Luka Modrić: A futball világában az emberek hamar felejtenek

Horvátország Spanyolországot fogadja a Nemzetek Ligája keretein belül, ennek apropóján kérdezték Lukát a spanyol újságok.

Fáradtság: „Teljesen logikus, hogy a világbajnokságot követően az ember nem tudja tartani ugyanazt a ritmust, hiszen rövid időn belül óriási terhelést kap a test. Ennek ára van. A világbajnokság sokba került nekem is, de mentálisan már sokkal jobban érzem magam.”

Sergio Ramos: „Ő egy nagyszerű játékos és csodálatos kapitány. Egyszerűen irreleváns az a sok kritika, amit a közelmúltban kapott. A futball világában az emberek sajnos nagyon hamar felejtenek. Ramos egy kivételes karakterrel megáldott személyiség, és biztos vagyok benne, hogy a kritikák leperegnek róla.”

Spanyolország: „Nem szeretnék kiemelni senkit a spanyol keretből, hiszen mindannyian nagyszerű játékosok. Enrique edzőként megadta nekik a szükséges energiát, és most igazi csapatként játszanak. Nem gondolunk a revansra az előző mérkőzés miatt, egyszerűen csak szeretnénk egy csordulásig telt, jó hangulatú stadionban játszani.  Nagyon óvatosnak kell lennünk, és meglátjuk, hogy mire vagyunk képesek.”

Vereségek: „Történelmi sikereket értünk el a válogatottal, majd rövid időn belül, elegendő felkészülés nélkül csaptunk össze Spanyolországgal és Angliával. Ezek az eredmények normálisak. Azóta fejlődtünk, javult a formánk, és igaz, hogy néhány játékos távozott, de akik itt vannak, azok mindig jól teljesítettek.”

Asensio nyilatkozata: „Inkább a mérkőzésre szeretnék koncentrálni.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK