Mayoral: Nem számít, hány percet kapok, mindig fantasztikus érzés pályára lépni

A Leganés elleni győzelem után Mayoral, Casemiro, Llorente, Vallejo és Casilla is nyilatkozott.

Borja Mayoral

A mérkőzés
"Örülhetünk az eredménynek és annak is, hogy ennyi fiatal és kevés lehetőséget kapó játékossal a pályán sikerült ezt elérni. A legfontosabb a három pont. Örülök a gólomnak és a játéklehetőségnek. Talán a végén kicsit elfáradtam, de az a fontos, hogy sikerült betalálnom és itthon tartottuk a három pontot."

"Nem tudtam, hogy ünnepeljek, vagy várjak egy pillanatot. Végül megadták, ez már az idei hátodik gólom volt. Boldog vagyok, mert minden nap ezekért a lehetőségekért dolgozom. Nem tudhatom előre, mikor kapsz ilyen lehetőséget, szóval állandóan készen kell állnom, minden edzésen mindent bele kell adnom, hogy éljek az ehhez hasonló pillanatokkal. Nem számít, hogy egy percet, öt percet vagy egy teljes mérkőzést kapok. Ma 90 percet játszottam, és ez fantasztikus érzés."

Bayern elleni csata
"Nagyszerű, hogy győzelemmel hangoltunk a keddi találkozóra. Ez lesz az idei utolsó Bajnokok Ligája mérkőzés a Bernabéuban, a közönség mögöttünk fog állni minden percben, ez pedig rendkívül sokat segít nekünk. Nincs idő a pihenésre, fel kell készülnünk és meg kell próbálnunk győzni. A tudat, hogy zsinórban a harmadik BL-döntőnken játszhatnánk, mindennél nagyobb motiváció. Már az elejétől kezdve mindent bele kell adnunk. Nehéz mérkőzést játszottunk Münchenben, de sikerült a győzelem és ez nagyon fontos lépés volt a döntőhöz. Alig várjuk a keddi találkozót."

Casemiro

A mérkőzés
"A legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot. A vége felé kicsit kiengedtünk ők pedig végig próbálkoztak. Ami a leshelyzetet illeti, megnéztük a félidőben és láttuk, hogy nem volt les."

Bajnokok Ligája
"Tudjuk, hogy a keddi találkozó teljesen más lesz. Reméljük, nagyszerű hangulatot teremtenek a szurkolók. Tudjuk, hogy velünk lesznek. Kemény mérkőzésre számítok. Nagyon kell koncentrálnunk, mert bármilyen eredmény, ami nem a döntőbe vezet minket, csalódás. Ma nem a megszokott pozícióban játszottam, de az edző dönti el, hogy középpályán, a jobbszélen vagy középhátvédként számít-e rám. A lényeg a három pont."

Jesús Vallejo
"Az első félidőben jól teljesítettünk, a másodikban kicsit visszaestünk. Boldogok vagyunk a győzelem miatt. Nem volt túl látványos a mérkőzés, de mindent beleadtunk. Szép eredmény ez a keddi találkozó előtt. Most pihennünk kell és fel kell készülnünk a Bayern München elleni összecsapásra. A szurkolók mindig lenyűgözőek, biztos vagyok benne, hogy kedden is segítségünkre lesznek."

Marcos Llorente
"Győzni szerettünk volna és ez sikerült is. Mostantól már a keddi találkozóra gondolunk, nagyon fontos mérkőzés lesz. Örülünk a mai győzelemnek. Nagyon várjuk a keddi összecsapást, izgatottak vagyunk, hogy újra egy döntő küszöbén állunk. Minden erőnkkel erre készülünk, reméljük, ragyogó esténk lesz kedden."

Kiko Casilla

A mérkőzés
"Fontos vot, hogy jó eredményt érjünk el ma. Néhányan eddig kevesebbet játszottunk, de ma megkaptuk a lehetőséget és sikerült a győzelem. Elvégeztük a feladatot. Fegyelmezetten játszottunk, koncentráltunk és próbáltunk jó iramot diktálni, ezt kérte tőlünk az edző. Ennek a csapatnak az erőssége, hogy bárki is játszik, minden támogatást megkap a másiktől és az edzőtől is. Nagyon izgalmas az idény vége, minden kedden kezdődik a Bayern elleni első döntővel."

A Bayern elleni visszavágó
"Azokra a dolgokra kell gondolnunk, amiket jól csináltunk Münchenben, tanulnunk kell a Juventus elleni visszavágóból. Ha ezt megtesszük, és mentálisan is megfelelően felészülünk, akkor ismét történelmet írhatunk és bejuthatunk a döntőbe. Reméljük, a szurkolók ismét velünk lesznek, ahogy tették ezt korábban is. Nagy szükségünk van a támogatásukra."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK