Bale: Azt se tudom, ki a miniszterelnök, én a golfot követem

Annak ellenére, hogy mostanában felerősödtek azok a hangok, melyek szerint Gareth Bale januárban távozhat a Real Madridtól, a walesi a Telegraphnak adott nyilatkozatában újra kijelentette, hogy boldog Madridban, itt képzeli el a jövőjét. És persze újra beszélt a golf iránti szeretetéről is, de még a Brexitről is véleményt formált.

A visszavonulásról: "Hogy hol leszek? A golfpályán. Nem gondolkodtam még túl sokat a visszavonuláson, de 30 éves vagyok, úgyhogy már erre is figyelnem kell. Próbálok előkészíteni dolgokat, hogy legyen majd mit csinálnom, ne csak a kanapémon heverjek egész nap."

A Brexitről: "Pénzügyileg nézem a dolgokat, mert a Brexit bizonyos módon befolyásol engem a befektetéseimmel vagy a pénzemmel kapcsolatban. A dolgok megváltoznak, de a legtöbb ostobaságot nem olvasom ezzel kapcsolatban sem. Valójában a Brexit 99 százalékáról nem tudok semmit. Már nem is tudom, ki a miniszterelnök. Lövésem sincs. Nincs véleményem erről az egészről, így nem is érdekel. A golfot követem, ott meg tudom mondani, hogy ki a világelső."

Gareth Bale, Real Madrid

A madridi életről: "Boldog életem van Madridban, szeretem az életet itt, a kultúrát, az ételeket, az időjárást. A családom is letelepedett."

Brandépítés Beckham-módra a visszavonulása után?: "Köszönöm, kihagynám. Jobb lenne, ha senki nem ismerne fel az utcán. Inkább maradnék a golfpályán. Minden embernek megvannak a saját preferenciái, én inkább csak egyszerűen visszavonulnék. Nem akarom tovább hirdetni magam. Amikor befejezem, nyugodt, csendesebb életet akarok."

Forrás: Telegraph
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK