Solari: Látványos, magas színvonalú mérkőzés volt

Santiago Solari nyilatkozott a Camp Nou sajtószobájában a Király-kupa elődöntőjének első mérkőzését követően.

A mérkőzés: „Szeretném kiemelni, hogy látványos, magas színvonalú, nagy iramú mérkőzést láthattak a nézők, ahogy azt megszokhatták a két csapat összecsapásán. Bármelyik együttes szurkolói élvezettel figyelhették a találkozót. Mindkét félidőben volt lehetőségünk a gólszerzésre, különösen Vinícius és Bale lehetőségeire gondolok. Nehéz azt kijelenteni, hogy a labdarúgás igazságos játék.” 

„Felesleges összehasonlításokat tenni. Ez a mérkőzés megerősíti, hogy a csapat nagyon jól dolgozik. Semmi sem dőlt el az első mérkőzésen, mindkét csapat kiváló minőséget képvisel, bármi megtörténhet.” 

Elszalasztott lehetőség? : „Mindig meg akarjuk nyerni az adott mérkőzést, és volt lehetőségünk a második találat megszerzésére. De nem vagyunk elégedetlenek a pályán elért eredménnyel. Lépésről lépésre haladunk, a mérkőzés épp csak befejeződött. Van néhány napunk arra, hogy folytassuk a kemény munkát. Meglátjuk, hogy Marcos Llorente milyen állapotban lesz, a következő mérkőzés előtti sajtótájékoztatóig ez is ki fog derülni. Ez egy nagyszerű sorozat, azért harcolunk, hogy megnyerjük, de most már a következő bajnoki mérkőzésre koncentrálunk.” 

Solari

Lucas Vázquez: „Néhány olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet a leginkább elismerek a spanyol játékosok között. Kisegíti a csapattársait, mindig bátran játszik.” 

Vinícius fejlődése: „Nem vagyok meglepve, hiszen ismerem őt az érkezése óta, tudom, milyen játékstílust képvisel. Elképesztő, hogy 18 évesen milyen mértékben fejlődik, ez nem megszokott a hasonló életkorú játékosok esetén. Elismerés illeti a csapattársait is, akik támogatják, és hagyják őt érvényesülni.” 

Marcelo: „Ő a második számú csapatkapitányunk, ízig-vérig madridista, akinél mindig a Real Madrid áll az első helyen. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a legjobb formájában lévő Marcelót láthassuk. Harcolunk, és mindent megteszünk a sikerért.” 
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK