Lucas: Együtt kell kiharcolnunk a döntőbe jutást

A játékosok közül Lucas Vázquez, Keylor Navas és Dani Carvajal nyilatkoztak a média képviselőinek a Barcelona elleni 1-1-es döntetlent követően.

Lucas Vázquez:
Érzések: „Vegyes érzéseim vannak, ugyanis ennél többet érdemeltünk volna, több lehetőségünk volt. Hátborzongató, hogy ebben a stadionban sikerült betalálnom, és ezzel segíthettem a csapatot, de egy nagyon kicsi hiányzott a győzelemhez. Amit tovább kell vinnünk magunkkal ebből a mérkőzésből, az az, ahogyan 90 percig harcoltunk, mindenki keményen, magas intenzitással dolgozott, támadásban és védekezésben egyaránt. Ez ennek a csapatnak a titka, ezt kell folytatnunk.” 

Lucas Vázquez

Támadójáték: „Úgy terveztük, hogy már egészen elől letámadjuk az ellenfelet, és az ő térfelükön szerzünk labdát. Éppen ez történt, különösen az első félidőben. Minden játékos nagyon elkötelezett, egy irányba húzunk. A meccs vége felé több nagy helyzetünk is volt a találkozó eldöntéséhez, de azok nem mentek be. A párharc továbbra is nyitott, kemény meccsre számítok a visszavágón is. Azért fogunk pályára lépni, hogy győzzünk a saját közönségünk előtt a Bernabéuban. Együtt fogunk megküzdeni a helyünkért a döntőben.” 

Keylor Navas:
A mérkőzés: „Mindkét csapatnak voltak lehetőségei, és mindkét csapat tudta irányítani is a mérkőzést bizonyos periódusokban. Összességében az 1-1 nem hangzik annyira jól, ugyanis nyerni akartunk, de igazságos az eredmény, amely egy nagyon szoros mérkőzésen született. Köszönöm Istennek, hogy erőt, célokat, és motivációt ad nekem. Mindig elmondom, a barátaim, a feleségem, és a gyermekeim teszik lehetővé, hogy a maximumot adjam ezért a klubért. Kiváltságos dolog a pályán lenni, ezeket a lehetőségeket a lehető legjobban ki kell használnom.” 

Keylor Navas

Idegenben szerzett gól: „Tudtuk, hogy gólt kell szereznünk ahhoz, hogy győztesen térhessünk haza. Végül egyszer sikerült betalálnunk, reméljük ez is elég lesz a végén. Ha a visszavágón nem kapunk gólt, mi jutunk a döntőbe. Nem lesz könnyű.” 

Visszavágó: „Bárki, aki azt hiszi, hogy könnyű lesz, téved. Mindkét csapat nagyszerű együttes, és be akar jutni a döntőbe. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mi legyünk a jobb csapat, és győzni akarunk.” 

Dani Carvajal:
Eredmény: „Boldogok vagyunk, ez egy jó eredmény, mert szereztünk egy gólt idegenben. Olyan gondolatokkal térünk haza, hogy többet is kihozhattunk volna ebből a mérkőzésből, de nem így alakult, úgyhogy most már a szombati mérkőzésre összpontosítunk. A legjobban közvetlenül a kezdő sípszót követően játszottunk, rájuk mentünk, és magasan támadtunk le, hogy megadjuk a mérkőzés alaphangját.” 

Carvajal

Közeljövő: „A meccset alapvetően egyik csapat sem tudta irányítani, mindkét együttes időszakosan tudta csak rákényszeríteni az akaratát a másikra. A csapat boldog azzal, amit ma elértünk. Tovább kell mennünk, ugyanis hosszú út áll még előttünk. Kulcsfontosságú lehet, hogy sikerült idegenben gólt szereznünk, főleg, amennyiben majd a visszavágó is döntetlenre végződik, de az ellenfelünk nagyon is képes lehet betalálni a visszavágón. Úgy kell tekintenünk a mérkőzésre, mint egy összecsapásra a saját szurkolóink előtt, biztos, hogy segíteni fognak bennünket a győzelem megszerzésében.”  

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK