Areola: Erősen kell kezdenünk, hogy revansot vehessünk

Zinédine Zidane mellett Alphonse Areola jelent meg a ma délutáni sajtótájékoztatón, hogy elmondja, mit vár a holnap esti mérkőzéstől, amit a Brugge csapata ellen vívhat meg a Real Madrid a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában.

Kapusposzt: „Ha valaki ezen a poszton játszik, akkor a legfontosabb számára a kommunikáció. Sokat kell beszélnünk és bíznunk kell mindenkiben. Ez nálunk mind megvan. Holnap mindent bele kell adnunk és meg kell nyernünk a mérkőzést.”

Beilleszkedés és a mérkőzés: „Nagyon jól ment és megy a beilleszkedésem. Amikor csatlakoztam a csapathoz, már beszéltem egy keveset spanyolul, ez pedig óriási segítség volt. Jelenleg csak egy dolog jár a fejemben: beleadni mindent a pályán, kihozni a legtöbbet a lehetőségből, amit kapok. Bele kell adnom mindent a csapat érdekében. Jól érzem magam, remélem, hogy holnap győzelmet ünnepelhetünk. Készen állunk, habár már nem túl sok minden forog kockán ezen a mérkőzésen. Meg akarjuk viszont nyerni ezt is, ez minden.”

Brugge: „Nagyon támadó beállítottságú csapat. A madridi mérkőzésen már az első perctől kezdve megnehezítették a dolgunkat, hamar betaláltak. Erősen kell kezdenünk, hogy revansot vehessünk az előző találkozó miatt.”

El Clásico: „Az az igazság, hogy még nem gondolunk rá. Jelenleg csak a holnapi meccsre koncentrálunk, ahol mindent bele kell adnunk a győzelem érdekében, hiszen egy Bajnokok Ligája-mérkőzésről van szó. Ami a Clásicót illeti, meglátjuk, hogy mi történik.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK