Jesé: A sérülésem már a múlt, most jól érzem magam

A Real Madrid neveltje jelenleg a portugál Sporting csapatánál játszik kölcsönben, igaz, már napvilágot láttak olyan pletykák, melyek szerint a csapat már januárban visszaküldené őt Párizsba. A spanyol támadó az O Jogo napilapnak adott rövidebb hangvételű interjút karrierjének alakulásáról.

Játék Portugáliában: „A Sporting számomra és még mások számára is egy nagy klub az európai színpadon. Boldog voltam, amikor végül megszületett az egyezség az itteni szereplésemről. A célom akkor az volt, hogy helyet szerezzek magamnak a kezdőcsapatban, valamint segítsek a csapatnak a címek elnyerésében.”

Madridi sérülés: „Igaz, hogy a sérülésem előtt jól ment a játék. A sérülésem viszont jó ideig távol tartott a mérkőzésektől, de ez már a múlt. Most jól érzem magam, nyughatatlanul próbálok visszatérni arra a szintre, vagy akár még tovább fejlődni. Sosem edzettem még olyan keményen, mint most.”

Cristiano és Carvalho tanácsa: „Willy különösen dicsérte a Sportingot. Cristiano is, de Willy megszállott Sporting fanatikus. Szép időszakot töltött a klubnál, és azután is szépen bántak vele. Ami Cristianót illeti, nos, ő szimplán a világ legjobbja.”

Támogatás: „Már sokszor elmondták a klub vezetői, hogy mögöttem állnak és támogatnak, hogy a tőlem telhető legjobb teljesítményt nyújthassam. Az én célom is az, hogy beleadjak mindent a csapatért.”

A kölcsönszerződés után: „Jelenleg nem prioritás számomra, hogy ezen gondolkodjak, hiszen a szezon nagy része még előttünk áll. A tervem az, hogy mindent beleadok, hiszen ez a legjobb számomra, a családom, a Sporting, valamint a barátaim számára is.”

A Sporting új vezetője: „A játékra kell koncentrálnunk és együtt kell dolgoznunk. Biztos vagyok benne, hogy a stabilitás is jönni fog. Úgy érzem, hogy Silas tiszta és egyértelmű ötleteivel a jó úton járunk.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK