Andriy Lunin megmentése

A klub megfelelő csapatot szeretne találni az ukrán kapusnak.

Andriy Lunin nem túl szerencsés a kölcsönszerződések terén. Tavaly a Leganés, idén a Valladolid csapatával járt úgy, hogy az ígéretes kölcsönszerződés ellenére is csak második számú kapusként számolnak vele. A Real Madrid most lépni szeretne. 

A kevés játéklehetőség miatt a Real Madrid szeretné felbontani Andriy Lunin jelenlegi kölcsönszerződését. Úgy tűnik, a klub kész visszahívni a tavalyi U20-as világbajnokság legjobb kapusát és tornagyőztesét. Ennek érdekében a Real Madrid képviselete már felvette a kapcsolatot a Real Valladolid vezetőségével, valamint tájékoztatta a klubot a döntésről. A játékos maga is támogatja a döntést, hiszen reméli, hogy végül sikerül olyan klubot találni számára, ahol ténylegesen is állandó lehetőséghez juthat. 

Lunin

Az egyértelmű, hogy a Valladolid csapatában nincs könnyű dolga, hiszen Jordi Masip pozíciója teljesen stabilnak tűnik a kapuban. Így kevés az esély arra, hogy az idény végéig bármi is változna. A helyzetről a Real Madrid már tájékoztatta a szövetséget is, és a klub reméli, hogy hamar sikerül megoldást találni a problémára. 

A klubnál közel sem biztosak abban, hogy sikerül megtalálni a megfelelő csapatot a La Ligában, hiszen az idény közepére a legtöbb csapatnak van egy stabil első számú hálóőre. Az újabb csapat keresése előtt azonban meg kell oldani a jelenlegi helyzetet. 

Ami a kérőket illeti, több klub is érdeklődött már Lunin iránt, többen is szeretnék kölcsönvenni az idény végéig. A Real Oviedo a legkitartóbb, ők mutatják a legnagyobb érdeklődést Lunin iránt. A Real Madrid viszont nem szeretne újra ugyanabba a hibába esni.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK