Adama Traoré: Ha a Real Madridba kell mennem, akkor oda fogok menni

A spanyol válogatott Adama Traoré nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy a Real Madridba igazoljon.

A 23 éves villámléptű szélső remek formában játszik a Wolverhampton csapatában az idei szezonban: összesen öt gólt szerzett, és kiosztott hét gólpasszt is. Öt góljából ráadásul hármar a Manchester Citynek lőtt – kettőt az októberi győztes összecsapáson, és egyet a decemberi meccsen.

A legújabb pletykák pedig arról szólnak, hogy barcelonai kötődései ellenére a Real Madrid is figyelemmel követi Adama teljesítményét.

A spanyol válogatottba behívót kapó, de sérülése miatt pályára még nem lépő szélső szerződése 2023-ig szól a Farkasoknál, és nyilatkozata szerint egyáltalán nem jelentene neki problémát, ha a spanyol fővárosba kéne költöznie.

A játékost a Jugones kérdezte arról, hofgy mit szólna, ha Madridból hívnák: "Igent mondanék, miért ne? Ha lehetőségem nyílik Madridba igazolni, akkor távozni is fogok" – jelentette ki a sebességéről és elképesztő testfelépítéséről ismert támadó.

"Félreértéseink akadtak a Barcelonával, amikor elhagytam a klubot. Nem ez volt a legjobb módja a távozásomnak, de ez egy olyan történet, amit megtartok magamnak" – tette hozzá Adama. – "Természetesen szeretnék visszatérni a spanyol focihoz, de megfogadtam magamnak, hogy sikeres leszek Angliában."

Traoré nyolcéves korától kezdve egészen 2015-ig volt a katalánok akadémistája, és a felnőtt csapatban is bemutatkozhatott 17 évesen, mikor 2013 novemberében 4-0-s vezetésnél beállhatott Neymar helyére a Granada ellen. Összesen négy alkalommal kapta meg a lehetőséget a katalánok első csapatában, egyszer be is talált, mielőtt 2015-ben eligazolt volna az Aston Villához. Egy évvel később azonban a Villa kiesett az első osztályból, ő pedig a Middlesbrough-hoz került, majd 2018-ban csatlakozott az akkor az első osztályba frissen feljutó Wolves-hoz 22 millió fontért.

Forrás: MARCA; The Sun
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK