Roberto Martínez: Edennek ez az alkalmazkodás időszaka

Roberto Martínez szerint a média igazán abbahagyhatná a belga játékos támadását. Ő maga tisztában van azzal, mire képes Hazard, és egyáltalán nem aggódik a támadó madridi jövőjét illetően. Szerinte idővel még jobb lesz, a fejlődés jeleit pedig már most látja rajta.

Eden Hazard épp csak kezdi megmutatni, mire is képes a Real Madridban. A madridi szurkolók picit hamarabb várták volna tőle a kitűnő teljesítményt, ám Belgium szövetségi kapitánya türelemre int: szerinte a klasszis szélső idővel csak jobb lesz.

"Fontos látnunk, hogy a sérülése miatt lassabb szezonkezdete volt az új klubjánál. Más ligába igazolt, ahol más stílusban játszanak. A többiek számára is időbe telik, mire megértik, mire képes Eden a pályán. Ez az alkalmazkodás időszaka" – fejtette ki véleményét Martínez a belga válogatott legutóbbi meccse kapcsán adott interjújában.

"Pár jó teljesítménye miatt a Real Madridnál néhányan azt hiszik, már megmutatta a legjobbját. Nekem ezt nehéz megmondanom, mert szerintem mindig is magas szinten játszott. Ha a belga válogatottban nézzük a teljesítményét, a statisztikái, a gólpasszai, a góljai mind az állandóságot mutatják."

"Láttam Edent az Eibar ellen játszani, ott úgy játszott, ahogy mindig is szokott. De nem egyedül az ő felelőssége, hogy kihozza magából a legjobbat. Ez csak idő kérdése. Azt gondolom, Eden napról napra fejlődni fog és megmutatja a legjobbját" – összegzett a spanyol menedzser.

Forrás: tribuna.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK