Lopetegui: Nem volt szerencsénk

Julen Lopetegui beszélt többek között Carvajal sérüléséről, a gólok hiányáról és Benzemáról is.

Lehetőségek: „Számos helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtuk befejezni őket. Ma nem volt szerencsénk, de ha nem lősz gólt, akkor nem könnyű nyerni. Próbáltuk nagy nyomás alá helyezni az ellenfelet, de nem sikerült. A játékosaim dolgoztak, teljesítettek és győzni akartak, ez tisztán látszott. A meccs meglepetéssel kezdődött számunkra, hiszen a CSKA betalált, mi pedig nagyon szerencsétlenek voltunk a kapu előtt.”

Gólok hiánya: „Amikor nem sikerül betalálnod, próbálkoznod kell, több helyzetet kialakítanod és pontosabbnak lenned. A csapat hamarosan újra gólokat fog szerezni, és visszatér a győztes útra. A labdarúgásban megtörténnek az ilyen szituációk. Le kell nyelnünk, ami ma történt, el kell fogadnunk a vereséget, holnaptól pedig az Alavés elleni meccsre kell koncentrálnunk és a bajnokságra. A BL-ben a Roma ellen briliánsan játszottunk, és most nem lettünk rossz csapat azért, mert nem sikerült gólt szereznünk. Ez mind a játék része.”

Mariano Díaz, CSKA Moscow, Real Madrid, Champions League

Benzema: „Minden játékosunkban bízunk, és ez Karimra is igaz. Remekül kezdte a szezont, most pedig, csakúgy, mint a csapat többi tagjának, neki sem sikerült betalálnia. Kemény munkával és a higgadtság megőrzésével újra gólokat fogunk szerezni. De mindez nem csak Karimon múlik, ez az egész csapat felelőssége.”

Regulión és Carvajal: „Reguilón jól teljesített. Nehéz meccs volt ez a debütálásra, de pozitívumokkal fejezte be az első meccsét. Carvajalnak combizomsérülése van, meglátjuk az orvosi tesztek után, mennyit kell kihagynia.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK