Mbappé továbbra sem válaszolt a PSG szerződéshosszabbítási ajánlatára

A francia Telefoot szerint a francia válogatott jelenleg csak a focira koncentrál.

Kylian Mbappé jövője továbbra is bizonytalan. A PSG támadójáról az elmúlt hetekben újfent számos pletyka merült fel, és újra szóba került a következő nyári esetleges Madridba szerződése is. A hétvégén a francia Telefoot írta meg, hogy bár a párizsi alakulat megkereste a játékost egy szerződéshosszabbítási ajánlattal, erre Mbappé és ügynöke a mai napig nem adott választ. Ennek okaként a lap egyértelműen azt jelöli meg, hogy a támadó jelenleg csakis a futballra szeretne összpontosítani.

A PSG mindeközben szinte kétségbeesetten kéri Mbbapét, hogy írja alá az új szerződést, melyben egy Neymaréhoz hasonló csillagászati fizetés is benne foglaltatna. Párizsban ugyanis tisztában vannak a Real Madrid jelentette fenyegetéssel, és ezért a francia világbajnok új szerződése prioritás számukra. S bár a korábbi Monaco-játékos nem válaszolt még az ajánlatra, azt egyértelmûvé tette azonban, hogy hajlandó megnézni a klub vezetői által tett ajánlatokat.

Mbappé jelenlegi szerződése 2022-ig tart, és a fenti információkat alapul véve szinte biztosra vehetjük, hogy a szezon végéig nem fog eldőlni a sorsa. Érthető, hogy addig is a focira szeretne koncentrálni, hiszen ez a szezon létfontosságú a PSG számára – ha a hőn áhított BL-serleg 2020-ban is elmarad, az komoly kétségeket vethet fel az emberekben a klub projektje iránt. Mbappénak pedig jövő júniusig van ideje dönteni – a franciák által kínált minden bizonnyal visszautasíthatatlan ajánlatra bólint rá, vagy úgy dönt, hogy itt az idő továbblépni. Ez utóbbi kimenetelben bízik mindenki a Real Madridnál.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK