A PSG csak Viníciusért hajlandó megválni Neymartól

A francia klub csakis olyan ajánlatot hallgat meg, amiben szerepel a fiatal brazil is.

A Jugones jelentése szerint a tegnapi napon fordulatot vett a Neymar-ügy: a PSG ugyanis Viníciust szeretné cserébe sztárjáért. A párizsiakhoz közel álló informátorokra hivatkozva az AS pedig arról számolt be: a francia klub csakis olyan ajánlatot hallgat meg a Real Madridtól, amelynek Vinícius játékjoga is része.

A szószóló az ügyben ezúttal is Leonardo, aki kinézte magának a Madrid 28-asát. A Madrid korábban három ajánlatot is visszautasított a 19 éves játékosért, és most sem sok esély mutatkozik rá, hogy Vinícius bármiképp is része legyen a Neymar-ügynek.

A PSG persze száz százalékban a saját játékosának akarja az ifjú brazil csillagot, így a kölcsön lehetősége szóba sem jöhet. A hírek szerint Vinícius sem zárkózna el az átigazolás lehetőségétől, kedveli a francia ligát, ráadásul mióta Leonardo visszatért sportigazgatóként, a brazil személye is döntő faktor lehet számára.

Szeptember 2-ig van idő, hogy a felek dűlőre jussanak, és kiderüljön végre, hol kezdi meg Neymar a 2019/2020-as idényt. Ugyanakkor minden egyes eltelt nappal nő az esély arra, hogy végül marad a francia fővárosban.

Főleg tegnap óta változott a helyzet, hiszen bár a brazil már felépüét korábbi sérüléséből, a PSG igencsak szerencsétlenül járt: hétvégi mérkőzésükön mind Edinson Cavani, mind Kylian Mbappé sérülést szenvedtek, s a következő két-három hétben nem is fognak Thomas Tuchel mester rendelkezésére állni. Neymar mindenesetre továbbra is határozottan állítja: el szeretne igazolni. A kérők között pedig továbbra is ott találjuk a Real Madridot, a Barcelonát és a Juventust is.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK