Isco: Ronaldo? Nem sírhatunk valaki miatt, aki nem akar itt lenni

Julen Lopetegui mellett a csapat középpályása, Isco is a sajtó rendelkezésére állt, hogy beszéljen a soron következő találkozóról.

Eredmények: „Nem egyszerű érzés elfogadni ennyi rossz eredményt. Ez a hatodik idényem itt, így átélhettem már hasonló időszakokat, de mindig sikerült túljutnunk a nehéz időszakokon. Öt év alatt négy Bajnokok Ligája-címet is nyertünk, és úgy tűnik, sokaknak tetszik, hogy a Real Madrid jelenleg ilyen helyzetben van. Azonban mind megtanultuk már, hogy ezt a klubot nem lehet leírni. A jelenlegi helyzetet nyugodtan és felelősségteljesen kezeljük. Mi vagyunk azok, akik kifutnak a pályára és mi adunk bele mindent. Ha nem azok az eredmények jönnek, amikre vágyunk, akkor mi is szomorúan hagyjuk el a stadiont. Mi vagyunk azok, akiknek gólokat kell szerezniük, akiknek meg kell akadályozniuk azokat, és mi vagyunk azok is, akik mindenki másnál jobban tudjuk, hogy mi folyik az öltözőben. Nyugodtak vagyunk és magabiztosak. Hiszünk önmagunkban, és hisszük azt is, hogy képesek leszünk változtatni a jelenlegi helyzeten.”

Aggodalmak: „Aggódunk, mivel nem azok az eredmények jönnek, amikre vágyunk. Vannak meccsek, amikor talán nem érdemlünk győzelmet, de olyanok is, amiken a vereséget sem érezzük jogosnak. Meg kell találnunk az egyensúlyt, fel kell találnunk magunkat a kapu előtt, és ezek az apró részletek megteremtik a különbséget. Nem nagyon hiszek a szerencsében, csak a kemény munkában. A dolgok jelenleg nem mennek túl jól, de ez egyik napról a másikra megváltozhat. Végtelenül bízok a csapatban. Győztesek vagyunk, ezt már bizonyítottuk.”

Fordulópont: „Remélem, hogy a holnapi meccs lehet az. Jól kell játszanunk, boldoggá kell tennünk a szurkolókat, és változtatnunk kell a negatív eredményeken.”

Visszatérés: „Nem egyszerű dolog egy operáció utáni rehabilitációt végigcsinálni, külső és belső varratokkal együtt. Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek, hiszen hamarabb tértem vissza, mint arra számítottunk. Alig várom, hogy segíthessek a csapatnak, hogy visszanyerjem a formám és hogy fizikálisan újra a lehető legerősebb lehessek.”

Cristiano Ronaldo: „Minden egyes idényben ugyanarról beszélünk. Egyszerűen nincs értelme olyasvalakiről beszélgetni, aki nincs itt. Bale és Carvajal hiányoznak, amikor nem bevethetők. A keretben ott rejtőzik a megoldás a gólínségre. Nem sírhatunk valaki miatt, aki nem akar itt lenni.”

Lopetegui: „Fantasztikus munkát végzett a válogatottal, és ugyanezt teszi itt is, annak ellenére, hogy az eredmények nem jönnek. Mindenkit lenyűgözött a játék iránti elképzelése, de a lépés egyszerűen nem jött ki eddig számunkra. A futball egy kegyetlen játék, de meg kell változtatnunk a dolgokat.”

Edzőváltás: „Egyetértek Sergióval, hiba lenne. Hagynunk kell Julent dolgozni. Még csak két hónap telt el az idényből, ha egy edzőt menesztesz ennyi idő után, akkor mindannyiunkat meneszteni kell. A játékosok azok, akik a pályán vannak, ez egy kollektív dolog. Ez nem csak az edző felelőssége. Bízok ebben a csapatban, tudom, hogy nagyszerű idényünk lesz.”

Forrás: realmadrid.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK