Akadémisták, akik új csapatban kezdik meg a következő idényt

Idén nyáron már hat egykori Real Madrid akadémista váltott klubot a spanyol bajnokságon belül. Néhányan talán megkapják majd a második esélyt a "Királyi gárda" felnőtt csapatában, míg mások visszatérésére vajmi kevés esély mutatkozik. Lássuk tehát azokat, akik idén nyáron váltottak klubot Spanyolországon belül.

Marcos Llorente

A 24 éves védekező középpályás nem szerepelt Zidane következő szezonos terveiben, így az Atlético Madrid 40 millió euróért le is csapott rá.

Álvaro Tejero

Az előző idényt az Albaceténél töltötte, ahol 38 meccsen lépett pályára, és meghatározó tagja volt a csapatnak. Idén nyáron ingyen igazolta le az Eibar, játékjogának 50 százaléka pedig továbbra is a Real Madridot illeti.

Aleix Febas

A 23 éves középpályás Tejero csapattársa volt az Albaceténél a 2018/19-es szezonban. Ő is remekül játszott a másodosztályban, így az újfent az első ligába jutó Real Mallorca le is igazolta. A játékjog 50 százaléka itt is a Real Madridot illeti, csakúgy mint Tejero esetében.

Real Madrid, utánpótlás

Alex Martin

18 mérkőzésen lépett pályára a Castillában az elmúlt szezonban, idén pedig ingyen került két évre a Leganés együtteséhez.

Óscar Rodríguez

A 22 éves játékos meghosszabbította június 30-án lejárt kölcsönszerződését a Leganésnél, azt követően, hogy a 2018-2019-es szezonban 31-szer lépett pályára a csapatban, és fontos tagjává vált a csapatnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint 4 szerzett gólja.

Sergio Reguilón

A balhátvéd Vinícius mellett egyike volt a mögöttünk hagyott szezon kevés pozitívumának. Ferland Mendy leigazolását követően azonban Sevillába szerződött, ahol egy kölcsönszerződés keretein belül újfent Julen Lopetegui kezei alatt dolgozhat majd.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK