Lopetegui: Ha egy elesett edzőt akartok látni, akkor ne rám nézzetek

A Viktoria Plzeň elleni BL-mérkőzés előtt Julen Lopetegui megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját. Természetesen a tréner távozásával kapcsolatos kérdések kerültek előtérbe, de a mester beszélt az ellenfélről is.

Az öltözői hangulatról: „Az öltöző játékosai bajnokok, így nagyon erősek. A Bajnokok Ligájának ténye, a sorozat és klub történetének kapcsolata miatt reményekkel telve vágunk neki a mérkőzésnek. Ambíciókkal telve fogjuk belevetni magunkat a meccsbe. Ez a szellemiség arra késztet majd minket, hogy jól teljesítsünk és megszerezzük a három pontot. Erre vágyunk jelenleg.”

Az ellenfélről: „A Viktoria Plzeň egy fizikálisan nagyon erős csapat. Ezen tulajdonsághoz technikás és taktikailag erősen képzett játékosok társulnak. A CSKA ellen fenomenális első félidőt játszottak. Igazán jó teljesítményre lesz szükségünk a csapattól, de már nagyon várjuk a mérkőzést. Várakozásokkal és ambícióval telve készülünk egy olyan meccsre, amelyiken minden energiánkra szükségünk lesz.”

Ambíciók: „Már nagyon várom a mérkőzést. Ambiciózus vagyok és remélem, hogy sikerül kiválóan teljesítve elérnünk a győzelmet. Az ellenfél és a sorozat megköveteli tőlünk a jó teljesítményt. A Real Madridnál mindig azt tanultuk, hogy harcolnunk kell, hiszen ez kódolva van a klub génjeibe, ahogy az enyémbe is. Tisztában vagyunk vele, hogy itt az idő megváltoztatni a dolgokat.”

A jövője: „Nem vagyok tisztában az újságok híreivel, de ami engem illet, én csak a mérkőzésünkre készültem különböző elemzésekkel. Jelenleg semmi másra nem gondolok, csakis arra, ami az én felelősségem. Jelenleg itt vagyok, de nem tudom, hogy mi történik majd egy hónap vagy egy év múlva. Holnap én leszek a Real Madrid edzője, és ha egy elesett edzőt akartok látni, akkor ne itt keressétek.”

A csapat reakciója: „Ez a csapat bajnokokból áll. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyszerű meccset fogunk játszani. Nincsenek kétségeim efelől. A játékosaim tudják, hogy mit kell tenniük.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK