A PSG Casemirót akarja bevonni a Neymar-üzletbe

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a PSG átadólistára helyezte Neymart és már nem ragaszkodik az elnök sem a brazil játékos megtartásához. A játékos ára minden valószínűséggel 220 millió euró környékén van, viszont különböző megoldásokkal ez az összeg csökkenthető lehet.

Ennek az egyik kulcsa Casemiro lehet, akit már régóta figyelemmel kísér a párizsi csapat, főleg annak fényében, hogy Thiago Motta helyettesét nem igazán sikerült megtalálni, így Casemiro elmozdítása prioritássá vált Párizsban. 

Casemiro

Ezeket a híreket hallva egyértelmű lehet a Real Madrid válasza, miszerint Casemiro semmilyen áron nem eladó. A helyzet azonban árnyaltabb, mint az utóbbi években bármikor: az átalakuló csapatban a középpálya az egyik legnagyobb kérdőjel még mindig, ugyanis Zidane egyre inkább azon van, hogy Paul Pogbát Madridba csábítsa Manchesterből, így viszont máris kérdésessé válhat, hogy Kroos és Luka Modrić mellett Casemiro helye hol lehet a csapatban, de alapvetően az is bizonytalan, hogy egy új rendszerben mennyire tudja/akarja Zidane beépíteni a brazilt. 

Mindezek ellenére egyértelmű, hogy Casemiro az utóbbi évek egyik legfontosabb fogaskereke volt a gépezetnek. Minden kétséget kizáróan egy nagyon hasznos játékos, a világ egyik legjobbja saját posztján, így kérdéses, hogy megéri-e egyáltalán beáldozni őt egy olyan transzfer kapcsán, ami még több bizonytalanságot szülhet a csapaton belül.  
 

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK