Zidane: Mindenkire számítok, Iscóra is

Zinédine Zidane beszélt többek között Bale és Isco helyzetéről, az ellenfélről és a keret jelenlegi állapotáról is.

A keretről: "Három napja vagyok itt, úgy tűnik, a keret jó formában van, és lelkesek, hogy jól teljesíthessenek. Tizenegy meccs van hátra a szezonból, hogy jó teljesítményt mutassunk, a játékosok pedig boldogok. Az eddigi három edzésünk mind intenzitásban, mind hozzáállásban remekül sikerült, és ez a legfontosabb. A srácoknak eddig nehéz szezonjuk volt, de voltak benne jó dolgok is. Holnap jól szeretnénk kezdeni a Celta ellen, és győzelmet ünnepelni."

A kezdőcsapatról: "Az éles meccs nagyon más, mint egy edzés, és remek, hogy ennyi jó játékosunk van, fontos, hogy mindannyian készen állnak.  Tudják, hogy tizenegy meccsünk van hátra, és ezalatt az idő alatt mindenkire számítok, Iscóra is. Ő is csak focizni akar, ennyi az egész. A kezdőcsapatot holnap meglátjuk, hogy alakul. Most az számít, hogy a játékosok készen állnak."

Zinédine Zidane, training, Valdebebas

A Celtáról: "A Celta egy remek csapat, ellentmondásos szezonjuk van, és akár sokkal előrébb is lehetnének a tabellán. Tudják, hogyan kell jó focit játszani. Holnap kulcsfontosságú lesz, hogy a saját szurkolóink előtt jól szerepeljünk. Mindenkinek hozzá kell tennie a maga részét a keretből ahhoz, hogy ez sikerühessen."

Bale-ről: "Itt és most nem fogok Bale szezonjáról beszélni. Tizenegy meccs van hátra, és én számítok rá. Lehet, hogy sokszor ismétlem magam, de csak ez számít: Gareth készen áll a játékra."

Neymar és Mbappé esetleges leigazolásáról: "Nem beszélek olyan játékosokról, akik nem a keret tagjai. Annyit tudok mondani, hogy mindketten minőségi játékosok. Most csak a holnapi találkozóra gondolok."

Forrás: MARCA; realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK