Egytől egyig (Real Madrid – Atlético Madrid 0-SOK)

Közkívánatra elemeztük a hajnalig tartó felnőttfilmes tartalmat.

Real Madrid (1):

Sajnos ezúttal nem jött össze a győzelem, pedig a srácok az első perctől kezdve küzdöttek és hajtottak a pályán, mint az őrültek, és szinte percenként szerezhettek volna egy gólt. De, hát megesik az ilyen, főleg, hogy előszezon van, ahogy Zidane is sokszor elmondta, a csapatnak össze kell szoknia az új játékosokkal, időbe telik, mire látható eredménye lesz a munkának. Nem baj, tovább kell dolgozni, ha berúgjuk a helyzeteinket, ez a meccs is másképp alakult volna. A védelem rendben volt, a középpálya is szuperül szuperált Casemiro hiányában, egyszerűen csak a szerencse nem volt velünk. Megpattanó lövések, TÉVES bírói ítéletek súlytották a csapatot, és akkor még arról nem is szóltam, hogy az Atléti kapusa aljas módon, szándékosan lesérítette Jovicot.

Atlético Madrid (10):

Nem volt jó napja a "Matracosoknak", ettől függetlenül valahogy sikerült bekotorniuk X gólt. Diego Costát mintha nemrég elküldték volna a B csapatba, majd most visszatért, és meg is látszott rajta a kihagyás: ezúttal csak X gólt szerzett. Simeone igencsak nagy feladat előtt áll: egy lelkileg megtört csapatot kell formába lendítenie a szezon kezdetére, de hát ez legyen az ő gondja. Arról már nem is beszélünk, hogy ha a "kidobott pénz" mellett kép lenne a szótárban, akkor az hótziher, hogy Joao Félix lenne. Hál' Istennek a Real vezetőségében nincsenek ilyen inkompetens kóklerek, mint akik a portugál tinit leigazolták a városi riválishoz.

Courtois (2):

Talán az előszezon előtt még kérdéses lehetett, ki lesz az első számú kapus, de a mai meccs után nem maradt kérdés: a belga ezúttal is bravúrt bravúrra halmozott. Ráadásul a meccs előtt bejelentette: a testzsírszázaléka 0,8%-kal csökkent. Néhány megpattanó lövés kifogott rajta, de mint tudjuk: a gólról mindig a védelem tehet.

Odriozola (3):

Hajtott ezúttal is

Nacho (1):

Ramos (1):

Marcelo (3):

Kroos (2):

Modric (2):

Isco (1):

Hazard (1):

Vinícius (2):

Jovic (-):

Benzema ():

Lucas

Carvajal

Zidane

 

 

 

U.i.: Az irónia nem egy ország, ahol az irónok laknak.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK