Sajtóhír: Marcelo megegyezett a Juventusszal

Több olasz lap - ma épp a La Stampa napilap - is egybehangzóan állítja, hogy megszületett a megállapodás a játékos és az olasz klub között.

Olasz sajtóértesülések szerint Marcelo megegyezett a Juventus vezetőségével. Az egyezség értelmében a brazil balbekk nyáron négy évre szóló szerződést írhat alá az olasz klubbal, és csatlakozhat régi társához és jó barátjához, Cristiano Ronaldóhoz. 

A brazil mókamester fokozatosan veszítette el pozícióját a Real Madridnál, és mára már elmondhatja, hogy az ifjú titán, Sergio Reguilón teljesen kiszorította a Real Madrid kezdőcsapatából. Marcelo a mellőzöttsége miatt hazája nemzeti csapatának keretéből is kimaradt, mivel a brazilok szövetségi kapitánya, Tite nem számít a szolgálataira – az elmúlt hetekben lejátszott meccseinek száma alapján ez nem is annyira meglepő. A dolgok alakulását követően Marcelo meghozta döntését, és a hírek szerint elfogadta a Juventus ajánlatát, melynek értelmében szezononként 12 millió eurós fizetést tehet majd zsebre a következő idénytől. 

Annak ellenére, hogy Santiago Solari napjai is meg vannak számlálva a csapat élén, Marcelo nagyon nehezen viselte, hogy a padról kellett végignéznie a két elbukott El Clásicót, valamint az Ajax elleni BL-fiaskót is. A La Sampta információi szerint a brazil már meghozta a döntést, és függetlenül Solari jövőjétől, 13 idényt követően elhagyja a Real Madridot. 

A brazil bekk nemrégiben találkozott José Ángel Sánchez általános igazgatóval is, akinek őszintén beszélt arról, hogy mennyire megviseli a megváltozott szerepköre. Mi több, a játékos kérte a Florentino Pérez jobbkezének számító Sánchezt, hogy megfelelő ajánlat esetén engedjék távozni a nyár folyamán. A Juventus már tavaly nyár óta csábítja a brazilt, az ügyletet pedig Cristiano Ropnaldo, Marcelo korábbi bajtársának jelenléte is segítheti. 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK