Isco: Minden eddiginél erősebben fogunk visszatérni

Már korábban is írtunk róla, hogy Isco szerződést bontott a Nike-val, a jövőben az Adidas termékeit fogja viselni és a német márka egyik arca lesz. Ennek apropóján vett részt a spanyol középpályás egy Adidas eseményen, ahol a mostani helyzetről, a váltásról és Zidane érkezéséről is nyilatkozott.

Zidane visszatérése
Mindannyian jól ismerjük őt. Csodálatos játékos volt, és edzőként is mindent megnyert a Real Madriddal. Úgy gondolom, nagyszerű hír, hogy visszatért. Imádja a Real Madridot, és remélem, újra vissza tud minket vezetni a győzelem útjára.

A Real Madrid jövője
Madridban vannak a legnagyobb elvárások, folyamatosan minden trófeáért harcban kell lennünk. Sajnos az idei év nem sikerült a legjobban, de magabiztosak vagyunk, és minden eddiginél erősebben fogunk visszatérni. A történelmünk kötelez minket erre és ezzel tisztában is vagyunk. A következő évben sikeréhesebben kell visszatérnünk. A munka már elkezdődött, a többi már csak rajtunk múlik.

Isco az Adidas rendezvényén.

Üzenet a szurkolóknak
Harcolni fogunk, hogy megnyerjük az össze hátralevő mérkőzésünket. A LaLiga nagyon kemény bajnokság, de minden pontot be kell gyűjtenünk. A változás itt és most kezdődik, a többit magunk mögött kell hagynunk.

A legcsodálatosabb pillanat
Szerencsés vagyok, mert rengeteg volt ebből. Ez nem meglepő, hiszen erről szól a Real Madrid. Rengeteg trófeát nyertünk az elmúlt években, milliónyi csodálatos pillanatot élhettem át. Ha egyet kellene kiemelnem, akkor a Tizedik napját választanám. Elképesztő érzés volt megnyerni.

Mit jelent számodra az Adidas család részének lenni?
Szeretném megköszönni nekik a bizalmat, amit mutatnak felém. Büszek vagyok rá, hogy ismét ide tartozhatom, hiszen a karrierem elején már találkoztunk. Az első gólomat is Adidas cipőben szereztem. Nagyon elégedett és rendkívül büszke vagyok, hogy megragadhatom ezt az esélyt. Nagyszerű emlékeim vannak a márkáról. Ez egy gyönyörű lehetőség, mindig is kedveltük egymást.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK