meccs lesz. Tudjuk, mit jelent ezt a sorozatot megnyerni, ezért minden BL-meccsen motiváltak vagyunk. Számos címet nyertem már ezzel a klubbal, de igyekszem mindig keményen dolgozni azért, hogy még többet nyerjek. Most azon dolgozunk, hogy megint megvédjük a címünket.”

Bizonyítási vágy: „Senkinek sem kell bebizonyítanunk, hogy mit tudunk. Mi is tisztában vagyunk vele, hogy mire vagyunk képesek. Ez egyike lesz az olyan nagy meccseknek, amelyen bármilyen játékos szívesen játszana. Nem bánjuk, ha az emberek rólunk beszélnek, akkor sem fogunk elszállni, ha mindig éltetnek minket.”

Marcelo

A Bernabéu atmoszférája: „Mindig is megtiszteltetésnek tartottam a Bernabéuban, a saját szurkolóink előtt pályára lépni. Biztos vagyok benne, hogy ez segíteni fog minket holnap. Ők fognak minket újra győzelmekhez segíteni. Azt üzenem nekik, hogy szurkoljanak továbbra is úgy nekünk, mint eddig, hiszen ez rendkívül sokat segít nekünk.”

Felállás és hozzáállás: „Az edző elmondta nekünk, hogyan kell játszanunk. Én egyik felállást sem preferálom, csak az számít, hogy ott legyek a pályán, játszhassak. A felállás nem annyira fontos. Az számít majd, hogy mindenkinek meglegyen a szerepe a csapatban. Zidane pontosan azt mondta nekünk, amit mondania kellett, mi pedig minden csatába követjük őt.”

A PSG-ről: „A PSG egy remek csapat. Hiba lenne, ha csak Neymarra figyelnénk. Ő egy igazi topjátékos, de itt a csapatteljesítmény számít. Mi is az egész csapat ellen készülünk. Tudjuk, mit kell tennünk, volt időnk felkészülni. Igazi kihívásnak nézünk elébe, és egyáltalán nem csak a támadóikra kell odafigyelnünk, attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan támadásban a legerősebbek. Támadó csapatról beszélünk, ez egyértelmű. Meglátjuk, holnap milyen eredményt érünk el, és annak fényében készülünk majd a visszavágóra.”

Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani

Neymar: „A Real Madrid szurkolói szeretik a legjobbakat nézni. Neymar egy világklasszis, és bármilyen csapat szurkolói szívesen látnák őt a csapatukban.”

Zidane: „Sokat beszélek az edzőről. Számomra ő egy nyitott személyiség, aki sokat segít a céljaink elérésében, és mindig felpörget minket. Briliáns edzőnek tartom. Most nem mennek annyira jól a dolgaink, de biztos vagyok benne, hogy ő vissza fog minket vezetni a győztes útra. Higgadt, hisz abban, amit csinál, mi pedig mindannyian bízunk benne.”

Nyomás: „Már hozzászoktunk. A nyomás mindig rajtunk lesz. Tizenegy éve játszom itt, ez megszokott számomra. Koncentrálnunk kell, de higgadtnak kell maradnunk, ha nyerni szeretnénk. De az biztos, hogy a nyomástól nem fogunk megtörni, hiszen hozzá vagyunk szokva.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK